Любители на кучета - 140

• 30 027
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Само ако се плати данък със снимка.
Вашият е платен, така че сте приети.
В следващата тема - пак.
Елза пита кога ще изляза от темата и ще ходим да джапаме в дъжда?

# 526
Ама не ти ли е жал за тази тъжна муцунка? Пък и дупарата май има нужда от вталяване, нека се раздвижи момичето Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 527
  • sf
Добре дошъл на новия джак. Как се казва?

# 528
Добре дошъл на новия джак. Как се казва?
Благодаря. Божидар се казва.

# 529
  • София
Добре дошъл Божко.
Тинтина, със сълзи се смея 🤣

# 530
Ние нали цял ден се дебнем сега да се учи навън. Е той докато уж беше заспал реших малко да си прегледам гардероба - летните работи, не че е топло вече навън, ама на мен ми се ще да е и викам да видя какво имам, което няма да нося вече. Обръщам се по едно време - няма го нашия. Издебнал да няма никой в стаята с памперса и се изпикал само и само да не ходи навън.

Добре дошъл на Божко.

# 531
  • София
Дрийм, смела жена си ти. Аз не смея да пробвам дрехите си 🤣.

# 532
Добре дошъл на Божко! Разкажи нещо за него да го опознаем. Беладжия или послушко?
Елза какъв поглед вади...
И Бъко не ставаше за пазач, петдесет кила лиготия.  Обаче наскоро комшийката си спомняше (а аз - не), как веднъж съм се прибирала с количката с голямото дете и тя искала да погледне вътре. Рекс, тогавашното ни куче, минал между нея и количката и леко, технично я избутал с оголени зъбки, без да изръмжи или излае. Аз спомен нямам, но ѝ вярвам. Той беше болезнено привързан към дъщеря ни. И тя към него.

# 533
Дрийм, смела жена си ти. Аз не смея да пробвам дрехите си 🤣.

Аааа, аз съм смела, ама защото съм XS размер. При мен обикновено проблема е, че всичко ми е голямо, много рядко има нещо, дето да ми е малко. Ама тука последните години се случва по-често, де. Пък и сега съм в отпуска и  като е кофти времето гледам да отметна туй-онуй. С нетърпение чакаме вече хубаво, протелно време да правим по-дълги разходки. Имаме една кака Кая - френски булдог, но ни е малко далече, та така. Виждала го е само в деня, в който го взех, че беше и тя с нас, но милата не й понесоха завоите и повърна, та не й беше много до игри и запознаване с малки нахални кученца.

# 534
  • София
Е сега вече повечето те мразим 🤣.
И аз бях ХS до преди две години. Сега съм М 😞.  Поне вече тежа повече от кучето 🤣

# 535
На мен първото ми куче беше голямо. Като се разболя се видях в чудо, че не мога да го вдигна. За това сега съм на кавалери, те и фенчитата са ми оптимален вариант за големина на кучето. Иначе много харесвам големи кучета, но...

# 536
На Зарка дъждът изобщо не й пречи. Тя е прекалено заета да души и търси боклуци за ядене. Изяде триъгълно парче топено сирене барабар със станиола. Амчи квот таквоз... както казват по габровския край Simple Smile
Нямам нерви вече да се боря с нея на всяка разходка.

# 537
  • Бургас
Хаха, Божидар. Интересно име Simple Smile
Maeve, дупарата наистина изглежда внушителна, ама само на снимка. Иначе е в перфектна форма.
Dreaming, май съм я виждала тази Кая. Черна, а стопанката й тъмнокоса?

# 538
  • София
И нашия сладур нито дъжд, нито сняг може да го уплаши. Друго си е обаче да се опънеш на дивана.

# 539
Добре дошъл на Божидар!

Нашата мързелана не обича на дъжда също, дърпаме се да излезе и поле тичешком. Ако не вали, пък е студено, не я бърка много.

Общи условия

Активация на акаунт