Помощ за уролог-андролог заради нисък процент морфология

• 469
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, след направена разширена спермограма на моя приятел, разбрахме, че морфологията му е 3% нормална по Крюгер и 25% по СЗО.
Ние живеем в Габрово, спермограмата направихме в Инвитро Център Стефанов. Можете ли да ми препоръчате специалист уролог-андролог от Стара Загора(най-удобно ни е, защото имаме близки там) или евентуално от Плевен или Велико Търново.
Урологът, който го преглеждаше тук в Габрово, не ми се струва много добър.
Видях, че в Инвитро центъра Стефанов има няколко андролога. Много ще съм благодарна, ако някой препоръча такъв специалист.

# 1
Няма андролози в центъра. По принцип в София препоръчват най-често Кацаров и Маки. Другият вариант е Турция.

# 2
Здравейте,
Виждам, че от доста време не е писано в темата. Искам да попитам дали може да ми препоръчате някой добър андролог в София. Става дума за лоши показатели на спермограма, основно морфологията е лоша. Трябва ни, за да предпише хубави добавки, които да подобрят показателите преди инвитро процедура.
Посещавали сме преди време доктор Кацаров, но останахме разочаровани от отношението му. Ще съм благодарна ако препоръчате друг, от който ств останали доволни.

Общи условия

Активация на акаунт