На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Честито! Здраве и мир пожелавам, а пред децата прави и правилни пътища!

# 226
  • София
Честита баба Марта и от мен на всички!!!
Напоследък само чета в темата, но ви следя и само чакам среща с вас.
Живи и здрави, а останалото ще се нареди Kissing Face

# 227
  • София
Честита Баба Марта!
Здраве и усмивки за всички вас!

# 228
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честита Баба Марта!
Здрави и щастливи да сте!

# 229
Честита Баба Марта!
Здраве и късмет за всички вас!

За бележките от вас научих, наборката - от мен Joy
На другия ден бяха изнамерени и прибрани на сигурно място. Heart
Към бЕло или червено вместо мартеници отиват нещата, лошото е, че не ми понася алкохол напоследък. Joy

# 230
Баба Марта днес разнася мартенички и цветя и на всеки връзва на ръката по една мечта!🌞 Здраве и късмет за всички! Flowers Hibiscus

# 231
Честита Баба Марта!
Здраве и слънчеви дни!

# 232
Ей сега се замислих, от догодина, като се пръснат по света и у нас, като започнат едни да работят, други да учат, трети семейства и дом да стягат, как ли ще ни се казва темата? Wink

# 233
  • София
Честита Баба Марта!
Да сме румени, червени, здрави и засмени Flowers Tulip

# 234
  • Sofia
мартеа, перличке, трябваше за уститскате с НЕпонасянето на алкохола, да избутаме учениците Laughing

Понеже съм разсеяна като набора, сутринта си мислех, че ще съм първата, честитила Баба Марта, а накрая пропуснах Relaxed
Живи и здрави да сме всички! Revolving Hearts

# 235
ЧБМ на малки и големи, румени, засмени! БележкИТЕ вече са в мн.ч.  …🤦🏻♀ (перличка)
У нас нито една няма. Случайно ми попадна една “резолюция” … наред с други неща -да започне да чете сериозна литература.  След няколко дни на бюрото седяха дружно Метаморфозата на Кафка и Престъпление и наказание на Достоевски ( добре, че не беше взел Братя Карамазови и Дъблинчани на Джойс 🤣. ЧЕте и от двете, ама според мен донякъде…
Да дам отчет: изпитът по немски за сертификат е взел с 3 х С1 и 1х В2, което е В2. Той бил доволен от себе си, така каза. На фона на вялото учене и аз би трябвало да съм… Дори се радвам, че не се е промушил някак си за С1, за да не си помисли, че успех се постига и с малко труд. Няма да му трябва С1 сертификат по немски, но ако иска да учи там, дори и на английски, ще трябва да продължи и с немския, а и да включи трети език. Дано да узрее за идеята, че език се учи, а не ти се удават езиците!

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:45 от saffron

# 236
Записала се е на изпит за валидиране на компетентност по АЕ, saffron, затова са две бележките.

# 237
Какъв е тоя изпит за валидиране на компетентностите по АЕ? Къде мога да прочета повече? Искам да го предложа на щерката.

# 238
Матура профилирана, ако нямат същия профил. За нищо не служи общо-взето, доколкото разбрах. Поне така ни обясниха.
И синът я записа, ама каза, че ходи на матури само до бала. След това каквото и да е го канселира 🤣

# 239
mariat, срокът за подаване на заявления беше до 21-и.

Общи условия

Активация на акаунт