На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • нейде там, където ....
И ние вчера осигурихме обувките. Предстои корекция на роклите/най-вече дължината/. Остават чанти и подробности. Simple Smile Едвам я измъкнах да обиколим магазини. Пише си дипломния проект и все няма време.

Нинка, тя може да си влезе в кандидатстудентския профил и да си прави пробни в дни, в които няма дати за тестове, обикновено това са дните от неделя до вторник. Няма как да се свалят тестовете, а също така и не дават после верните отговори. А за да се снимат от екрана 100 въпроса няма време.

Може да се запише като клипче ставащото на екрана и после да се разглеждат на спокойствие, ако това е целта.

# 526
  • София
Здравейте, дайте идея къде дъщеря ми може да се яви на пробна матура по АЕ за B2.1 (за София).

Благодаря!!!

# 527
  • Sofia
Днес правиха ПИ по немски. Hörverstehen-ът бил доста труден - по-труден от ДСД Rolling Eyes Май се наиграхме с тази втора матура Confounded
От вчерашния измъкнах само, че ЛИС било върху "Борба". За частта с БЕ ми писа, че била трудна, а втора част - литература - доста по-лесна. Тезата не била важна, но нещо като власт и институция май спомена. Хич не съм в час, а той нищо не казва.

# 528
  • София
Момичета, някой купи ли този справочник и има ли цялата необходима информация в него? Сайтът на СУ е ужасен, аз не мога да намеря информация за кандидат-студенти 2024-2025 година Flushed
https://bukvara.com/spravochnik-za-kandidat-studenti-2022-2023-v … eniq-skorpio.html

# 529
  • София
Биби, ето тук има всичко https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/priem/priem_za_obrazovate … ka_kampaniya_2024
Включително линк за регистрация в електронната им система.

# 530
Момичета, някой купи ли този справочник и има ли цялата необходима информация в него? Сайтът на СУ е ужасен, аз не мога да намеря информация за кандидат-студенти 2024-2025 година Flushed
https://bukvara.com/spravochnik-za-kandidat-studenti-2022-2023-v … eniq-skorpio.html
Аз го поръчах и предполагам ,че утре ще дойде.
Ако мога да ти помогна, с удоволствие.

# 531
Вчера са правили пробна по АЕ. Този път слушането е било добре, произношение, интонация, разбирало се е! Днес БЕЛ, ЛИС е било на Молитва на Далчев. Утре имат по желание пробна на МАТ профил. Някой правил ли е досега? Ganis, би ли споделила вашата пробна.

# 532
  • София
Утре ще я споделя, защото съм я предоставила на колеги от още едно училище,  които ще имат пробна матура в сряда и ще я ползват, като променят само две задачи.

# 533
По жътва нали се изучава в 7 клас?
На вчерашната пробна/класно им се е паднало сравнение между По жътва и Вятърната мелница и повечето задачи по литература са били от 11 клас. В четвъртък ще правят ЛИС/есе. Ако някъде ви изскочат записи на ДЗИ по Испански ще съм благодарна, из нета се върти един, който го е правила, още нещо за упражнения търся. Не знам защо само транскрипции качват МОН, няма аудиофайлове.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 06:39 от BoeL

# 534
# 535
  • В средата на времето
Труден му се е видял ПИ по БЕЛ на моя син, направо ми каза, да не очаквам висока оценка. Писал е есе Rolling Eyes на тема "Историята и историите" (значи нищо не е могъл да сътвори по другата тема) , ЛИС е било върху "Песента на колелетата" на Йовков. Не съм обнадеждена хич за истинската матура. 😐

# 536
  • София
Ако някой желае,  мага да му пусна матурата на пдф, стига да ме даде имейл.

# 537
Ако някой желае,  мага да му пусна матурата на пдф, стига да ме даде имейл.
Аз, благодаря! Kassianova@mail.bg

# 538
  • София
Изпратих я.

# 539
  • София
Ето и темите от ПИ по БЕЛ в училището на моята девойка:

Общи условия

Активация на акаунт