Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 76

• 40 632
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Записах се на стенд бай ,ако отпадне някой час да се свържат с мен ,абе ....няма голяма надежда ...кой знае колко такива чакат като мене ...Сега с новите електронни рецепти дали ще дават хормон без рецепта или ще трябва да се моля да ми го изписват....

# 121
Няма проблем с купуването на хормона.

# 122
Супер ,а може ли да ми припомните Тирозинт може ли да се поръча от някъде да сменя еутирокса да видим как ще ми подейства ....

# 123
  • София
Супер ,а може ли да ми припомните Тирозинт може ли да се поръча от някъде да сменя еутирокса да видим как ще ми подейства ....

От аптеки Промахон, има доставка обаче около 7 евро, но за 1 ден пристигат нещата.

# 124
Аууу сега се зачетох в листовката на еутирокса и видях,че приема на биотин може да компрометира изследванията на хормоните -да повиши Т3 и Т4 и да понижи ТСХ ....а аз пия Мерц с биотин от две седмици 😅 Значи нещата при мен може да са и по-зле...

# 125
Да, биотина влияе на резултатите.

Много здрави и спокойни да сте Simple Smile

# 126
Честита Баба Марта!
Може ли малко повече инфо за биотина и резултатите от изследванията? Трябва ли да се спира преди изследване и за колко време? Или изобщо не трябва да се приема биотин?

# 127
Ако, биотина действа по този начин, това би ли било добре за мен да го приемама, тъй като Т3 и Т4 за ми под средата?

# 128
Здравейте, нова съм в темата но имам хашимотоот 2007 насам. Нещо ми скача над нормата TSH то макар че съм на Еутирокс 175, та доктора каза да пробвам Акутирокс 8.8мл. Може ли да ми кажете, дали сте доволни и няма ли нежелани реакции, че имам синдром на раздразненото черво и сега лекувам и рефлукс, а и листовката малко плаши... Благодаря предварително!

Какво те плаши в листовката?

No_frame bitch, имам спомен, че ти отказваше да ограничаваш вгх-те (ако бъркам, се извинявам). Явно ще трябва, за съжаление.
И хипото се е влошило. За конверсията и аз като Гърне не я подобрих. Приемам синтетичен т3.

плаши ме че има сериозни реакции. Днес си взех първата доза. Как поставяте спринцовката да не се разнесе по цялата уста? Мога да го запия с вода нали?

# 129
Биотина  НЕ влие на хормоните в тялото .Променя резултатите в изследванията ,защото лабораториите го използват като реактив -понижава ТСХ и повишава  Т3 И Т4 в теста 😭
Щеше да е добре да го знам преди да хвърля тез 50 лв ,сега ще станат 100 ,ама кой да ти каже ....реве ми се като си помисля ,че мизерните ми резултати са фалшиво завишени...то Т3 ми е на дъното и завишено хаха но ще ми е интересно да видя новите чисти чекове ...

# 130
Историята с часовете при Недялкова са ми като при една имуноложка хвалена по групите, за която се опитвам да запиша час от няколко месеца - като еднорозите са, всички се чували за тях, но никой не ги е виждал 😎😄
Къде на шега къде не, ама ми омръзна.

# 131
Какви са алтернативите на Недялкова не само в София -мен и Бургас и Стара Загора ме устройват ,даже още по-добре ...

# 132
Историята с часовете при Недялкова са ми като при една имуноложка хвалена по групите, за която се опитвам да запиша час от няколко месеца - като еднорозите са, всички се чували за тях, но никой не ги е виждал 😎😄
Къде на шега къде не, ама ми омръзна.

А мисля, че е и прехвалена.

Разбира се, съдя от много ограниченото инфо. Кати-м мисля, че беше при нея, но продължава да си има оплаквания. Поне от това, което чета.

# 133
Биотина  НЕ влие на хормоните в тялото .Променя резултатите в изследванията ,защото лабораториите го използват като реактив -понижава ТСХ и повишава  Т3 И Т4 в теста 😭
Щеше да е добре да го знам преди да хвърля тез 50 лв ,сега ще станат 100 ,ама кой да ти каже ....реве ми се като си помисля ,че мизерните ми резултати са фалшиво завишени...то Т3 ми е на дъното и завишено хаха но ще ми е интересно да видя новите чисти чекове ...

А в такъв случай колко време преди изследване се спира?

# 134
  • Gotham City
Аз го спирам 5-7 дни преди изследвания на щитовидната жлеза.
И аз направих веднъж тази грешка. Резултатите ми показаха нетипично ниско за мен ниво на ТСХ. Това веднага ме усъмни и се зачетох тук-там. На Т3 и Т4 не оказа влияние. След седмица повторих изследването.

Общи условия

Активация на акаунт