„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 642
  • 522
  •   1
Отговори
# 255
Да, харесва ми визията и идеята е страхотна.

# 256
Чудесна идея и визия. Нямам търпение да го опитам.

# 257
  • SF
Визията е чудесна. Няма да го объркам с друг продукт. Личи си, че е предназначен за деца заради цветовете и шрифта. Но е запазена и визията на продукт "кисело мляко".
Харесва ми идеята за чисто мляко, без добавки. Дори и аз бих го консумирала с удоволствие!

# 258
Да, харесва ми визията. Много е цветна, закачлива и приятна.
Сигурна съм, че децата много ще го харесат.
Идеята за чисто мляко е супер. Определено ще го пробваме.

# 259
  • Враца
Харесва ми визията.
Идеята е чудесна.

# 260
  • София
Да, харесва ми. Допада ми идеята за чисти продукти, особено за децата.

# 261
Много хубава визия, разноцветното винаги се харесва на малчуганите! Разбира се, че чистото кисело мляко е най-полезно, а моето дете и без това си обича точно натуралното кисело мляко без никакви други вкусове, нито пък подсладените. Така че, с удоволствие бихме опитали тези продукти.

# 262
Визията е много весела, шарена,  супер е.
А идеята за чисто кисело също много ми харесва, страхотна е.

# 263
  • София
Много приятна визия.Свежите цветове и закачливите надписи привличат вниманието и са подходящи за детски продукт. Едно чисто кисело мляко е много желано на нашия пазар.Чакам го с нетърпение.

# 264
Харесва ми визията. Закачлива, весела и забавна е.
Смятам идеята за чисто кисело мляко за прекрасна!

# 265
Външният вид на опаковките на киселото мляко е страхотен! Винаги съм се стремяла да купувам качествени млечни продукти. А ако има и такива, които са специално за деца, ще е чудесно!

# 266
  • Пловдив
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - допада ми, да - весела и закачлива. Ще се хареса и на децата.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - детето ми не е любител на млякото, но с интересен вкус или визия все пак понякога хапва. Намирам идеята за интересна.

# 267
  • София
Определено ми харесва визията на млякото. Децата ми ядат доста кисело мляко и е чудесно, че има детско кисело мляко без добавки.

# 268
Харесва ми визията, подходяща е за деца. Трябва да се опита да се види и качеството на продуктите. Не съм ги виждала още по магазините.

# 269
  • София
Визията на млякото е весела, забавна и грабваща, така определено привлича внимание. Винаги се старая да давам най-добрата и чиста храна на детето си, така че с удоволствие бих дала това мляко на детето си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт