На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
АниК, нашата смени посоката и иска една-единствена програма в НБУ. Така че ще го бори, докато не го пребори.

Редактирам се Simple Smile появиха се и нови идеи току-що. Весело се очертава.

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 23:49 от мартеа

# 511
  • София
Да си кажа честно - успокоихте ме. Ние също нямаме напредък с тоалета, вероятно ще е нещо в последния момент. Изцяло се е концентрирал за дипломна работа, което ме радва донякъде, но матурата по БЕЛ е на заден план. Ще пътува 4 дни до Нидерландия сега да види университет, общежитие и изобщо друго не го вълнува. Лошото е, че и аз не мога да съм полезна, имам си свои грижи (здравословни), ще разчитам, че все пак накрая всичко ще се нареди. Онзи ден бях на последна родителска среща, изпитах смесени чувства…Но за пореден път се уверих колко организирани са момичетата, а майките на момчета бяхме като в небрано лозе - неразбрали. Да са живи и здрави, всеки ще намери своя път!

# 512
  • София
И аз се зарекох ни за дрехи, ни за университет да повдигам въпрос. Синът ми се вълнува за футболната лига в училище, моите притеснения изобщо не са му на дневен ред Grinning

# 513
  • Разпиляна във въображението
Ние вече сме облечени и обути Simple Smile

Остава организацията. Събираме само семейството, балът е на 22 май. Сега съм в чуденка в деня на бала ли да се събираме, преди/след... У дома, в ресторант...

# 514
  • нейде там, където ....
Събота е бил масов пазарен ден. И ние приключихме с външния вид, точно един магазин, един костюм, една риза малко дреболии край тях. Но само по едно от вид. Сега чакаме само панталона да ремонтират и всичко за бала е готово. Остават ми само джобните за Деня или по-скоро - вечерта. Нямам идея колко ще трябват.

# 515
  • София
Успех на всички,които днес са на пробни матури!
В събота и ние бяхме на пазар.Девойката се сдоби с тоалет за изпращането в училище.Не очаквах да стане толкова бързо.Но като пробва и се хареса още в първия магазин,хич не се дърпах.Поне за това съм спокойна.Ако междувременно хареса нещо друго, купеният тоалет ще остане за носене по-нататък.
Роклята за бала е поръчана преди месец.Изискваше леки корекции и решихме,че е по-добре да бъде ушита по нейни размери.Дано не съжаляваме за това ни решение!Очакваме датата за проба.Междувременно трябва да намерим и обувки.Поръчахме модел,който и е удобен,в сайта е описан като един цвят,а всъщност е друг и не е толкова подходящ с цвета на роклята.Та продължаваме с търсенето.И чанта трябва и разни други дреболии.Но всъщност допълнителните неща са не по-малък ангажимент.
Хайде рапорт даден!

# 516
  • Пловдив
В събота се надявах да пообиколи за дрехи младежът. Вместо това те навъртяха едни 15 км преход Мостово-Кръстова гора-Караджов камък-Мостово. Много заредени и щастливи се върнаха! Не съжалявам за костюма или за липсата му, нека трупа спомени. Сега накрая нещо му стана носталгично за училището, и ги гледам все си уговарят прекарвания заедно!

# 517
  • София
Ха определено в събота е било пазарен ден!  Laughing
И аз най-после намерих нещо за себе си, защото реших  да не обличам наличните нови рокли,едната в зелено другата с доста набиващи се на око флорални мотиви.Реших да не съм като сина си или да се набивам на очи отдалеч
Побърках продавачките по магазините заради тези си изисквания,но накрая си взех бледо сива рокля на сини цветя в различен нюанс на синьо/ така хем не е много натрапчиво,хем е с цветя- да не правя компромиси със себе си  Smile/
Сега ще трябва да изнамеря и подходящи обувки .....чанта..... Frowning1
дайте идея са сайт или магазин с обувки/ сини/

# 518
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Много се радвам за всички облекли абитуриентите, а и себе си.

ТОП-а за НБУ ще е на 20-ти. Мисли да се пробва само веднъж. Някой вече минал дали е направил копие за тренировка? Ако има моля да ми го изпрати.

# 519
  • Бургас
И ние вчера осигурихме обувките. Предстои корекция на роклите/най-вече дължината/. Остават чанти и подробности. Simple Smile Едвам я измъкнах да обиколим магазини. Пише си дипломния проект и все няма време.

# 520
И ние вчера осигурихме обувките. Предстои корекция на роклите/най-вече дължината/. Остават чанти и подробности. Simple Smile Едвам я измъкнах да обиколим магазини. Пише си дипломния проект и все няма време.

Нинка, тя може да си влезе в кандидатстудентския профил и да си прави пробни в дни, в които няма дати за тестове, обикновено това са дните от неделя до вторник. Няма как да се свалят тестовете, а също така и не дават после верните отговори. А за да се снимат от екрана 100 въпроса няма време.

# 521
  • София
Имате ли вече отзиви от младежите как е бил днешния ПИ по БЕЛ? Какви теми са им дали за ЛИС и за есе?
Иначе честито на всички облечени и обути. Една грижа по - малко. И моят за бала вече е облечен. Сега остава и изпращането, но след вчерашната обиколка на Мола, каза че нямал желание в следващите месеци да пазарува. Е, така или иначе ще му се наложи много скоро пак да отиде, но нека поне засега да си мисли, че съм му влязла в положението Laughing

# 522
vnd, пускам търсачка на изображения и харесам ли модел, кликвам към сайта.
Да обсъдим пробните матури на нашето си място?

# 523
Незнайно как съм цитирала грешен пост, margo, извинявай.

# 524
При нас е Паисий. Залагам на ДЗИ от август 2022, което си стои изпринтирано на библиотеката 😂

Общи условия

Активация на акаунт