„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 641
  • 522
  •   1
Отговори
# 270
Визията на а опаковката определено ще допадне на малкия, за вкуса обаче не е сигурно 😂 Като цяло млякото го предпочита по-гъсто. Вкъщи най-много се яде 10%, но като няма минава и с 4,5%.
Привърженик съм на здравословното хранене и това, че няма овкусители ми харесва, друг е въпросът дали детето ще го одобри. А дано!

# 271
Да, много! Имам 4 деца и винаги им вземам различни, всеки си познава млякото по цвета на опаковката.

# 272
Много ми допада визията на Алфатар , изчистена и приятна. Идеята за чисто кисело мляко и вкусът на баба е повече от чудесна. Нямаме търпение да опитаме тези продукти цялото семейство.

# 273
Да, харесва ми, много свежо, грабващо окото!
 Продуктите трябва задължително да са произведени от чисти, естествени материали, без примеси и разни вредни за здравето подобрители.
    Така ще имате повече доволни клиенти, което ви желая от сърце!

# 274
Да, харесва ми визията на млякото, създава настроение, ще се хареса на децата. Намирам идеята за чисто мляко за много добра.

# 275
Да, харесва ми, а на децата повече. Много цветна опаковка, която изпъква. Харесвам, че в млякото не се добавя нищо друго, като овкусители и подобрители. Купуваме вече от любимите ни млека . Simple Smile

# 276
Харесва ми визията и разбира се одобрявам да няма добавки.

# 277
Да, визията е много приятна за окото, особено за децата.
Разбира се, че е чудесно подобен продукт да няма добавки и да е възможно най-натурален Heart

# 278
Допада ми външният вид на млякото, а също и идеята, която стой зад него. Моите са тийнейджъри и консумират кисело мляко на килограм като най-важен им е вкуса, но по-малките ще се радват, че си имат "тяхно" кисело мляко Simple Smile

# 279
Киселото мляко помага за изграждане на чревната флора на стомаха, полезно и вкусно!

# 280
  • Пловдив
Да, визията е страхотна! Идеята за чисто кисело мляко е отлична, защото става въпрос за здравето на децата ни, а и за нашето здраве.

# 281
Да, ще е много добре да няма никакви добавки,това е чистото и натурално мляко, което с огромно удоволствие ще си купувам за моето семейство.

# 282
  • in Wonderland
Харесва ми. Визията е много свежа и цветна!
Идеята е много добра!

# 283
Чудесна визия! Взех си вече няколко пъти от киселото мляко Алфатар. Идеята е страхотна. Най-важно е здравето на децата ни и не бива да се прави компромис с това. Бих опитала с удоволствие и останалите продукти на Алфатар.

# 284
Да, визията е страхотна.Намирам идеята за "чисти" продукти за много добра, крайно време е да започнем да консумираме такива продукти.Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт