На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Бело казвате...аз алкохола го спрях,сигурно затова ми е толкова напрегнато. Joy
Освен краят на 12 клас,който ми нарушава комфорта и други непредвидени ситуации възникнаха.Дано скоро се похваля,че са преодолени!
Една среща може да разведри духа,макар да не съм сигурна дали ще успея за нея.В тази връзка,Лейдито ми се губи.
Бележка,някаква за матурите и щерката има.Но не знам каква и що.Ще я разпитам.
Според мен през май ще им дадат същинските бележки,че са допуснати до ДЗИ и разпределнеието по училища.

# 211
  • София
Седми клас беше като че ли преди сто години....като се  сетя и на мен ми се допива. Пак като сега се бях напрегнала, четях, смятах балове....а то какво стана....синчето мина без допълнителни уроци, изкара доста прилични оценки...влезе на първо класиране където поиска и два дни след като го записках заминахме на морето за цял месец.
Ах как ми се ще и сега да стане така, ама нъцки....като гледам бЕлото ще ми е слабо....сипвам си уиски

# 212
  • София
Aаа, белото го бяха изпили от горния набор: за нас не остана….

Поне имахме розмарин за концентрация... въпреки че както обобщи голямата седми клас в едно съчинение на тема "Мама", "мама като по чудо не се пропи"...
Мартеа, и аз много се напрягам в седмокласната....
Хайде да ходим да пием!

# 213
  • София
Няма да се напрягате! Ще я превземем и ще заглушим негативните и скучни елементи.

# 214
  • София
Аз не съм у дома, но сега ви прочетох и веднага казах на ММ да пита за бележката. Големи сме шпионки. Хич не могат да ни се изплъзнат тия деца.
Моето днес ми написа: "Не искам да звучи грубо ама не знам просто по какъв друг начин да го кажа. Подтикванията ти да работя не ме мотивират а обратното. Ще се оправя сама"

# 215
  • някъде ... тук ...
Не съм се впрегнала много с тоз 12ти клас. За 7ми беше различно. Бая бЕло отиде. Сега - все ще изкара матурите. За после мама и тати може много да искат, ама е пълнолетен. Ако не го приемат където иска, да е мислил, учил и слушал. Работа по строежите - много, а и практика натрупа по къщата на село Crazy

# 216
Не съм се впрегнала много с тоз 12ти клас. За 7ми беше различно. Бая бЕло отиде. Сега - все ще изкара матурите. За после мама и тати може много да искат, ама е пълнолетен. Ако не го приемат където иска, да е мислил, учил и слушал. Работа по строежите - много, а и практика натрупа по къщата на село Crazy
Все едно аз съм го писала 🤣
Само дето не още пълнолетен, ама и това ще стане, след като завърши 😁 ... И пия рОзе.

# 217
Beki8, искрено ме разсмя… ами няма по-подходяща в случая! А можеше да имаш дори и рокля …?
Пу-пу - не ме плаши така! Това девойче се носи толкова късо, че си се представям в свръх къса, лъскава, младежка рокля и ме напушва смях Joy По-зле и от паун ще съм, а да не говорим колко хляб трябва да НЕ изям, че да вляза в размера ѝ Joy

# 218
ЕлиТ, duhi_puhi и моят е с опит, та бригадата е готова.
Чета за чорапи и очила, очила ще сменяме диоптрични, но за чорапи не се сети то само това не сме купили...

# 219

Поне имахме розмарин за концентрация... въпреки че както обобщи голямата седми клас в едно съчинение на тема "Мама", "мама като по чудо не се пропи"...
Мартеа, и аз много се напрягам в седмокласната....
Хайде да ходим да пием!

Най-любимото ми съчинение, велико!

Пък аз съм го закъсала - не стига 7 и 12 клас, ми не мога и да пия тази година. Валидолчето обаче си върви, мириша на бабичка Simple Smile

# 220
  • Sofia
мартеа, но пък не губуш духовитост Revolving Hearts
На beki младежът много ме кефи Grin

В седмокласната само за учене се пише. Ама пък какво писане пада , ако не погледна през деня да отметна страници, ми се натрупва много материал Satisfied

Не знам защо някои така се стягате за наборите (Боже, това аз ли го пиша Trollface). Оттук нататък животът е пред тях. Това ми го припомнете към септември, ако ви рИва, че никъде не е приет и силуетът му се е отбелязал на дивана в къщи Laughing
Той започна да чете!!! Свършва една книга и започва друга, а понякога и две едновременно (последните са Хемингуей, Джеймс Джойс - не знам как ги подбира). Та никога не е късно за нищо Laughing

Допълвам се за четенето - радвал се, че започнал по-активно сега и осъзнавал всичко, което чете, а не като мен, дето съм изчела тонове книги и половината не ги помня (аз се сетих за "Жерминал", която съм чела може би в 6.клас).

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 05:52 от aniK

# 221
  • София
Честита Баба Марта, готини хора!
Ани, това ми е най- големият дерт, че младежа не чете. Но пък започна да се оглежда за виШуто и имаме някаква посока. Костюм все още няма, надявам се след средата на март да сме по- активни в търсенето.
Класната доколкото знам са я поканили, едва ли е имало фанфари и дудуци не съм го разпитала дали са измислили нещо по- специално за поканата.

# 222
  • София
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, са сте румени, засмени!

# 223
Коя класна канят? Синът смениха 3 ... И трите ли ще поканят, не знам...

# 224
Честита баба Марта!

Общи условия

Активация на акаунт