🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 988
  • 811
  •   1
Отговори
# 675
Преди малко си пуснах Ченгето от Бевърли Хилс 4 и изведнъж виждам Джоузеф Гордън Левит. Замислих се - какво стана с него? По едно време изглеждаше, че ще се присъедини към А листата, а се изгуби.
Дали има задкулисна драма, или просто не е амбициозен?

# 676
  • Галифрей
Не няма драма, ако имаше щеше да се чуе.  Има си някакви по-нови филми но явно не са толкова популярни. Може да си е взел почивка човекът.

# 677
Днес случайно попаднах на този филм по една телевизия.

Определено ми хареса, макар че е тежък на моменти.

# 678
Забравих да напиша мнението си за Ченгето в Бевърли Хилс 4 - ами не е лош, не е на нивото на старите филми, но е приятен.
Добре направено продължение, което зачита феновете.

Еди Мърфи има и издънки - преди няколко години излезе Пристигане в Америка 2, който не става. Този път се е постарал повече.

# 679
  • София
Туистърс се представя сранително добре или по-скоро задоволително, а Монте Кристо явно наистина е добър, защото процентите не му падат с много и ей така с малко по-малко и ще направи един приличен боксофис. 🙂

В щатите силен старт за Туистърс. Лично за мен това е изненада. Като цяло се забелязва едно раздвижване в американския боксофис от няколко седмици насам. И не е свързано само с Отвътре навън 2. Като стана въпрос за него, филмът е на границата на 1.5 млрд. световен приход (1.445 млрд.), като ми е интересно дали ще успее да се пребори с Отмъстителите (първият авенджър филм), който има 1.520 млрд. и е на 10 място във вечната класация.

# 680
  • София
Туистърс откри наравно с Опенхаймер в Северна Америка. Много над прогнозите и е на първо място за филм с природни бедствия в първия си уикенд.

# 681
Добрият старт на "Туистърс" има регионално и даже политическо (в навечерието на президентските избори в САЩ) обяснение. Огромният процент от зрителите му са в "селските" средни и южни щати.
https://deadline.com/2024/07/box-office-twisters-middle-america- … tates-1236016845/
Филмът със сигурност ще избие разходите - разбира се, няма да е "Опенхаймер", но ако се разминат аудиториите с "Дедпул и Върколака", ще си направи един приличен боксофис.

# 682
  • София
Kevin Feige reveals to us how Hugh Jackman’s return as Wolverine after his emotional exit in ‘LOGAN’ could show how Steve Rogers and Tony Stark could return to the MCU.

“It can be done — if great care is taken.”

See the full details…

Но разбира се, в името на цар долар всичко може да се направи. Не, че бих отказал да върнат Капитана и Тони Старк Wink

# 683
Анджелина ми е прекалено секси може би за това и аз не си я представям да играе Мария Калас . Няма излъчване на аристократка . Защо не са заложили на актриса с такова излъчване аз бих избрала Кейт Бланшет или  Ребека Фъргюсън ( dune ) . Нищо лично против Аджелина Джоли аз я обожавам , но няма това излъчване което носи Мария Калас . За Ченгето от Бевърли Хилс 4 мога да добавя че на мен ми хареса , приятен , лек и ненатоварващ филм не е като оригиналната поредица с която аз или повечето от вас сме израстнали, но е по за предпочитане пред натоварващите филми с който ни заливат тази година , или поредният филм на ужасите .. Друг филм който гледах на скоро , и не ми хареса беше Нито Звук - Ден първи , очаквах повече , тъй като съм фен на предишните две части .

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 09:30 от Жасмина 94

# 684
  • Бургас
Жасмина 94, преместих поста си за Калас във   Филми - новини, премиери, обсъждане - 2.../ усетих се, че тук е за гледани филми... / Relieved , а по същество - и аз мисля като теб за Джоли.

# 685
Гледайте го ,  на скоро преди има няма една седмица си  го пуснах , историята се развива доста години след като Цезар умира ( За тези които са гледали знаят за какво става на въпрос ) На мен ми хареса много , протяжен е малко но минутите не се усещат тъй като е интересен . Simple Smile Simple Smile

# 686
  • София

Лоооол филмът на годината Grinning

# 687
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мандо, защо да е филм на годината? Кое го прави толкова специален, или иронизираш?

# 688
Някой да е гледал Мишока и Върколака вече?
Отзиви!
Критиците на Запад са в двата полюса.😁 От Осанна до Разпни го. 😁

# 689
DEADPOOL & WOLVERINE  Ако нямате търпение,  на руски

Общи условия

Активация на акаунт