„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 634
  • 522
  •   1
Отговори
# 285
Много ми харесва и допада визията.
Идеята за чисти продукти е невероятна.
Държа на здравословното хранене и се радвам,че ползвам вашите уникални продукти.
Препоръчвам ги на всички близки.

# 286
Идеята е страхотна! Браво, много ми допадна! Hug

# 287
Много ми харесва опаковката, много идейна и свежа. Определено би ме накарала да взема млякото.
А у дома КМ се консумира много, много.

# 288
  • София
Свежо, цветно, чисто, а и вкусно. Новата визия е страхотна.

# 289
Много ми харесва и допада визията. Идеята за чисти продукти е много добра.

# 290
Много харесвам Вашите продукти и ги препоръчвам на приятелите си. Визията на 4% кисело мляко ми харесва - внася цвят и настроение в ежедненивето и я намирам за чудесно допълнение към прекрасния вкус.

# 291
  • София
Ярки цветове, привличащи внимание.
Не съм опитвала продуктите Ви.

# 292
Уааааууу, страхотна цветна и детска визия, която ще зарадва всяко дете, а това, че е направено от чисто мляко, без добавки и оцветители го прави много полезно и най-вече вкусно за малките ни слънчица.... Купете и пробвайте, много е хубаво...Поздравления!😊😊😊😊😊😊😊

# 293
Вкусно и чисто мляко много ми харесват идеята

# 294
Визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0% е страхотна, уникална, цветна и забавна не само за децата, ами и за над - родителите Simple Smile .
А идеята Ви за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата е най-правилната според мен, защото родителите купуваме това, което се харесва на децата. А Вие ги печелите още с визията (опаковката). А и няма да се притеснявам какво точно давам на децата като ядът кисело мляко. Иначе винаги може да добавим към киселото мляко сладко или конфитюр, ако искат и подсладено такова.

# 295
Да, визията на киселото мляко е цветна и много интересна. Определено привлича внимание и ми харесва. Относно идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки, мога само да кажа едно голямо "БРАВО!" и да я подкрепя с две ръце!

# 296
Визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0% е страхотна.
Чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата, но и на нас възрастните. Вкусно, качествено и полезно.

# 297
Това е чудна идеа и вкус!

# 298
Много интересна и красива визия, харесва ми.
Чисто кисело мляко, без изкуствени добавки, звучи много добре. Дано вкусът на киселото мляко от едно време се завърне на пазара, ще опитам вашето с удоволствие!

# 299
Харесва ми визията и идеята за чисто кисело мляко,без изкуствени добавки.Дано вкусът допадне и на децата и на нас.

Общи условия

Активация на акаунт