На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 829
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ninab, откъде купихте обувки? И каква е роклята? Така като кажете само, че имате, без подробности, е много гадно, да знаете всички!
Rima, и ние така. Само няколко нейни приятели.

# 136
Е, то така няма да е интересно … всеки сам ще си намери своето, но накрая ще чакаме и снимки в групата.

# 137
  • София
... Така като кажете само, че имате, без подробности, е много гадно, да знаете всички!...
Че надникни във ФБ групата, де.

# 138
Че надникни във ФБ групата, де.
Жива и здрава да си, Спунк! По неизвестни причини не получавам известия за публикации там и хич не поглеждам. А има какво да се види. Поздравления на всички с находки!

# 139
Шарлот не си сама сега видях и пробния тест, другата седмица ще е ...

# 140
Сега за пробен тест ще питам - от Светкавичка ли? Качил ли го е някой - тя май беше технически затруднена. Питам тук, а не на лични, в случай, че има и други недопрочели.

# 141
Ами там под снимките го видях утре ще сваля на компютъра, че от телефона няма да мога да разпечатам.

# 142
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Etomira повечето видяхте във ФБ, но всичко е от сватбения център в Младост. След като избра роклята жената предложи и обувки (така да пробва) и на девойката й паснаха перфектно. Много удобни. Относно чантата, а и обувките има каталог и могат да се изработят от различни платове, кожи и т.н. имаше избор от 10-тина модели на чанти и направихме поръчка за същия цвят като обувките. Цените горе долу ми се сториха разумни, още повече, че няма да обикалям повече 😁 139 за обувки и 65 за чанта.

# 143
Може ли да споделите групата във ФБ. Нещо съм изпуснала🤔

# 144
  • София
............

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 16:16 от vnd

# 145
  • Smolyan
Може ли и аз да помоля за фейсбук групата?

# 146
  • София
Май доста сме пропуснали групата:) Ако може и аз да помоля за нея.
И ние вчера излизахме за първи път за мерене на костюм. Хареса се уж с няколко, но сега ще мисли, все пак за първи път се видя облечен по този начин Simple Smile

# 147
Момичета, надявам се да няма обидени, но предполагам, че само администратор може да решава за групата, а не произволно всеки, който е член. Ако той реши, ще изпрати покана, но да се споделя тук групата не ми се вижда редно. Там споделяме неща,  знаем се  от години, да, не е изключено да има потребители тук, които пишат редовно, но не са разбрали за групата. Но въпреки това, не намирам за редно да я обявяваме във форум, в който влиза кой ли не, (нямам предвид пишещите, но често се чете и може да се ползва недоброжелателно)
Затова, ако не възразява те, нека да не се обявява групата, а ако администраторът реши, да праща лични покани на потребители оттук. Не по тяхно искане, а само по негова преценка
Не знам, може да не съм права, просто изразявам мнение. Моля, за разбиране! Heart

# 148
  • София/Велико Търново
Моят син не харесва костюмите, които се предлагат в момента, макар, че е супер стандартен и каквото и да сложи му стои перфектно. Предпочита овърсайз. Но такива не намираме. Ако някой знае, къде може да има такива, нека сподели моля!

# 149
  • София
Аз писах в темата преди години, после спрях, сега от началото на учебната година станах по активна и ако администратора на ФБ групата прецени нека ми изпрати линк.
И за да не е само спам да ви питам, вашите деца поканиха ли класните си на бала и ако са го направили, може ли да споделите идеи как го направиха? Класът на моя хубавец още не са я поканили, защото не могат да измислят нищо оригинално.

Общи условия

Активация на акаунт