Любители на кучета - 140

• 30 092
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
И виртуалната  "почти двойничка" Джини ѝ пожелава много здраве, късмет, любов и  пътешествия! Heart

# 331
  • София
Честит рожден на Лори! Бисквитките изглеждат чудесно.

# 332
Честит рожден ден на Лори!
Супер готина почерпка!
Пожелавам много лакомства, игри и пътешествия!

# 333
  • Mediterraneo
Ау, че джиджан подарък! Да е жива и здрава рожденичката!

# 334
Честит рожден ден на сладката Лори! Да бъде здрава, послушна и обичана много!  Heart Eyes
Страхотни кокалчета, откъде може да се купят? Утре и аз имам рожденичка. Simple Smile

# 335
  • Варна
Пристигаме с поздрав за Лори. Да е здрава, да има още пътешествия до красиви места, да получава интересни и вкусни подаръци, да създава спомени и да ги споделя с нас!

На всички Честита баба Марта от две разбойнички, които от първо лице се убедиха, че не всичко, което е красиво на вратлето се яде и по тази причина са с украсени "сутиени", където красотите са недостъпни по време на разходка поне.

И докато още е празник, Честит 3 март! На празник има черпня и постът  може да бъде оставен за кратко.

Двете "гвардейки" се поумориха  и съвсем не "по служба" полегнаха под флага.

ПП Радвам се, че "майката" на Буба се разписа, но да ни каже как съжителстват победилото момче и "кака му"! От няколко дни си мисля, че отсъстват от доста време Мокка, Нъки, Иванчо и още много други липси....

# 336
  • под тепетата
Честит празник!
Допълвам списъка, дано се отчетат скоро Оскар, Деспи...

# 337
    Честит празник и от нас! Учим го да бяга след колелото, за сега успешно. Много е уморен и вече спи.

# 338
  • София
Аз не бих разхождала това куче с колело. Натоварването на ставите е голямо.

# 339
Много благодаря за милите пожелания!Нека дълго време сме заедно в тази тема-всички!               
  Vanne,бисквитките на Лори са и подарък./Ирландия.Съжелявам,че само виртуално споделихме почерпката... 
         Обич и лека предстояща седмица.            

# 340
Жива и здрава да е Лори❤️Дъъълги години да се радва на хубав живот ❤️

# 341
swetlanago, Reunion e права, едрите породи не трябва да се натоварват физически докато не спре растежа на костите. Рискувате да му се повредят ставите!

Една морска Зара от днес, "улових" прегръдка Simple Smile

# 342
  • На ръба..
Лори, ще ти открадна лакомствата, изтекоха ми очите по тях 😍 Честита да си и още много спокойни пътешествия!

Зара, много хубава стойка има. И мен не ми се вижда да е слаба, но определено има разлика с предишни снимки. Важното е, че е много по - енергична.

# 343
Моята рожденичка днес навършва 2 години! Да ми е жива и здрава! Heart
Цели ДВЕ! Доживях, хорааа! Вече имам зрял женски доберман. Оцелях!!! Joy
Беше голям залък за моята уста. Първо куче в живота, доберман, в апартамент. Но се справих и съм много горда от себе си. Това куче ми е дар от Бога и ме държи жива!

Красивото ми и невероятно добро черно момиче HeartHeartHeart

# 344
Прекрасна рожденичка!!!Да е жива и здрава,много обич да носи!

Общи условия

Активация на акаунт