🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 59 828
  • 811
  •   1
Отговори
# 645
А междувременно аз го намерих за сваляне, обаче е с такова качество, че реших да почакам.

# 646
Единственото място, на което намерих The Count of Monte-Cristo (2024) за гледане онлайн с хубаво качество е при руснаците, за сега. Ако успея да го намеря и на английски ще го споделя с вас. И аз съм любопитна да видя как е филма.
ГРАФ МОНТЕ-КРИСТО (2024)

# 647
Руснаците винаги са първи. Вече се научих, че каквото не мога да намеря на английски и френски( езиците, които разбирам), на руски 99 процента го има.

# 648
Това е озвучено на руски, нали? По-добре да бяха само субтитри. Не че разбирам всичко, но пак нещо схващам и е по-добре, отколкото да ги слушам. Този дублаж ме връща в детството при странно озвучените видеокасети...

# 649
Да, дублиран е на руски. Руснаците винаги така правят.

# 650
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Както и се очакваше отлагат премиерата на втората част на Хоризонт: Американска сага за
неопределено време. Има слухове, че може направо на стрийминг платформа да мине,
така трета и четвърта част стават все по-несигурни и трудно осъществими.
Филмът е звучен бокс-офис провал досега, не може да събере дори едни 30-тина милиони,
камо ли да избие парите дадени за направата му. Кевин Костнър може да е много добър
актьор и да направи чудеса в Йелоустоун, но се видя, че е на светлинни години от Шеридън
що се касае до сътворяване на история, диалози, снимки и режисура. След патардиите и номерата
му за последния сезон на сериала, който всъщност отново го върна в играта и накрая го прецака
не го съжалявам.
Феновете са толкова недоволни от хип-хоп музиката за Гладиатор 2, че са запретнали ръкави
и са направили трейлъра с наложена музика от Гладиатор, разликата веднага се усеща.
Дано и дядо Ридли и студиото се усетят, че ако я карат така, Гладиатор 2 може и да задмине
Американската сага по слаби приходи.
Скрит текст:

# 651
  • в сърцето на един мъж...
Ох, с тази музика е съвсем друго усещането...

# 652
  • София
И аз получих много добри отзиви за Графа... от познати. Само дето бил дълъг.

# 653
  • Галифрей
Ох аз отначало си помислих,че пишеш за певеца Графа 😁

# 654
  • София
Усещаш се айляшкото лятно настроение и не сме на център Grinning

# 655
На Костнър филмите са все финансови катастрофи. Спомням си навремето Воден свят как се беше сгромолясал и пак беше с грандиозен бюджет.

Иначе много го харесам като актьор.

# 656
  • София
И аз много го харесвам Костнър. Не знаех за финансовите провали. Понякога им се чудя на добрите актьори, що се пънат да са режисьори.

# 657
Аз знаех за Воден свят (на мен филмът ми харесваше навремето), но бях чела някъде, че голямата обида за него е бил провалът и лошите отзиви за Пощальонът (мисля, че официалното заглавие на български беше друго, но не го помня - също е фантастика). Всъщност, също като Воден свят, така и Пощальонът е филм, който има своите фенове - не мисля, че е универсално мразен, въпреки лошите ревюта (от критици - става дума за официални ревюта - именно те са разстроили Костнър) и финансовата загуба.

# 658
  • IC 1101,Abell 2029
Два незабравими филма които гледах съвсем скоро.Единият с кинолегенда №1 при мъжете,другият с №2,но при жените."Бунтът на Кейн"/1954/ с Хъмфри Богарт и "Писмото"/1940/ с Бети Дейвис.В "Бунтът на Кейн" заедно с Богарт е и съзвездие от класически актьори,при това в униформи.С някои изключения досега каквото бях гледал с №1 не ми е било по вкуса,но този филм е нещо съвсем друго.Напомня ми на един друг също така чудесен филм-"Доблестни мъже"/1992/.

# 659
  • Варна
  Толкова разочарована от филм не помня да съм била! Да си бях останала само с трейлъра...
  За ,,The Bikeriders' (2023) става дума.
 Ще си пусна ,,Като рокерите"/,,Wild Hogs"(2007) да си оправя настроението.

Общи условия

Активация на акаунт