„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 645
  • 522
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Чудесна идея за такова мляко и чудесна визия.

# 241
  • София
Много веселяшки и цветен дизайн , привличащ вниманието на малки и големи. Чакам да се появи в магазинната мрежа за да го опитам.

# 242
  • Варна
Много ми харесва визията. Идеята е страхотна.

# 243
Да, харесват ми и идеята е чудесна

# 244
Опитвали сме ваши млека и сме много приятно изненадани! Нашето дете е голям на киселото мляко и внимателно избираме продуктите за нея!
Чудесна идея за чисти продукти!

# 245
Много ми харесва визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0% - красиви и цветни
Намирам идеята за прекрасна и силно се надявам да се хареса и на децата

# 246
Визията е весела, ярка, различна.
Всеки родител иска най-доброто за детето си.

# 247
Да,харесва ми идеята и визията в много приятна!

# 248
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
- Да, създава много настроение.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?
- Страхотна идея. Киселото мляко е изключително важен източник на полезни вещества за големи и малки и всичко, което би го направило по-привлекателно за децата в страхотнл!

# 249
Харесвам визията на мляко Алфатар, а идеята за чисто кисело мляко ми харесва още повече и не само за деца! Честно казано, ако наистина е чисто млякото и без шарената кофичка ще го купувам и не само за децата. Шарени купички си имам достатъчно Simple Smile

# 250
Mного ми харесва визията. Идеята е страхотна.

# 251
Да, харесва ми.
Идеята е страхотна!

# 252
Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%? - Да, много сладурско шарени са, определено ще привличат вниманието.
 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата? - Прекрасно е да има продукти без добавки, особено когато са таргетирани децата. Ще ни бъде много интересно да опитаме вкуса .

# 253
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
-> да! Определено ще се открои от останалите млека по рафтовете! Но явно още го няма навсякъде, защото не съм го забелязала в Билла/Кауфланд.

💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?
->прекрасна! Успех!

# 254
Много ми харесва.
Визита е забавна,а идеята е чудесна.
На децата ще им хареса веселата опаковка

Общи условия

Активация на акаунт