🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 981
  • 811
  •   1
Отговори
# 705
  • Галифрей
Аз харесвам Даниел, все пак аз заедно със всички пораснах с ХП. Мисля,че първият му филм беше в Оливър Туист.
И Дъстин Хофман е нисък не първа хубост, обаче е един от най-великите артисти.
Та за Даниел не иска да го запомнят само с ХП играел и в други филми. Но явно сега се насочил към театрите. Наскоро човека все награда Тони за мюзикъл.

# 706
Аз също израснах с филмите за Хари Потър както се изразих по горе , Браво на човека ако се е развил след това и е взел награда Тони . Но някак си не си го представям да играе ролята на Wolverine , тази роля си е точно за Хю Джакман , който смятам за уникален актьор . Много харесвам и  филмът с негово  участие  Великият Шоумен , на  мен от този филм много ми хареса и играта на Зак Ефрон и Зендая , който избягаха от стигмата на звезда на Дисни . И да не забравя страхотната химия помежду им .

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 12:48 от Жасмина 94

# 707
E, айде сега... сериозно ли сравняваме тоя некадърник с Дъстин Хофман?!
То и Ал Пачино, Дани де Вито и т.н. са ниски.
"Хари Потър" си е епоха, но децата актьори не са точно като възрастните актьори.

# 708
Аз бях на 17 или 18, когато започнаха да излизат филмите за ХП, така че не съм отраснала с тях, но до 4-тия бях позитивно настроена. После много започнаха да се делят от книгите и не ми харесват. Въобще не разбирам защо според някои критици първите два не били добри, въпреки че са най-точни - за мен точно те са най-добрите и от трети нещата тръгнаха на зле.

Колкото до външния вид на Даниел - като дете беше сладък, но в пубертета нещо му стана - особено в лице погрозня доста. Не колкото Рупърт Гринт, но определено не изглежда добре.

# 709
Аз бях на 17 или 18, когато започнаха да излизат филмите за ХП, така че не съм отраснала с тях, но до 4-тия бях позитивно настроена. После много започнаха да се делят от книгите и не ми харесват. Въобще не разбирам защо според някои критици първите два не били добри, въпреки че са най-точни - за мен точно те са най-добрите и от трети нещата тръгнаха на зле.

Колкото до външния вид на Даниел - като дете беше сладък, но в пубертета нещо му стана - особено в лице погрозня доста. Не колкото Рупърт Гринт, но определено не изглежда добре.

Първите филми са си класика , аз най много харесвам Стаята на тайните , тьй като съм го гледала на кино , първата част също обожавам , Даниел като малък беше много сладък , беше си ми като първа любов Grinning Grinning . Последните части и на мен не ми харесаха кой знае колко много , особенно Нечистокръвният принц , на мен дори и тази част ми беше леко скучна .

# 710
Нечистокръвният принц е неадекватна адаптация. Дори начинът по който е разкрита тайната -
Скрит текст:
в книгата Хърмаяни намери името на майката в един годишник - естествено, без да знае, че това е майката на Снейп (с фамилия Принц - от чистокръвно семейство, т.е. Снейп е може би първият нечистокръвен от това семейство - и очевидно носи фамилията на баща си, но предпочита да го наричат с тази на майка му), а във филма това изобщо не беше споменато. Той само обяви "Аз съм Нечистокръвният Принц" - все едно сам си е измислил тъп прякор.
А в третия филм, който иначе не е ужасен, целият проблем с метлата е пренебрегнат - това са ключови неща за сюжета.
Скрит текст:
Сириус изпрати Светкавицата на Хари на ранен етап в историята, после Хърмаяни каза на Макгонагол, която я взе за проверка и Хари и Рон дълго време бяха сърдити на Хърмаяни заради това. След това Хари изпробва метлата и дори спечели мач, защото е по-бърза от на останалите.
Във филма той получи метлата на самия финал. Rolling Eyes

# 711
И аз съм фенка на Джакман; за мен е кощунство да пишат, че Даниел Радклиф приличал на него и може да го замени като Върколака. Несравнимо е.
Даниел само става да играе Хари Потър . Той след тази поредица изобщо не  проби , за разлика от Ема Уотсън . Израснала съм с поредицата , но не мога да си  изкривя душата и да кажа че Даниел само с тази роля ще си остане .

Тя и Ема е в същата категория. Не знам с какво е пробила, но освен в Ной и Красавицата ... май в друго не съм я гледала. Даниел съм го гледала в повече неща. Харесвам Том Фелтън, но и той няма да пробие. Като цяло ще си останат с поредицата за Хари Потър.

# 712
Тя май се пенсионира - в момента учи за писателка в престижен университет. Сигурна съм, че ще стане велика писателка (това е сарказъм).

Нещо за фенове на ХП, склонни към колекционерство:

# 713
  • Галифрей
Аз бях първи клас като излезе първият филм още си го пазя на двд.
До колкото за Ема видях,преди доста време,че се е дипломирала с отличие. Тя май няма да се занимава с кино повече. Идея си нямам не ги следя. Да е жива и здрава ❤

Сега си търся стари френски комедии които не съм гледала.

# 714
  • София
Препоръка и от мен за Граф Монте Кристо. Добра нова адаптация. Залата беше пълна, а премиерата у нас беше отдавна.

# 715
Аз не мога да понасям либералите (нищо лично), така че не й пожелавам хубави неща. 

# 716
Не е вярно, че Рейнолдс не е бил известен и познат актьор преди Дедпул. Вярно е, че този филм го изстреля в кино небосвода, но преди него има много хубави и запомнящи се роли.
Иначе погледах тази нощ третата част, първо на руски-стана ми зле, и го намерих на английски. Общо взето нищо не разбрах, гледах само картинки. Искаше ми се да разбера тъй спряганата Лейди Дедпул колко роля са й дали, нали се играе от жената на Рейнолдс. Мислех, че само гласът беше неин. Тялото на някого друг, може би жена-каскадьор, защото има сбиване и падане на земята.
Ако махнем прекалено много компютърно генерираните образи, без които явно Дедпул не може, те бяха и в повече и във втора част.
Като махнем това нямам кой знае какви забележки.
Най-много ми хареса Дедпул - Смъртния. Райън Рейнолдс за пет минути е себе си и показва колко добър актьор е.
Най-важното, което осъзнах. Този филм не е за Дедпул. Той е за Логан-Върколака.
Това е едно огромно обяснение в любов на Райън Рейнолдс към Хю Джакман.
Не знам каква им е историята in side. ,Но Хю Джакман се разплака на едно от последните интервюта, когато водещата ги накара всеки да каже на другия какво мисли за него.
Броманс-романс, каквото-щото да е, е нещо наистина много красиво. Едно истинско приятелство, което рядко може вече да видим, особено във фалшивия Холивуд.

# 717
  • Berlin
Никой не е казал, че Рейнолдс не е бил известен преди това. Дори си мислех да напиша “да го извади от нафталина)” вместо каквото написах, но реших, че е много крайно.😀

Тъкмо исках да напиша, че ще има интересен филм (или май сериал?) с Том Фелтън, като го споменахте по-назад, но току-що се сетих, че не е с Драко, а с Джофри 😀, едно друго дете, останало си и помнено с тази си една роля на злодейче (да не пиша други неща).

# 718
Синът ми ходи да го гледа. Каза,че освен няколко лафа, филма е зле. Очаквано.

# 719
  • Галифрей
Аз гледах този филм с Пиер Ришар ❤😁 По пиеса е много забавен

https://www.imdb.com/title/tt0096517/?ref_=tt_mv_close

Общи условия

Активация на акаунт