Любители на кучета - 140

• 30 047
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Барф-ът не е препоръчителен до 1г. ако си го бъркаш сам или не го купуваш от сигурно място, защото е важно съотношението и качеството на съставките.

За алергията - няма как да се изчисти за няколко дни, дори и с лекарства, а ако не сте изчистили алергените (като пилешкото), с терапия или без, няма как да има ефект. Махнете алергените, минете на монопротеин (един източник на протеин) - задължително различен от пилешко и тогава вижте как върви алергията.

# 136
Зара манекенката Simple Smile 

# 137
За алергията ако е към пилешко, препоръчвам храна Макс моно пъпи със пуйка и сладък картоф. Моето куче с това беше захранен, тъй като породата му (Бишон фризе ) е със склонност към алергия към пилешко. Не знам дали моя точно има или няма, но тази храна я обожава и е специално за кучета склонни към алергии, но не е лечебна ,за да бъде давана само определен период.

# 138
Еда благодаря ти, ще проверя и нея, за сега ще готвим, чакаме подобрение,но все още няма😞

# 139
  • Варна

Какво сладко сърчице има на дупето. Бих я гушнала с най-голямо удоволствие ❤️

# 140
Esstela, благодаря Heart
И тя с най-голямо удоволствие би ти позволила, обожава да бъде галена, даже и целувки раздава Simple Smile

Много кучешка любов пожелавам на всички в темата!
С една леко неприлична снимка от Св. Валентин (от фейсбук е снимката) Blush

Допълвам.. от тази сутрин вече пием лекарство за сърце... Cardisure... и се надявам всичко да е наред още дълго време. Според зълва ми Зарка ще живее поне до 7-8 години. Чул я Господ!

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 09:41 от Vanne

# 141
наложи се да заведа Кайра на кастрация. Сега е там. Младото ми куче, само две разгонвания и на второто проблеми.
Ама не ме интересува има ли бебета, само да ми е здрава.

# 142
  • Пловдив
наложи се да заведа Кайра на кастрация. Сега е там. Младото ми куче, само две разгонвания и на второто проблеми.
Ама не ме интересува има ли бебета, само да ми е здрава.
sparkling eyes, пиши като мине кастрацията как е прекрасницата!
В коя клиника я заведе?

# 143
  • София
Изпуснала съм новата тема. Ние чакаме час за зъболекар.

# 144
  • Варна
Esstela, благодаря Heart
И тя с най-голямо удоволствие би ти позволила, обожава да бъде галена, даже и целувки раздава Simple Smile

Много кучешка любов пожелавам на всички в темата!
С една леко неприлична снимка от Св. Валентин (от фейсбук е снимката) Blush

Допълвам.. от тази сутрин вече пием лекарство за сърце... Cardisure... и се надявам всичко да е наред още дълго време. Според зълва ми Зарка ще живее поне до 7-8 години. Чул я Господ!

При първа възможност да пътувам към Бургас ще ти пиша, за да се видим и да я нагушкам ❤️

Стискам палци на Кайро и на бебето 🙏❤️

# 145
Милото ми куче, разширен далак, възпалени лимфи, матка на бабуни.
Sad
Сега сме вече вкъщи, едва се движи , даже хич. Напишка се, добре че памперси сложих.
Дано по-бързо се оправя !

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 16:15 от sparkling eyes

# 146
  • Пловдив
sparkling eyes, много тревожно звучиш. Ще се възстанови бързо, тя е бойна кака!
Следете раната да не закача, че да се проточи допълнително.

# 147
Ох, милата Кайра! Надявам се, като излезе от упойката да си е същото диване! Надявам се, след операцията всичко вече да ѝ е наред! Пазете я да не си ближе раната, а ако не успявате и се зачерви, я мажете с крем Бочко( поне на Гинче това помогна, че беше станала кърваво червена и подута на корема, от постоянното облизване).
И да черпим един красив профил:

# 148
Благодаря.
Тя не се движи , каму ли ближе. Сега пак се напишка .
И спи. Щом Чери я държи под око, този малък темерут, така и се радваше като си дойде.

# 149
Спаркли, спокойно, ще се оправи Кайра.
Страшното е зад гърба ви, просто още упойката не е излязла. Затова се изпуска, все пак операцията е била преди няколко часа. Нека си почива сега, а обградена от вашата огромна обич и грижи ще се възстанови бързо.
Аз не разбрах пиометра ли направи или друго беше, но ще има и лечение на възпалението сигурно. Следвай съветите на ветеринаря й и всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт