🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 987
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мандо, защо да е филм на годината? Кое го прави толкова специален, или иронизираш?
Jess, чиста ирония Simple Smile

# 691
Нямам. Благодаря ти! Да видя струва ли си да хвърля десет лева в нашето умряло кино.

# 692
Официалният тийзър на филма A Complete Unknown, в който Timothée ще бъде Боб Дилън. Режисьорът Джеймс Манголд е и режисьор на прекрасния филм за Джони Кеш Walk the Line, както и страхотния Ford vs Ferrari. Участват също Ел Фанинг и Едуард Нортън.

https://m.youtube.com/watch?v=TcNNteP22gQ&pp=ygUSYSBjb21wbGV0ZSB1bmtub3du

# 693
Някой да е гледал Мишока и Върколака вече?
Отзиви!
Критиците на Запад са в двата полюса.😁 От Осанна до Разпни го. 😁
Аз, филмът е доста неравен, готини монтажи и забавни моменти се редуват със страшни тъпотии. Общо взето, който е фен на първия Дедпул, ще го хареса. За мен единствено Върколакът го осмисли донякъде.

# 694
  • София
По принцип първите две части са пълни с идиотщини и е голяма пародия Grinning Не очаквам нещо по-различно. Главно заради завръщането на Хю Джакман е огромният хайп Simple Smile

# 695
  • Berlin
Изобщо не го харесах тоя герой Deadpool, добре, че беше все пак той, че да набере Райън Рейнолдс малко известност.

# 696
Изобщо не го харесах тоя герой Deadpool, добре, че беше все пак той, че да набере Райън Рейнолдс малко известност.
На мен Раян никога не ми е харесвал кой знае колко много като актьор !! Винаги съм го мислила за лигльо и позор . Добре че е вярно този филм , за да набере  малко слава както се изразихте. Аз харесвам повече Хю Джакман . 😊😊

# 697
И аз съм фенка на Джакман; за мен е кощунство да пишат, че Даниел Радклиф приличал на него и може да го замени като Върколака. Несравнимо е.

# 698
Всъщност смущаващото е, че след Върколака, срещу правилната сума може да "възкресят" и Железния, и Капитан Америка...
Като един от първите (и единствени) изследователи на Marvel Cinematic Universe  у нас смятам, че това е вече изпята песен и нямам никакво желание да се случва. Но Disney явно не смятат така Simple Smile

# 699
И аз съм фенка на Джакман; за мен е кощунство да пишат, че Даниел Радклиф приличал на него и може да го замени като Върколака. Несравнимо е.
Даниел само става да играе Хари Потър . Той след тази поредица изобщо не  проби , за разлика от Ема Уотсън . Израснала съм с поредицата , но не мога да си  изкривя душата и да кажа че Даниел само с тази роля ще си остане .

# 700
Искат да ги съживят, защото никой не гледа M She U. До скоро отричаха, но им се натрупаха загуби и вече дори не си правят труда, само обиждат феновете на женомразци, колкото да поддържат форма.

# 701
Даниел само става да играе Хари Потър . Той след тази поредица изобщо не  проби , за разлика от Ема Уотсън . Израснала съм с поредицата , но не мога да си  изкривя душата и да кажа че Даниел само с тази роля ще си остане .
E, не е чак толкова зле. На мен ми хареса много във филма Jungle, който е по действителен случай

# 702
  • Галифрей
Аз харесвам Раян Рейнолдс. Позитивна енергия ми носи един готин и забен  пич. Гледала съм негови филми и той е по -комедийната част 😘
Виждала съм негови постове и на красивата му жена също. Сладки шегички, не са анти ваксари. Вижда се че са нормални мики хора, а не надути заезди като някой от техните колеги.
Аз не харесвам Марвел Вселената,  харесвам само Спайдърмен филмите с Тоби ❤ Аз съм DC фен. Но всяка година все нови и не толкова нови супер герой филми идват, че им изгубих нишката. Честно казано е скучно и изтъркано. Колкото и известни артисти да играят там  няма с какво да впечатлят.

# 703
Даниел само става да играе Хари Потър . Той след тази поредица изобщо не  проби , за разлика от Ема Уотсън . Израснала съм с поредицата , но не мога да си  изкривя душата и да кажа че Даниел само с тази роля ще си остане .
E, не е чак толкова зле. На мен ми хареса много във филма Jungle, който е по действителен случай
Тази роля съм я забравила , но най култувата си му остана Хари Потър  ( за сега ) не казвам че е лош актьор , но просто нямаше за сега по друга запомняща се роля . Може би и Франкенщайн , филмът им с Джеймс Макавой който аз обожавам като актьор помежду другото , също не беше зле . Аз харесвам филмите на Марвел , много харесвам Пазителите на Галактиката , тъй като харесвам Крис Прат и да не забравя Черната Пантера . SmirkSmirk

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 12:20 от Жасмина 94

# 704
Радклиф е нисък, грозноват, а и му липсва характер.
Дори и добър актьор да е (в което не съм много убедена), няма шансове за А-група занапред.

Общи условия

Активация на акаунт