Любители на кучета - 140

• 30 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • под тепетата
Взели сте грешния джолан! Кокалът на Конг няма грешка!
 Лека- полека ще се възстанови Кайра! Хубаво е, че сте действали бързо и навреме!

# 166
Лорито определено в предишен живот е била принцеса !! Този поглед ❤️
А малкото черно бебе е разкош 😍
Радвам се за Кайра.Бързо ще се възстанови! И при Тайра се оказа бонус кастрацията (аз така или иначе не исках да я разплождам), като ѝ откриха деформации на яйчниците.Та според мен е по-добре така.Важното е да са ни живи и здрави другарите!

# 167
Бързо възстановяване на Кайра !
Страхотни муцунки сте наснимали Heart Eyes

# 168
Дайте и на мен картофчееее😂 , може и кюфте.

# 169
sparkling, надявам се днес да е по-добре вече Кайра. Бързо възстановяване на таз лудетина желая 🤗

При нас също се появява по някой проблем. Вивата мималата седмица разпъна колянна връзка по време на игра, та мина бърз курс на таблетки и кратки разходки за нужда. При Макс за сега си е все същото. Като се залежи си накуцва я с предна лапа, я със задна. Освен това и много топчета му напипвам по тялото, вероятно мастни. Та старост - нерадост. А на село пък братчето на Вивата нещо се усукал и отключил травма на прешлените и не може да стъпва на задни лапи. За капак не можеше и да се изхожда. И той е на лечение и се надявам да даде резултат. Поне вече пишка сам, което е добър знак.
Но за разлика от домашните глезльовци, поне бездомничетата са ми здрави. Малко са ги нападнали кърлежите, но съм подготвила обезпаразотяващи и ще ги напръскам за да не им се лепят.

Ето го най-глезения

А тази е просто.. някой се храни, а те горките гладници чакат нещо за хвръкне към тях

# 170
Миличките Cry Какво ли им е, не могат и да се оплачат като им е зле.
Бързо възстановяване на всички кучовци с неразположения. Скоро да припкат жизнерадостно, изследвайки света. Animal Dog2

# 171
  • Бургас
Поналяли сте я Вивата Simple Smile Макс в по-добра форма изглежда Simple Smile

# 172
  • Варна
Sivi, тези двамата са просто идеалните рекламни лица - красиви, лъскави, послушни и фотогенични Flowers Hibiscus

# 173
Поналяли сте я Вивата Simple Smile Макс в по-добра форма изглежда Simple Smile

Вивата наистина е доста наднормена. Не че Макс не е, но той е по едър и не изглежда толков огромен. Вивата е с по малка глава, по слаби лапи и една якааа гърбина. Ама селския живот с майка ми тъй се отразява. Ядат постоянно, а тя ходи и обира и на всички други кучета от купите каквото им остане. Все е гладна. В края на првдната тема подхяанахте дискусия за яденето на л@йна. Та Вивата като малка не само нейните ядеше, а ми и като Макс заемеше поза и тя се завираше под дупето му да чака да падне деликатеса 🤣🤣🤣 Отдавна спря, ама е такава лакомия, че го отдавам на гладните и дни покрай операциите още като съвсем малка и всички последващи, които имаше.
И добра новина за нейното братче. Изправя се, дори е направил опит да избяга от вет кабинет. Залита и още е несигурен, но важното е, че се подобрява.
galenaa за храна всякакви стойки правят 😁

# 174
  • Варна
...ама е такава лакомия, че го отдавам на гладните и дни покрай операциите още като съвсем малка и всички последващи, които имаше. ...

galenaa за храна всякакви стойки правят 😁
Познавам една такава лакомия, дори си я отглеждам. Wink  Бях намалила драстично дозата манджа заради разстройството й, давах точно колкото пише на пакета, но то Райчето изяде света наоколо, а и много отслабна. Сега са пак на старата порция  и за една седмица Рая "заглади косъма", а Буря почна да си връща формата на окръжност Satisfied За манджа и двете и на главата си застават, не ги изхранихме, но така е по-добре, отколкото да са злояди.
Радвам се за братчето, ще му мине Hands Plus1
Дано днес и от Кайра новините да са, че вече си е старата фурия!

# 175
И аз си имам ламя Спаска вкъщи Joy
Нищо по пътя си не пропуска, научила е всички места, където оставят храна за котките и редовно ги проверява. Една котешка гранулка да е, все файда. Ако не успее да изяде някое лайно наведнъж, помни и ходи да дояжда. Simple Smile
Купих й изсушени пилешки крака с идеята да се занимава, тя ги унищожава за 30 секунди, хрус-хрус и това е.
Мисля, че ще се спра окончателно на Happy dog крокети. Вкусни са й много, едри са и ги хрупа, добре е за венците. А акото, не мислех че някога ще го кажа... ама е удоволствие да го събираш с торбичка. Joy

# 176
Моят Макс, гладен седи гранули на лапва. Направи колит, водих го на нашия вет в 10 чувала с различни гранули бръкна дава му , той лапва и изплюва. Сега му готвя😥 кучешки мюсли на Happy gog смесени с варено месо. Толкова лакомо яде , никога не си е ял гранулите с такъв апетит.
Децата ми не са били злояди, ама куч ще ме довърши 😂

# 177
Какви са тези кучешки мюсли?

# 178
Според кг на кучето, за нашия , който е около 40 кг . 300гр дневна доза с 500гр месо. В купата му ги поливам с бульон и вода , те набъбват и следва обливане на купата.

# 179
  • Бургас
И аз си имам ламя Спаска вкъщи Joy
Нищо по пътя си не пропуска, научила е всички места, където оставят храна за котките и редовно ги проверява.

Същата работа. Всички явки на коткарите в Морската градина ги знаем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт