Стани богат - тема 19

• 31 409
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
По принцип харесвам Кънчев, не бях гледал предаването, а четох първо коментари тук. На мен ми хареса предаването (малко дежавю, носталгия). Не съм стилист и не бих обърнал внимание на белия триъгълник при колана. Но вие тука обстоятелствено обсъдихте визията. Е сега само там гледах Simple Smile.

# 106
Като сме на визия, не беше подходящ костюм на райета. На моменти ме заболяваха очите като се движи повече. Иначе колкото до Ники Кънчев, наистина това си му е мястото, но на мен ми изглеждаше доста развълнуван. Може би по-натам ще се обере.
Писна ми от Краси Радков да се показва от всяка дупка. Алекс нещо надута ми изглежда. Тея и Наум също едва ги гледам. Най-много ми харесаха Евелин и Бойко. Като цяло въпросите им бяха лесни, но имайки предвид, че е и благотворително - толкова. Чакаме същинската игра от тази вечер.

# 107
Като сме на визия, не беше подходящ костюм на райета. На моменти ме заболяваха очите като се движи повече. Иначе колкото до Ники Кънчев, наистина това си му е мястото, но на мен ми изглеждаше доста развълнуван. Може би по-натам ще се обере.
Писна ми от Краси Радков да се показва от всяка дупка. Алекс нещо надута ми изглежда. Тея и Наум също едва ги гледам. Най-много ми харесаха Евелин и Бойко. Като цяло въпросите им бяха лесни, но имайки предвид, че е и благотворително - толкова. Чакаме същинската игра от тази вечер.

И според мен пресоли манджата от вълнение. Може би наистина това си му е мястото. Ще се обере.

# 108
  • България
Мястото на Ники Кънчев си е като водещ на коментаторското шоу за Биг Брадър.

# 109
Според мен в ББ направи крачка назад. Но то тогава работата сигурно е била “интереса клати феса”.

# 110
Ники Кънчев съвсем не е първа младост, да си го кажем направо, че е пред пенсия.

Ако искаха да сменят Билалов или той самият се е отказал, все тая, щеше да е добре да сложат за водещ някое ново лице в диапазона 30 - 40 години, което да вдъхне свежест в това предаване и да успее да привлече и по-млада аудитория, защото много от младите едва ли знаят и се вълнуват какъв е бил някога Кънчев и не ги гонят носталгични чувства. Можеха да се спрат дори на жена.

# 111
Според мен в ББ направи крачка назад. Но то тогава работата сигурно е била “интереса клати феса”.
И аз така мисля. Кънчев е отличен водещ на "Стани богат" и дори сред световните предавания е признат за един от най-добрите. "Биг брадър" - в това "шоу" който и да е водещ, отива назад.

# 112
Много му беше странен гласът на Кънчев и много ме издразни с това завръщане на  "Стани богат", сякаш от 20 години липсва на екран, ама ще гледам, то се е видяло. Явно са му попарили надеждите да води някога Биг Брадър. Изглеждаше ми сякаш има някакъв начален стадий на Паркинсон или друго подобно заболяване.

Иначе всички водещи на играта по света, за които се сещам, не са първа младост, ама да речем някаква президентска възраст, да имат някаква обща култура и спомени за близкото минало. Ако трябва да съм откровена, младите ни известни актьори и водещи, които съм засичала да дават интервюта, в които да се засегне някаква култура, като четене на книги, познаване на известни личности, филми, песни и пр. отпреди повече от 10-20 години, изглеждат изключително необразовани. Щом не е в Инстаграм, тик-ток и пр., не е известен. Гледам понякога "10-те най", имаше бисери от сорта, че не знаели Панайот Панайотов, преди да се появят меметата с "мижав интерес" и разни такива. "Хотел Калифорния" също е чудесен пример за какво става въпрос. И съм сигурна, че и продуцентите на подобен род предавания са още по-наясно как стоят нещата, защото водещите на образователни предавания и в България не са (били) никога много млади, а сегашните млади повечето въобще не четат. То и сегашните възрастни са намалили здравата четенето, заряди интернет, но поне на млади години са чели, дори и заради скука. Има изследвания, че хората все по-трудно се съсредоточават за повече от няколко минути и прекъсват това, което правят, за да проверят и видят нещо друго, че не желаят да правят усилие за някаква по-трудносмилаема информация, не ги ли грабне, зарязват я завинаги.

# 113
Въпросите не се измислят от водещия обаче, а отговорите и обясненията към тях се подават в слушалката или на екрана на водещия, не знам, защото е ясно, че с каквата и обща култура да е той, няма как да е компетентен по всички теми.

От тази гледна точка достатъчно е водещият да е симпатичен и да създава респект, а колко са му реалните знания е без значение. Затова и не мисля, че по-голямата възраст е някакъв голям плюс.

Билалов беше интересен избор в началото и според мен успя да привлече по-млада аудитория към това предаване, защото често го асоциираха с Джаро Joy

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 16:38 от Telesilla

# 114
  • София
Хайде, честито ни Завръщане!
Нека сме здрави и любопитни, да ни е интересно, да научим още нови ненаучени неща.

# 115
  • гр. София
За сега много лесни въпроси!

# 116
Айде пак "Стани богат" се завърнал след 10 години. Участникът неприятен - "За зрителите които не знаят, джънк фууд означава вредна храна". Ами, не е това буквалният превод. И Кънчев, и участникът не знаят явно ударението на отдавна навлязлата в българския език дума "доминион".

# 117
  • София
Иронията не се чувства в Главната буква. Но ми дожаля да сложа кавички.

# 118
  • София
Е, третото око де Grinning

# 119
Да, неприятен участник, с някаква склонност към логорея. Дразни това многословно обяснение на азбучни истини.

Общи условия

Активация на акаунт