На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 804
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Silver pearl, Gelsemium Sempervirens 30.
5 гранули вечерта и 5 преди събитието. Успех на наборката!

# 121
  • София
Идвам да се похваля....
Сина ми е готов за бала -облечен от -до .....ураааааааа
Слава богу костюма, който харесахме в събота и казаха,че ще имат в тъмно зелено се оказа неговия цвят....

Оффффф вече съм спокойна.....
Smiley

# 122
  • София
vnd, раздвоена съм дали да се радвам искрено за теб или да се изям от завист! Ill Честито!

Горгонзола, всичко ще е наред с майка ти! Убедена съм! И ви изпращам цялата ми позитивна енергия!

Госпожа Рада, ако имаш нужда, мога да дам едно рамо с викането. Тъкмо съм загряла! А детето ще се справи. Навремето съпругът ми смяташе да кандидатства с география. Някъде по това време на 12клас я смени с математика. И се справи. Важно е да знае какво иска и да е целеустремена.

# 123
  • В средата на времето
Сиренце, дано се оправи майка ти! Ще стискам палци🍀 Съчувствам ти покрай мислите и терзанията с твоето момиче. Все си мисля, че ще успее и тя, нищо че може да не е съвсем организирана.🤗

vnd, направо си е за завист твоето. 😊 Моят само повтаря - май трябва да търсим костюм. С това "май" ще стане май. Информира ме, че щял да обикаля с приятелката магазините, защото имал нужда от по-модерен поглед. Идеше ми да му зашия един зад врата, но бяхме на обществено място. Стана ми тъпо, не защото ме мисли за старомодна, а защото макар и да не обичам да обикалям магазините, приемах общото търсене като някакъв наш си момент. Сигурно звучи мелодраматично отстрани, но истината е, че ме натъжи. Та така.
Днес беше отишъл без домашно на курса.   Даже нямам желание да се карам. Казах му, че си е за него и да се оправя. Аман!

# 124
  • София
Крещете си вие, щом си нямате друга работа. Личният ми опит показва, че докато не оставиш животът да ги плесне, оправия няма.
Раазбира се, трябва да се внимава шамарът да не остави трайни послледици.

Сиренце, да се подобрява бързо състоянието на майка ти.

# 125
  • София
jabanka, е това е  - отписал се самосиндикално. Това е разликата от 7-ми клас. За добро или за лошо отговорността не е толкова на нашите плещи, но ако се издънят, разбира се ние ще сме виновни. Моето дете е на 19, не на 17, не на 18. При все, че е от плахите, явно им напъва отвътре да се пробват да се справят сами. За да крие от мен до последно кога е крайният срок - явно е, за да не се намесвам или поне за да не давам зор. Ми чудесно.

Е аз пак си се притеснявам: Сутринта ставам сънена и виждам дипломата от 10 клас оставена на масата (явно за да я архивирам отново). И мозъкът ми със закъснение загрява: "Че те тези какво ще разберат от тази кирилица?" Звъня спешно на ММ. Той ми отговаря, че още вечерта е попитал, не трябва ли превод, легализация, апостил? Ми не знаела ама никъде не пишело. Вярвайте ми, заболя ме за 150Е такса дето изръсихме, не за друго. Потърсих за  заклет преводач, който обеща експресен превод за няколко часа.
Едва дочаках да дойде обедната почивка на потърпевшата - пиша по вайбър: Спокойно, тази не трябва да е преведена, чак 12-токласната. Тази е само информативна, освен това имала вече потвърждение, че документално всичко е ОК.
Освен това Izida, моята дъщеря се консултирала и с приятелки за кандидатстването и обсъдила с тях кое как трябва да е по документите. Та не си само ти низгверната за костюма.

# 126
  • София
Вместо да се радвате, че сте отгледали оправни деца, вие се чувствате пренебрегнати.

Изида, кажи му на момчето, че ще ти е приятно да излезете заедно. Те не могат да гадаят какво ни радва.
Когато избирахме костюм за сина ми, приятелката му "случайно" се оказа в същия мол. Не беше много полезна при избора, но пък бяха щастливи и двамата.

# 127
  • София
Izida, едва ли ще е успокоение, но моите деца също не искат да излизат с мен. Предпочитат с приятели или сами да отидат и да си напазаруват. Миналият месец ходихме с младежа да му сменим адресната регистрация заради ЛК и след това само двамата ходихме в Хепи. Ами аз говоря, питам, разпитвам, а той с по една две думи ми отговаря и в един момент заяви, че бърза за училище.
vnd, честит ви костюм. Хайде, една грижа по - малко.
Gorgi, защо и ние не сме така спокойни като тях. Представям си какво ти е било днес. Ох, деца...

# 128
Горги, ама виж, че всичко си е проверила. Не се съмнявам в нея, сигурна съм, че ще се похвалиш скоро.

При моите споделеното пазаруване е различно, както и те самите. Наборката ме допуска, още повече, че като съм с нея надвишаваме минимума по списъка, защото хич не съм по сметките и угаждам на импулсивни покупки. Малката се оправя сама с предварително поискан бюджет и остава без екстри.

# 129
  • София
Благодаря ви момичета- вярно е за завиждане моето, и аз не го очаквах.
Буквално 2 пъти сме излизали със синчето за костюм- първия път обиколихме Дъ Мол  в началото на месеца ...тогава реши че иска точно този цвят сако, ама по така сако, не " просто" сако - то да е акцента.
В събота решихме да минем по Пиротска...и още в първия магазин хареса модела....цвета стисках палци да е ок.
Ами оказа се ,че все пак съм имала късмет, и днес го е натаманил...и готово!
Все пак моя ген се прояви, годините ми дуднене и обяснение кое, как, кой цвят -не са отишли на вятъра . Сам с малко помощ на консултантската се е облякъл- мъжа ми само отишъл да плати. Аз бях информирана със снимки....
Доволна съм- той сам си го избра, харесва си се и ....край с тази грижа. Утре ще го вземе след малки корекции....
Сега остава и с тази лекота да реши какво ще прави с живота си....какво ще учи ....какво ще работи ...
Не се притесняваме за ДЗИ - той без уроци ще се справи( знам го и след 7 клас беше е така). Накрая ще се стигне и всичко ще  е ОК
Някак започнах да виждам светлина в тунела, успокоих се и...отивам да си сипя едно,че беше тежка седмица и в работата...
Лека....

# 130
  • София
Честито на новите студенти, много късмет и успехи им желая!
И за новият костюм, честито Blush
Толкова се ядосвам със седмокласничката, че забравям, че имам и абитуриент. Него пък нищичко не го вълнува, ни матури, ни дрехи, ни университет!
етомира,  обещала си да дойдеш да го освиркаш Grinning

# 131
С моя син ще пазарувам костюм април. Дажа май ще е само сако по-вероятно, като го слушам.. панталони има, не искал да е строго някво си изкуствено... Ще видим накрая какво ще се получи Simple Smile
Вчера си подал документи в ТУ за предварителните изпити, ама можело и с дипломна работа, че така щяло да е по-добре Simple Smile Simple Smile
За матурата по БЕЛ грам не се вълнува, аз също. 7 клас не ходи на уроци и се справи перфектно, сега не бих му го причинила.
Записа и по английски, за всеки случай.
Предпочитам в края на 12 клас да имат комбинирана матура, като НБУ, например - 100 въпроса от всички области.. И като искат да пишат там някакъв художествен текст, ама не по произведения, с техния си акъл да е.

# 132
Бъни, покрай учениците ти и матурите им имаш нужда да си сипваш ежедневно. Не чакай друга подкана. Simple Smile

# 133
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Идвам да се похваля...
Имаме рокля, обувки и чанта Grinning

# 134
  • София
Ние гости няма да събираме за бала, моето момиче не иска и се съобразявам с нея. Семействата са ни много малки, ще поканим  сестрата на мъжа ми и нейния съпруг на рвсторант в някоя вечер.
Решихме да си подарим екскурзия до Барселона за една седмица след бала за трима ни.
С костюм ще е, поръчали сме готик сако от един сайт, дано дойде.

Общи условия

Активация на акаунт