Стани богат - тема 19

• 31 179
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Според мен Айзенхауер не го броят, броят смените, а те са седем.

# 691
  • Русе
Добре де, чиста статистика ли трябва да знае човек? Но вероятно е - Рим, столицата (за разлика от Комо или Пиза)
Билетите - ето къде бил ключът от бараката.

Глупости, билетите. Колизеума също много хора го гледат само отвън. Същото е и с форумите.

Merri_An, няма кръв при фехтовката, оръжията са с тъпи върхове.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 23:52 от евпетра

# 692
Според мен Айзенхауер не го броят, броят смените, а те са седем.

Може, има някаква логика. Но при всички случаи, понеже нямаше алтернатива 8, няма вреда от неточното формулиране.

# 693
  • София
Във вечерта преди деня на майстора (и задаващия се уикенд)... добре дошли отново.

# 694
  • Mediterraneo
Сбърка.

# 695
беше 50/50. И аз се чудех кое от двете ще да е.

# 696
  • София
+1
Започнахме с падане от високо. Сега пак има ЖЖ - симпатичен млад човек (дано успеят)!
Защо не заключват тези хора...

# 697
# 698
  • София
+1
Просто, другите се изключват

# 699
И август не е за изключване. Ние паднахме в самия край на първенството та защо не?

# 700
Жалко, че така безсмислено похаби един жокер

# 701
Тук вече усетих нагласянето, за което спомена Ембрадъра с предварителната анкета. Човека РВД е бил явно слаб по спортовете и го е споменал и си пролича, силен в литературата и си пролича. Значи слагат точно такива въпроси - силни и слаби за човека за баланс. Въпросът е къде ще се спъне.

# 702
Испания и Португалия.

# 703
+1
Защо не заключват тези хора...

Защото Стани Богат се играе един път в живота. За мен е абсурдно да заключваш по-малка сума от 5000 лева. Идеята е, че 2000-3000 или даже 5000 лева не са животопроменящи пари. Заключваш колкото се може по-високо и след това имаш шанс за някакви по-добри пари, с които наистина можеш да си промениш нещо, защото след това рискът е по-лесен.

# 704
  • София
За мача Шве-Бъл: В ония далечни години в средата на август вече започваха пре-елиминациите за Евр.клубни турнири.
Това наистина ли е МакАронезия? Гърция/Турция от гр.име Макариос? Не го връзвам с макарони, разбира се.

цитат: Защото Стани Богат се играе един път в живота. За мен е абсурдно да заключваш по-малка сума от 5000 лева. Идеята е, че 2000-3000 или даже 5000 лева не са животопроменящи пари.
Позволете да не съм съгласен.
(Знаете ли колко струва става/леща или др. "човешки органи" за подмяна - които Здр.каса изобщо не поема - това за по-възрастен, болен и нуждаещ се (но умен и решил се) не непременно 70-годишен гражданин на РБ.)

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 19:04 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт