Любители на кучета - 140

• 30 057
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
И нашите гранули са NaturCroq, само че Beef and Rice. Ама и мюслите ще пробваме непременно!

# 181
  • София
Едно щастливо куче, което спи дълбоко и даже похърква. Защото е победила най-омразния си враг лаптопа и се е натикала възможно най-много в мама. Simple Smile

Упс, сънят свърши. Simple Smile Тати отвори пакетче ядки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 182
Берга - вятъра! Планува как да избяга отново за да търси котки по квартала!

# 183
  • sf
Ехо, нещо съм ви изпуснала!
Поздрави от Нейо!
Скрит текст:

# 184
Любувам се на готините снимки, които сте побликували. На работа съм и нямам търпение да се прибера и да ме олигави Вълчо Joy
Пораснал е, но на акъл си е бебе. От седмица разбра, че  с дългите лапи вече стига навсякъде. Думичката*НЕ* постоянно е в речника ни.

Килиан Мбапе на вашите екрани.....на цвят го докарва, както и по страстта с топките.

# 185
Момичета, давайте съвет. Кученцето е на 4 месеца и половина и когато ме няма влиза в ''разрушителен режим''. Вече не знам какво ще заваря като се прибера. Не искам да му купувам клетка, но май ще се наложи. Знам, че е бебе, но нещата излизат извън контрол вече.

# 186
  • Враца
Ограничете го в коридор, с негови си играчки.

# 187
Ограничете го в коридор, с негови си играчки.
Страх ме е да не изяде и мебелите в коридора. Направо не знам.

# 188
  • София
Купи клетка и си вземи отпуска ако можеш.

# 189
Купи клетка и си вземи отпуска ако можеш.

Работя от вкъщи, то може би и това е проблема. Свикнал е нов стоп да сме заедно и като ме няма полудява.

# 190
  • София
Значи я разхождаш често за малко, затваряш я за кратко. И така. Клетката е супер. Не е за наказание, а за успокояване. Аз имах проблем да я махна, защото той си я обичаше, номя надрасна.

# 191
  • Бургас
Имате погрешно мнение за клетката.
Прочетете повече.
Утре ще изяде някой кабел и ще го убие тока, нали не искате това?

# 192
Тази сутрин един млад, хубав и горд собственик на петмесечно кане корсо ми изнесе лекция за възпитанието на кучето, и то докато аз бях на единия тротоар със Зара пусната на поляната, а той на другия тротоар с вързаното пале.
Възпитано и любезно изслушах лекцията, макар че хич не ми беше до това рано сутринта в неделя. Simple Smile

Но пък каза нещо интересно. Че кученцата, които са взети рано от майка си, много хапят и гризат, защото по принцип майката ги учела да не правят така. Част от възпитанието било и се получавало от майката.

Като се замисля, Зарка я взех на 45 дена и наистина доста хапеше и изгриза разни неща, ама не беше голям унищожител, а такъв на дребно...очила, слушалки, мишки.. абе техноунищожител Simple Smile

Дъртата магарица онзи ден пак беше скучала нещо и си играла със слушалките ми, беше извадила дунапрените.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 19:54 от Vanne

# 193
Така е за хапането и ранното взимане на палето. За гризането не съм сигурна, защото от моя опит гризането започва да отшумява след 1г.

# 194
Зара я взех малка, на месец. Все още ни яде отзад по краката. И яде всичко, ама буквално всичко. Накъса на парчета гумената изтривалка пред вратата. А тя е от яка гума.

Общи условия

Активация на акаунт