🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 59 827
  • 811
  •   1
Отговори
# 660
  • Галифрей
Гледах един стар филм класика “ Когато Хари срещна Сали” 1989г. Страхотен филм разбирам,защо толкова  хората го харесват. 10/10. ❤❤❤
Липсва ми да правят такива филми.

# 661
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз го гледах. Мнооооого красива Мег Райън.

# 662
  • София
Отвътре навън 2 дали ще стигне немислимите 2 млн. у нас? Да видим. Simple Smile
Добре се представят и миньоните.
Очаквах повече от Монте Кристо, защото е един от най-популярните романи и у нас, но за жалост европейски филми трудно правят добър приход у нас, с някои много редки изключения.
Слаб старт на Туистърс и плачевен за Покажи ми луната (трейлъра изглежда забавен).

Отвътре навън 2 в световен план вече събра $1.348 млрд. и няма да спре скоро. Със сигурност ще мине 1.5 млрд.
Интересно дали Аз, проклетникът 4 ще събере 1 млрд. световен приход. Силно се съмнявам се, ама да видим. Към момента е 435 млн.

Радвам се на приходите на Нито звук ден едно. Скоро ще го гледам и аз.

# 663
Не знам дали е защото хората имат предразсъдъци спрямо френския, или филмът не се рекламира достатъчно.

# 664
  • София
И аз гледах "Отвътре навън 2". Първата част не съм я гледала, но задължително ще си я пусна. Много ми хареса как бяха представени емоциите на една тийнейджърка и как тя се справя с тях. Препоръчвам да се гледа, особено от тийнейджърите.

# 665
  • Галифрей
Аз съм гледала само първата част. Райли която та първа ще става тийнейджърка се местят в нов град. Тя е тъжна,че е далеч от приятелите си,дома си. Радост и Тъга изведнъж изчезвят и отиват на място където не мога да се върнат. Райли губи тези емоции и става празна, не може да се смее да плаче. Става груба, депресирана,затворена и дори краде кредитната карта на майка си и бяга за да отиде в старият си дом.
Радост и Тъга преживяват приключения и се завръщат при другите. Дори се онразува нова станция с нейните спомени. Връща се си емоциите и играе любимият си спорт хокей на лед.

# 666
Много искам да гледам Граф Монте Кристо и съжалявам, че трябва да чакам, за да се появи по някоя платформа, за да го видя.Пфу...
Чудя се за Twisters  или A Quiet Place - Day One. Просто не искам да губя билет за кино.

# 667
"Граф Монте Кристо" е на независим разпространител и вероятно има по-малко копия и прожекции от мейджър заглавията, освен много по-малко реклама. Бях на прожекция в неделя и беше бая пълно, всъщност рядко се вижда толкова пълна зала извън първите уикенди на хитови заглавия (за него беше втори уикенд). Филмът е добър, много по-ОК от ония недоносчета "Тримата мускетари", в които Франция също инвестира много пари.

"Покажи ми Луната" мен много ме забавли, макар че няма шанс нито у нас, нито в САЩ за финансов успех. Като цяло романтиката се представя трагично зле в последните години ("Каскадьорът" с Райън Гослинг и Емили Блънт също имаше незаслужено лош боксофис).

"Туистърс" в моя списък с приоритети не заслужи дори безплатна прожекция.

# 668
"Нито звук"3 за мен беше инквизиция! Излязох преди края. Тази седмица съм планирала графчето- чета страхотни отзиви. Изпуснах"Екзоризмът"-обичам Ръсел🤭🫣

# 669
  • В царството на игрите:)
Снощи гледах "Фестивалът на Рифкин". Е,много го обичам този Уди Алън Simple Smile Препъръчвам за феновете (и не само) на режисьора Simple Smile

# 670
Все пак да кажа, че това е най-слабият филм в кариерата му. Гледайте другите. Например последния "Чист късмет" (Coup de Chance).

# 671
Аз знаех за Воден свят (на мен филмът ми харесваше навремето), но бях чела някъде, че голямата обида за него е бил провалът и лошите отзиви за Пощальонът (мисля, че официалното заглавие на български беше друго, но не го помня - също е фантастика). Всъщност, също като Воден свят, така и Пощальонът е филм, който има своите фенове - не мисля, че е универсално мразен, въпреки лошите ревюта (от критици - става дума за официални ревюта - именно те са разстроили Костнър) и финансовата загуба.

Воден свят и Пощальонът са ми любими! Има къде къде по-големи провали в киното от тези два филма.

# 672
И двата са ок, но Пощальонът е спечелил 5-6 златни малинки и е загубил прекалено много пари (за времето), което изглежда е засегнало много лошо Костнър. 

# 673
"Чарлз III" по НВО.
Изключително фалшив! Негледаем!

# 674
Днес от 23:15ч. по БНТ ще излъчат италианския филм Не се страхувам / lo non ho paura (2003). Историята от едноименната книга е базирана на действителни събития през 70-те, но героите са измислени.
Между 60-те и 90-те години в Италия са отвлечени 700 души, доста от които деца от заможни семейства в северна Италия, с цел откуп. През 1977 са регистрирани 75 случая.
Филмът проследява последствията от такъв случай и е психологическа драма и криминален трилър за порастване, загубена детска невинност, ценности, доверие, семейни взаимоотношения, живот в бедност.
Участва Aitana Sánchez-Gijón, а страхотна главна роля прави Giuseppe Cristiano, в ролята на малкия Микеле, живеещ в една от най-южните и бедни части на страната, който един ден сред необятните житни поля открива дупка в земята с капак и вече животът му няма да е същият.
Това е един от италианските филми, които най-много са ме впечатлили. Държи те дълго, след като си го гледал.
https://m.imdb.com/title/tt0326977/?ref_=tttrv_ov

Общи условия

Активация на акаунт