Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 898
  • 803
  •   1
Отговори
# 405
Само олимпиадите не трябва да съвпадат като часове. За другите състезания, които не са към МОН, няма такива правила.
Кои състезания са в различни градове по едно и също време?
Точно за МОН-ски състезания говоря. Физиката и информатиката редовно съвпадат.

# 406
И по химия, и по биология е имало неща, които още не са взели. Имало някои много лесни въпроси, други - трудни. В нашето училище учителките се опитаха извън часовете да предадат допълнително материал на децата, за да имат шанс.

Ами при нас материала по био е взет до прешленести червеи, а е имало доста въпроси от членестоноги. Доколкото разбирам от Мешести е имало въпроси с термини, които не намираме в нито един учебник

# 407
Здравейте, за олимпиадата по физика, моето дете е разпределно във Втора английска, но не виждам разпределение по стаи. Ще съм благодарна, ако някой намери информация с разпределение по стаи, да сподели линка. Хубав ден и успех на всички деца!
Нямаме разпределение и ние. Не забравяйте личната карта.
И ние сме във Втора английска, също нямаме разпреденление.
Успех на всички деца на олимпиадите днес!

# 408
На моята щерка днес на пробния на Регалия по математика не ѝ стигнали листите за втория модул и не могла да разпише цялата задача, на едната подточка се наложило да напише малка част от решението и директно отговора. Дори не е знаела, че няма право на повече листи. Така че - научила е нещо и от този пробен.
На Българския на Регалия има 89 точки, което не знам колко е добре.

# 409
  • Sofia
На моята щерка днес на пробния на Регалия по математика не ѝ стигнали листите за втория модул и не могла да разпише цялата задача, на едната подточка се наложило да напише малка част от решението и директно отговора. Дори не е знаела, че няма право на повече листи. Така че - научила е нещо и от този пробен.
На Българския на Регалия има 89 точки, което не знам колко е добре.

А това с листовете така ли е? Thinking
Кой пробен по БЕЛ на "Регалия", от миналата неделя ли? "Регалия" ли посещава като школа, та знаете вече резултата?

# 410
Къде го пише, че няма право на допълнително листи? На всички състезания/изпити, където се е явявал моят досега, са давали при поискване.

# 411
  • София
Къде го пише, че няма право на допълнително листи? На всички състезания/изпити, където се е явявал моят досега, са давали при поискване.
На НВО нямат право на допълнителни листа за белова, само за чернова.

# 412
Свитъците за белова са с бар код или поне така бяха. Нямаш право на допълнителни. Допълнителни листа може да иска детето само за чернова. Черновата не се сканира и не се преглежда.

# 413
Благодаря, че казахте. Това не го знаех.

# 414
89 т е много дорбе. Голямото дете имаше на пробните на регалия към 82-83, на реалния изпит към 95.

# 415
  • Пловдив
Аник, на нашите в Пловдив, днес при предаването на математиката, съм и връщали БЕЛ от миналата неделя. Моят е с 80 т. От което аз съм много доволна. Днес каза, че математиката е била по-трудна от първата му пробна в ОТ

# 416
  • при моите любими
И на моето днес са върнали пробните от Междучасие. 81 по БЕЛ и 89 по МАТ. По Бел ми написа, че имал много глупави грешки. Ще знам подробности довечера.

# 417
Моят е с 86т по БЕЛ на Регалия, за него това е направо чудо! Доволна съм довечера ще има почерпка. Днес по математика казва, че било 100пъти по-лесно от българския. И това е обяснението.

# 418
Ми, не се е справила на БЕЛ на Регалия. Допускала е глупави грешки на неща, които знае. Объркала е времето на преразказа - писала си е опорните точки в сегашно историческо, после е написала целия преразказ в минало време. Питам я - Е, как да не знаеш къде се развива действието на "Косачи"?! - На полето. Ами защо не си писала нищо - ами, явно тогава не съм се сетила. Изобщо, имам чувство, че акълът ѝ някъде другаде е бил. 78 точки, а досега все е била над 85 в училище Anguished

# 419
  • София
БЕЛ е слаб на моя син и вчера са му върнали на Регалия за първи опит 70т, днес от МАТ първи модул май само една задача му е грешна от невнимание. Ще видим следващата седмица на курса дали ще му го върнат. В очакване сме и на резултатите от Междучасие.

Общи условия

Активация на акаунт