На ДВАНАДЕСЕТИ клас сме по средата, всички варианти да претеглим на везната.

• 53 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • някъде ... тук ...
По принцип не се води официално или стилно и т.н.
Ама и моят се е сгласил с ленени панталон и риза с къс ръкав за изпращането. Тоалетът купувахме за лятна сватба в бохо-стил мин. година.

# 616
Изпращането в училище защо трябва да е официално, а не удобно?
Нали са на бал достатъчно напудрени...
Да, зимата също.
ММ също. Двамата нямат дълги ръкави.
Къс и горница или в къс и някво яке тип ветровка по-скоро.

# 617
  • София
Изпращането в училище защо трябва да е официално, а не удобно?...
Ами такъв тип мероприятие е - дипломи се връчват, слова се държат... Но никого няма да върнат, дори и по хавайка да иде.

# 618
И за мен ризата с къс ръкав е оксиморон. Мога да я сравня с две комбинации: потник под риза и сандали с къси чорапи … който както иска да го разбира.

# 619
  • някъде ... тук ...
Абе да не са по бански, пък... каквото облекат...
На времето и аз щях да си ида с обичайното облекло на изпращането (разбирай ластични дънки и метъл-тениска), ама като се разбра, че трябва да изнасям реч от името на абитуриентите пред строя, купихме костюм. Не, че и в мом. се харесвам по снимките.

# 620
ММ също. Двамата нямат дълги ръкави.
Къс и горница или в къс и някво яке тип ветровка по-скоро.
Това е спортен стил за разходка, пазаруване, шофиране, но не и за делова среща, бизнес разговор и т.н. Добре е децата да свикват със стилове на облекло и поведение.
Преди години с приятелки си пожелахме за НГ по-често да се обличаме с рокли. По един начин се държим с дънки и риза, по друг с рокля и обувки с ток.

# 621
Аз не знам дали има официално раздаване на дипломите при моя син. 🤔
Изида, 1АЕГ не раздават ли дипломите традиционно в аулата на СУ… ?

# 622
  • София
След ремонта 1 АЕГ имат хубава зала. Випускът на сина ми получи дипломите си в нея. Но пък то беше ковидно време, може и затова да са били там.

# 623
  • В средата на времето
Аз не знам дали има официално раздаване на дипломите при моя син. 🤔
Изида, 1АЕГ не раздават ли дипломите традиционно в аулата на СУ… ?

Никаква идея нямам честно казано и от теб разбирам, че е имало или все още има такава традиция. 😊 Дано все пак раздаването се случи в училище, щом и Спунк казва, че си имат хубава зала вече.

.... и как така потник под риза е оксиморон? 😳😂 СегИ ще ме караш да ходя да чета, да не съм изостанала нещо с инфото.

# 624
.... и как така потник под риза е оксиморон? 😳😂 СегИ ще ме караш да ходя да чета, да не съм изостанала нещо с инфото.
Хи-хи - стигаме до темата за метросексуалност, епилация на мъжко тяло и т.н. Представи си фина риза на космати гърди. (честно казано за това съм старомодна).

# 625
  • София
Не приемам потник под риза. И прозрачни мъжки ризи не харесвам, с къси ръкави изобщо. Който се харесва да си ги носи и хич да не му пука. Моят син пък изобщо няма риза, без аз да имам никаква връзка с това. Май остана последния “необлечен” в темата.
Нямам представа за здравните осигуровки на студенти в НБУ.

# 626
Ааа, Бъни, две сме Hug
Нито за него, нито за мен съм купила нещо. Ако не прояви желание да си избере дрехи - ще ходи с каквото си има в гардероба… тогава ще стане както казваше преди две години, че ще иде на бал със спортното долнище, по фитнес потник и с метрото Joy

# 627
  • София
Три сме. Не ми се пише и не ми се мисли. Предложих да не ходи на бал... тц трябвало да отиде. Ама щяла да мисли след 29-ти април Rolling Eyes Да ама от 29-ти до Гергьовден сестра ми е в командировка и аз сама ще се грижа за мама. Та някъде след 7-ми май може да мислим за облекло.

# 628
  • София
Gorgonzola, и моят е казал преди май да не го закачам. Сладури, да са все така спокойни и здрави.
Детето на близка ще кандидатства право в СУ. Наистина ли класирането за прием е само по документи и резултат от ДЗИ по български? Кога е отпаднал изпита по история?

# 629
  • София
Преди 3-4 години отпаднаха кандидатстудентските изпити по бел и история за право в СУ /по спомен/. Сега балът се образува от ДЗИ БЕЛ и общ успех от дипломата.

Общи условия

Активация на акаунт