Любители на кучета - 140

• 30 086
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Честито на Лори и Зарка!
Да са дълголетни и много здрави!
Ние сме каталясали в обичайната поза, след като два дни тичахме на вилата като изоглавени.

# 346
Да е жива и здрава Зара! Още дълги години да се радвате една на друга!

# 347
Честито на патерички на Лори и честито на Зара, да се радвате взаимно още много годинки.

На Кас му подариха дрешка с ръкави, ама май не е много очарован.

# 348
  • Варна
Малеее, нашата газелка станала на цели две години 😍
Да е здрава, Ванче и да те радва дъъъълге години. Амин ❤️🙏

# 349
Моята рожденичка днес навършва 2 години! Да ми е жива и здрава! Heart
Цели ДВЕ! Доживях, хорааа! Вече имам зрял женски доберман. Оцелях!!! Joy
Беше голям залък за моята уста. Първо куче в живота, доберман, в апартамент. Но се справих и съм много горда от себе си. Това куче ми е дар от Бога и ме държи жива!

Красивото ми и невероятно добро черно момиче HeartHeartHeart

Да е жива и здрава рожденичката Зарка ! Дълги години да те радва ❤️

И аз днес пораснах с още една година.Почерпете се и за мое здраве довечера 🥂🍰

# 350
  • Варна
Айде и Мери порастнала ❤️
Довечера ще си сипя една ракия и салатка ще си направя за ваше здраве 😁❤️

# 351
Мери, честито! Довечера и аз ще се почерпя и за твое здраве! (Обичам рибоците, готини са, а ако видиш някой дето не спира да говори, значи е зодия Риби Joy)

Малкият сладур Кас случайно да живее в МР? Веднагически пристигам да го намачкам, ако е така. Simple Smile

# 352
  • Враца
Жива и здрава, прекрасната Зара! Heart

Да знаете случайно развъдник на породатата кокапу в България или в съседните страни?

# 353
Мери, честито! Довечера и аз ще се почерпя и за твое здраве! (Обичам рибоците, готини са, а ако видиш някой дето не спира да говори, значи е зодия Риби Joy)

Малкият сладур Кас случайно да живее в МР? Веднагически пристигам да го намачкам, ако е така. Simple Smile

Мне, в Зорница сме. Още дори до морето не съм го водила, че ми се струва много път пеш за талкова малко кученце. Той миналата седмица докато обиколим близкия парк се умори, ама днес го пробвах пак и не беше така изморен, имаше сили и да дивее вкъщи след това.

# 354
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, Мери! Здрава бъди и държалива на домашните двукраки и четирикраки!

Честита да е и порасналата Зара! Да дарява обич, сили и хубави спомени на цялото семейство на Vanne!

# 355
Мери, честита да си ❤️Бъди жива, здрава и щастлива ❤️
Честита да е и Зара, да е многооо здрава и още дълги години са си се радвате взаймно!  Наш Роко пак по белите. Отново е засмукал нещо, което не трябва. Сутринта ходи на лекар, прибра се боднат със 2 инжекции, пробиотик и лечебна храна.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 17:07 от T3di709007

# 356
  • под тепетата
Честити две, Зара! Здрава, все така елегантна и обичаща!
 Аз да се оплача- намерих първия забит кърлеж отвътре на задното краче на Ози! Тръгнаха гадовете и ще се капят утре с дядо му.
 Мери, ще си сипя за твое здраве едно винце довечера! Имам си рибка и верно - не спира да говори Joy

# 357
  • Sofia
Ей, ще се пропия да се черпя за толкова много рожденици!
Лори, Зара, Мери! Да сте здрави всички и да се радвате на НЕчовешка любов! В пряк и преносен смисъл!
На нас ни предстои дълго пътуване и за пръв път оставям Чоки за цял месец… добре че една приятелка на щерката се нави да гледа и него, и персиеца. Ама пак ми е свито…
Ще ви наглеждам отвреме навреме да оплаквам очите!

# 358
Честит рожден ден на Зарето Heart
Жива и здрава да е!
Много прегръдки, дълги разходки и вкусни почерпки на рожденичката.
Мери честито и на теб!
Жива и здрава да си!
Вече пих едно вино за здравето на рожденниците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 359
Имам си рибка и верно - не спира да говори Joy
Като латерни сме, не е лъжа..Даже, ако няма с кого да си говоря и ми е скучно..Сега по цял ден говоря на детето, то поне ми се радва за сега 🤣
Имам приятели риби и като се съберем става страшно 🤣

Благодаря на всички! Нека пожеланията ви се връщат към вас с пълна сила 🍀❤️

Общи условия

Активация на акаунт