На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Би било чудесно, ganis!
Предварително ти благодаря!
Матурата е изцяло авторска и е съобразена с всички изисквания на МОН.

# 496
Чудесно би било да я видим пробната  матура. Благодаря предварително и аз!

# 497
  • София
във вторник аз с колегите по математика ще направим пробна матура по математика-ПП.
Ако има желаещи,  в сряда мога да пусна матурата.

ganis, много благодаря! Ще бъде чудесно ако я споделиш.

# 498
  • София
Вчера облякохме абитуриента.
Обиколихме 4-5 магазина, забавихме го, нарушихме плановете му, отказа всичко по-светло или по-различно, върнахме се в първия магазин и купихме.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 16:05 от Mrs Jan

# 499
  • В средата на времето
И ние вчера свършихме тази работа, и ми олекна. Останаха само обувките. 😊 Цветът на костюма е тъмен, но поне избягахме от изцяло черен. 😊
Яви се и на изпита в НБУ, изкара сравнително добър резултат. Една по една започнаха да отпадат разни малки задачки и ми става по-спокойно

# 500
И моята се яви, но аз не мога да се ориентирам кой резултат се води за добър. Не е лесен тестът.

# 501
  • В средата на времето
Да и моят син каза, че изобщо не е лесен, за разлика от примерния тест. Резултатът му е 83, което се надявам да е достатъчно, защото не желае да се яви втори път. Ако не се изложи много на матурата, може би ще стигне за прием. Знам ли.. 🙄

# 502
Да и моят син каза, че изобщо не е лесен, за разлика от примерния тест. Резултатът му е 83, което се надявам да е достатъчно, защото не желае да се яви втори път. Ако не се изложи много на матурата, може би ще стигне за прием. Знам ли.. 🙄
След като критериите за стипендия са ТОП над 80, смятам, че е страхотен резултат.

# 503
  • София
Здравейте! Отдавна не съм писала, но нямах никакво желание. МС е ту на едната страна, ту на другата. Имаше период в който искаше да направи една година почивка, после реши, че ще следва, като най-много иска да е в Германия. Сега пак се чуди за едната година. Надявам се да се запише за предварителните изпити в ТУ, математиката днес я изпусна, но може да се пробва за рисуването.
Взе шофьорска книжка и вече 3-4 дни кара заедно с баща си, а вчера и аз бях в колата.
Костюма е готов, вчера взехме и обувки. Имаме резервиран ресторант с още двама абитуриенти от приятелски семейства - общо гостите ще са около 100. Имаме дата и за фотосесия за края на април.
Подготовката за ДЗИ не зная как върви, не ме допуска , но класната му, учителка по БЕЛ, препоръча да прави есе, щял по-добре да се справи.

# 504
За друго няма да пиша, но купихме рокля! Съгласи се да излезем семейно и си избра изключително бързо.
Чанта ще мислим някоя налична, само обувки останаха.

# 505
  • София
И ние взехме костюм и обувки. Днес отиде в Сердика да си даде панталона за подгъв и да си вземе риза и колан, че само това остана, но от два часа обикаля и през няколко минути ми изпраща съобщения, че или няма това което търси или не му харесва. С тоалета за изпращането и там драма. Предложих му няколко варианта и всичките ги отхвърли. Имало време ще измисли. А си мислех, че с момче е по - лесно...

# 506
  • Sofia
Ах, няколко пъти отварям само седмокласната и като дойде време за нашата тема - депресирахте ме. Ние скоро дрехи за бала няма да вземем. Вчера аз погледнах онлайн в ХМ, чиито официални панталони Regular fit му стоят добре - амо то има само един бежов, какъвто си има. Търсим нещо в "земната" гама. Сако също няма подходящо. Надникнах в Манго - изборът е по-голям, но му пратих линкове на панталони и сака - да си гледа. Трябва да поръчаме, да дойдат (най-вероятно два размера, да видим кой ще му стане), да върнем, да поръчаме друго... То и риза, обувки, колан... Weary
На всичкото отгоре се зарекох да не споменавам повече нищо за дрехи за бала, за университет и да не питам дали вече са поканили класната на бала, защото само се зъби по тия три теми. Но знам какво ще стане, като наближи датата - на мен ще ми се разкаже играта, а аз ще съм в сесия и с един от държавните изпити.

Izida, martea, стискам палци резултатите на ТОП да са достатъчни и поне едно сигурно нещо да има. Нашият даде заден от психология. Мислел сега какво да бъде (пратила съм му един онлайн каталог със специалности - въобще ние в чат общуваме по-добре, отколкото на живо).

# 507
  • София
Ани, аз повдигнах въпроса (надявам се за последен път), само за да я уведомя, че с настоящия ми график е невъзможно да разчита на мен в последния момент.
Иначе само започвайки с: "Искам да говоря с теб и да отбележа, че идва април..." ме прекъсна троснато със: "Сега за аб. рокли ли ще ми говориш или за университети?"

# 508
Честито на всички за изпитните резултати, както и за закупените рокли и костюми. На мен ми е още лежерно, защото КСК започва чак през юли; специалност има избрана, но ако не стане -резервен вариант няма… Щял да пътува: лашка се от Дубай до Австралия… Сега е на етап търсене на работа за лятото; Тенерифе е набелязал и пуска нещо си там … не знам как си го представя.  Прави си планове да ходи до Будапеща, Прага, Испания. Казах му да си търси и  работа. Аз само си пиля за ДЗИ  БЕЛ, защото много вяло се готви. Та по повод на последното - успех утре на неистинското ДЗИ с оценка!

# 509
  • В средата на времето
Ей, да, успех утре на всички, които ще имат пробна матура! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт