Любители на кучета - 140

• 30 102
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Честита да е Чери, от здраве и рахат да не се отърве Simple Smile

# 301
Честита да е рожденичката ,  Sparkling eyes  и дълги години да сте си заедно!                                                                                 
 Баба Марта да донесе днес здраве,сдъвкани мартенички и поне едно кокалче и кашкавалче на всички сладурковци от темата!

# 302
Да е живо и здраво малкото Чери още дълги години! Кака Лара също!

Di Soleil, на Зара й изписаха за ставите сиропа Aptus Apto-Flex. Допиваме шишето от 500 мл, стигна й за два месеца. Обаче струва 80 лв. Сега мисля два месеца да почине от сиропа и ще давам от сашетата Биона.

Снощи гледах филма Догман. Странен филм, но ми хареса. Силен филм. GOD = DOG Heart

Честита Баба Марта на всички, от здраве да не се отървете! Simple Smile

# 303

Di Soleil, на Зара й изписаха за ставите сиропа Aptus Apto-Flex. Допиваме шишето от 500 мл, стигна й за два месеца. Обаче струва 80 лв. Сега мисля два месеца да почине от сиропа и ще давам от сашетата Биона.

Снощи гледах филма Догман. Странен филм, но ми хареса. Силен филм. GOD = DOG Heart

Благодаря, а този сироп добавка ли е? Трябва нещо, което да го кара да се чувства добре, но да не е лекарство в смисъл обезболяващо, антибиотик или подобно?

# 304
Чрд на Чери, още дълги години да са комбина с Кайра 🎂🥳

Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и всички покрай вас 🍀❤️

# 305

Благодаря, а този сироп добавка ли е? Трябва нещо, което да го кара да се чувства добре, но да не е лекарство в смисъл обезболяващо, антибиотик или подобно?

Добавка е и казаха да го пие доживот. Съдържа колаген, хондроитин, глюкозамин и хиалуронова киселина. Наистина е добър сиропът.

# 306
  • под тепетата
Честити да са Лара и Чери! Глезени, обичани и   черпени с мноооого лакомства да са!
  Нали съм си баба, забравих да честитя
 Честита да е Баба Марта! Здраве и да е по- засмяна!

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:46 от bilqna_69

# 307
Той приема сега тези таблетки. Имате ли опит с тях?

# 308
Честит рожден ден на Лара и Чери и честита Баба Марта на всички космати и не космати. Кастиел презве къщата на сестра си Laughing

# 309
Той приема сега тези таблетки. Имате ли опит с тях?

Чувала съм ги таблетките Yumove, но не съм давала. Екстракт от зеленоуста мида са. На Зара с месеци й давах прах от зеленоуста мида на Dibo, в гранулите Бош също имаше такъв екстракт, ама полза не видях. Докато от сиропа виждам голяма полза, кучето е много добре с краката, обаче и доста отслабна междувременно.

# 310
Честити да са Лара и Чери! Живи, здрави и много обичани и обгрижвани да са!
И честита Баба Марта на всички двукраки и четирикраки симпатяги в темата!

# 311
Аз по снимката не я намирам изобщо за слаба. Даже много си е атлетична, но ти знаеш най-добре. Загуби апетит от сиропа или има друга причина?

# 312
  • Варна
Честита Баба Марта ❤️
Честита да е сладката Чери 💕
Снощи се сетих, че трябва да поръчам храна за Каду и Бизу и днес ще ми я донесат като хващам някво много добро намаление, 7 кг за 95 лв с доставката.

# 313
# 314
Честит рожден ден на Чери!
Още дълги години лакомства и глезотии!
Честита баба Марта!
Кастиел бързо се ориентира в обстановката, пък кака му Котарана нека спи на гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт