Любители на кучета - 140

• 30 021
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Хаха, Божидар. Интересно име Simple Smile
Maeve, дупарата наистина изглежда внушителна, ама само на снимка. Иначе е в перфектна форма.
Dreaming, май съм я виждала тази Кая. Черна, а стопанката й тъмнокоса?

Черна е, да, и доста набитичка за женско куче. Стопанката й до скоро беше бременна, сега вече са с бебе. По принцип повече я разхожда татко й (на Кая, не на моята приятелка), то си е и негова де. Из центъра се подвизават в момента, по едно време бяха в Славейков.

# 541
  • София
Стиснете палци за Бебето. Ще ходи за X-Ray.ще го упоят.

# 542
Какво ще му проверявате с рентгена, Ре?

# 543
  • София
Зъба. Счупен е. Не са го снимали днес. ММ още псува. Платил е консултация, от която,  реално няма нужда.
Видимо не го боли. Яде и гризе неща. Накрая ще накарам приятелката ми да го упои и да го извади. 2500 ми поискаха за запълване на канал.

# 544
Зъба. Счупен е. Не са го снимали днес. ММ още псува. Платил е консултация, от която,  реално няма нужда.
Видимо не го боли. Яде и гризе неща. Накрая ще накарам приятелката ми да го упои и да го извади. 2500 ми поискаха за запълване на канал.
2500 лв?!?!? Какви са тези цени и с какво е по-специално от човешките зъби, като изключим упойката?
Питам защото не ми се е налагало за сега.

# 545
И аз така се бях ядосала преди с предния кавалерчо. Имаше проблем с колянната става, правихме снимки тука, без да го упояват. Препоръчаха ни най-близко във Варна специалист. Аз не шофирам, съответно трябваше да търся кой да ни закара и как да отсъствам от работа. По телефона доктора каза да не го храня сутринта, че ще го упоят да го снимат пак ама хубаво. Отидохме, въпреки записаният час чакахме доктора да излезе от операция близо 2 часа. Накрая най-после влязохме, той го поогледа, направи същите снимки, които вече бяхме правили, без да го упоява и това беше. Към днешна дата обаче съм доволна, че не го е упоил, защото после му открихме сърдечния проблем и можеше да го уморят с упойката. Та може би и при вас всяко зло е за добро. Ако решът да го упояват, искайте да прегледат сърцето първо.

# 546
  • София
А де, за тези пари чете ще му поръчам. Ако беше на 10+  нямаше да се занимавам, но е младо куче. Ще ги платим, но дали ще е успешно...един бог знае.

# 547
  • София
И при нас са излезли кърлежите, вчера извадих един.
Добре, че не спирам въоще пипетата. Беше се впил, но мъртъв.

# 548
Аз не бих дала и 5 лв. за запълване на корен на зъб на куче. Вади се зъбът и толкоз. Тъкмо да ми поиска някой 2500 за зъб на Зарка. Да да, ей сега, веднага. Simple Smile
Между другото има една докторка Барбара О'Нийл, тя твърди, че запълнените корени на зъби са опасни и може да навредят на здравето. Ако на някой му се занимава, може да й потърси клипчетата във фейсбук. Пък аз имам поне 3-4 умъртвени зъба.

# 549
Аз не бих дала и 5 лв. за запълване на корен на зъб на куче. Вади се зъбът и толкоз. Тъкмо да ми поиска някой 2500 за зъб на Зарка. Да да, ей сега, веднага. Simple Smile
Между другото има една докторка Барбара О'Нийл, тя твърди, че запълнените корени на зъби са опасни и може да навредят на здравето. Ако на някой му се занимава, може да й потърси клипчетата във фейсбук. Пък аз имам поне 3-4 умъртвени зъба.
Не се запълва коренът, а каналът:)Иначе сумата за лечение на животни е умопомпрачителна:(

# 550
Запълват се каналите на корена на зъба. Хайде да не издребняваме. Simple Smile

# 551
  • Бургас
Уф и ти сега с таз Барбара. Имам запълнени канали на няколко зъба. Сега и за тях да се тревожа Simple Smile

# 552
  • София
Честно казано и аз се замислям да го извадят. То още не е ясно и какво ше му правят, защото е успял да отчупи парче. Какво е гризал, само  той си знае.  Ще го водя и за второ мнение.

# 553
Здравейте!Мои близки имат куче,което на 2.02 нещо му стана ,спря да тича и да играе,да лае,беше като парализирана.Водиха я на рентген,скенер,изследвания й направиха и нищо не установиха.Задните й крака са безчувствени,не може да стъпи на тях и ги влачи....Инжекции й правиха,антибиотици,какво ли не,и не прохожда това куче и това си е!Най-интересното е,че никой от ветеринарите не даде ясна и точна диагноза. Хората имат предположение,че е възможно да я е ухапал плъх.Кучето е полуинвалид!Количка си има от два дни,но не е същото,тя е голямо животно и е трудно да се обгрижва.
Пиша тук за да попитам някой ако знае каква би могла да бъде причината за това нещо?Не разбирам от кучета ,а ми се иска да помогна някак на хората. Дали ще се оправи животното,дали ще проходи отново?Мускулите на задните крака са започнали да омекват,нечувствителни са,колкото и масажи да се направиха.

# 554
При колко лекари е било кучето до сега? Странно да не могат да определят какво е. Стрелям на посоки понеже тичането и внезапното спиране ме навяват на една мисъл: едновременно скъсване на двете коленни връзки на двата крака? С евентуално мускулно увреждане? При скъсване на коленна връзка ни може изобщо да се ползва крака. Ако е станало едновременно не може да ползва и двата крака. Това обаче опитен лекар ще го разпознае, особено пък ако са правени и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт