Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 76

• 40 623
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Може ли поне на лично да го споделиш, на който иска? Simple Smile
нека не е на лично.

# 181
И аз се интересувам кой е този лекар.

# 182
  • София
Прегледът при Недялкова е вече 300 лв. Аз съм шокирана вече. Не знам къде ще се търсят свестни лекари.

# 183
Caty m, а ти като си била при нея може ли да споделиш какви допълнителни изследвания назначава. В смисъл хормони, биохимия или търси и някакви непоносимости и т.н за да прецезира диетата.

# 184
  • София
Доста изследвания изписва, не всички ми ги коментира, аз не ги и разбирам повечето. За непоносимости не знам дали е етърсила. След първия преглед ми препоръча спиране на глутен и млечни за 3 месеца, аз промяна не усетих, честно казано. Диета не и е изписвала някаква, само да ям морковената салата, за да чистя естроген.

Сега, че е различен лекар, факт, но и 300 лв преглед е вече прекалено. Да, гледа повече голямата картинка от други лекари, но и прегледът при нея е малко и като психотерапия. Вече и за преглда на ехограф на ЩЖ не знам какво д амисля, тя ми каза, че била много увредена, наплаши ме, не разбрах какво значи това. При други като ходих ми казват, че имам нормално изменения за Хашимото. Не знам на кой да вярвам и какво да мисля Sad

# 185
Как се чисти естроген с моркови?🙂
300 лева преглед и на мен ми се струва, че е прекалено!🤐

# 186
  • София
Как се чисти естроген с моркови?🙂
300 лева преглед и на мен ми се струва, че е прекалено!🤐

Това е по Рей Пийт.

# 187
Като се разнесе славата на някой, по групите, а и тук, после часове няма, и цените хвърчат.

# 188
И колко хора ще платят по 300 лв. за преглед? Мисля, че рязко ще се намират часове за близки дати.

# 189
Предстои да видим. Аз предполагам, че пак ще има желаещи.

# 190
Аз ще ги платя еднократно  за диагностика  +насоки за лечение   без проблем .
Иначе е едно безумно лутане.

# 191
Видях я тази доХторка на форум автоимунни. Струва ми се че предимно онлайн присъствието й води до тая хитовост.

# 192
То пише цена на преглед за текущи пациенти 150 лв. , вторичен до 30 дни след първичният  -80 лв.
300 лв. за нови пациенти

# 193
И какво включва тоя преглед за триста лева?!?! При мен да сега преглед при ендокринолог е бил да му занеса изследвания, спрямо които да ми прецени дозата l tiroxin. И два пъти са ме гледали на ехограф. Да не говорим, че повечето четат същите книги които и ние и дословно цитират. Повръща ми се от бг лекарите.

# 194
Хм, аз по едно време много исках да отида на преглед при Недялкова, обаче сега с тези цени няма да го направя. Не е въпросът само в парите - сумата ми се струва неоправдано завишена. Да, знам, че е единствената с по-цялостен подход, единствената, която гледа оптимални нива на хормоните, а не референтни стойности, но пак ми се струва прекалено. От друга страна - не изключвам възможността да е сложила такава цена, за да откаже част от новите си пациенти, за да има време за досегашните.

Общи условия

Активация на акаунт