„Алфатар“ - чисто българско кисело мляко за деца

• 12 647
  • 522
  •   1
Отговори
# 225
Харесва ми визията - забавна и цветна.Идеята, според мен е интересна и заслужаваща.

# 226
Млякото изглежда чудесно. Замисълът е страхотен, искам да ям чисто мляко без добавки.

# 227
  • Велико Търново
Чудесна идея. Ще се радвам да давам на дъщеря си.

# 228
Красива и много весела опаковка. Цветната опаковка,  ще бъде магнит за децата.
Сигурна съм, че щом е предназначено за деца, ще бъде с най- високо качество.

# 229
Опаковката хваща окото, весела и притегателна за малчуганите.Най-после някой  да вложи мисъл и въображение за децата, браво!

# 230
  • София
Визията ни харесва много. Идеята е страхотна:)

# 231
Да, харесва ми визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%, забавна и свежа е.

Идеята много ми допада, тъй като е важно децата, а и самите ние, да се хранят с възможно най-изчистена храна, която същевременно и да е вкусна, тъй като децата са доста капризни понякога.

# 232
  • Mediterraneo
Много ми харесва визията. Идеята- също.

# 233
  • София
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?
Да, много ми харесва, цветна/създава настроение. Интересна за избор на децата и игра.
💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?
Идеята е супер. Децата обичат да се забавляват с различни цветове и да играят дори с храната си.

# 234
Не ми харесва визията. Твърде е шарено. Дано поне да е качествено и вкусно, макар че вкусовете са различни и няма как да се знае дали вкусът ще допадне конкретно на някое дете. Та обобщението е нереалистично.

# 235
Да, много ми харесва!!! Идеята е невероятна и я подкрепям с две ръце. Досега не съм виждала кисело мляко за деца!

# 236
  • ...живея на последния етаж...
Визията е страхотна - децата се впечатляват с очите си.
Старая се да се храним с чиста храна, доколкото е възможно. С удоволствие бих пробвала продуктите, но не съм ги виждала до момента.

# 237
💜 Харесва ли ви визията на кисело мляко "Алфатар" 4.0%?

Да, харесва ми визията - прекрасни цветни кофички, които привличат вниманието и са лесно разпознаваеми!

💚 Как намирате идеята за чисто кисело мляко без никакви добавки с вкус и визия, разработени, за да допадат специално на децата?

Децата трябва да консумират точно такова - натурално кисело мляко, без добавки и изкуствени подобрители на вкуса. С различни продукти (мед, плодове) киселото мляко става прекрасен десерт или блюдо за междинно хапване!

# 238
Страхотна визия много ми харесва

# 239
Да, харесва ми визията. И идеята ми харесва, но се съмнявам да има такива продукти без мирис и добавки, особено млечни.

Общи условия

Активация на акаунт