Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 763
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Честито на всички с положителни тестове! И честит национален празник!
Аз не издържах днес! Пуснах кръвен тест и мисля, че резултата не е добър.

Кой ден си след трансфер?

Трансфера беше на 25.02, днес ми е 7 ден

# 496
Мария, не се отказвай. Рано си направила тест и се вижда, че е имало имплантация. Повтори теста след 48 часа и ти стискам палци да расте Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover

Честит 3ти март, момичета! Бъдете живи, здрави и много щастливи! И скоро ви чакам в отчетни теми, разбира се Flowers Four Leaf Clover

# 497
Здравейте, мили момичета! ❤ Включвам се и аз най-накрая след голямото чакане тихичко по терлички. Днес ми беше кръвният тест, 18-ти ден след трансфер, ЧХГ 1341. Още не смея да се зарадвам, тъй като се притеснявам за прегледа дали всичко ще е наред. Бяха ми трансферирани два 5-дневни ембриончета, но честно казано ме е страх от двуплодна бременност . За протокола - нямам никакви симптоми. Единствено много ми се спи и лежи постоянно и тъй като съм в болничен си почивам основно. Също така спазвам указанията за храна и напитки от доктора.
Честито Hug
Ще споделиш ли, когато разбереш, дали са се хванали и двете или едно? Може ли да споделиш също указанията на доктора за храни и напитки, и дали е казал, че при теб трябва да е така, или при всички след трансфер е добре да се спазват?

За храненето според мен всичките си пациентки съветва същото след трансфер. Но предполагам всеки доктор си има различен подход, защото не съм попадала на други момичета в групата, които да споделят абсолютно същите ограничения. От напитките ми е позволена само вода с висока минерализация, без чайове, сокове, кафета. Конкретно за водата ми каза, че емрионите обичали високо-алкална среда. Без сладко, пържено, много подправки. Месо само пилешко или бяла риба. Набляга се основно на плодове (без грейпфрут), зеленчуци и млечни продукти.

Амелин - Не съм сигурна защо на 18-ти ден. Първоначално трябваше кръвният да бъде на 16-ти ден, но тъй като имах положителни пикливи тестове преди това и в последствие ми удължи датата. Със сигурност ми беше много трудно да изчакам тези дни за теста. Още на 10-ти ден исках да бягам към лабораторията. 😄

# 498
Тихичко честито и спокойна бременност!
🤰🍀🍀
При мен няма такива ограничения от към храна, въпреки че знам за сладкото да е ограничено (особено шоколада). Кафе ми позволява, но пия  от едно кафе разредено с много вода само малко глътки.  Чайовете сега съм ги спряла.  Не знаех за минералната вода, че подпомага 🤔
Здравейте, мили момичета! ❤ Включвам се и аз най-накрая след голямото чакане тихичко по терлички. Днес ми беше кръвният тест, 18-ти ден след трансфер, ЧХГ 1341. Още не смея да се зарадвам, тъй като се притеснявам за прегледа дали всичко ще е наред. Бяха ми трансферирани два 5-дневни ембриончета, но честно казано ме е страх от двуплодна бременност . За протокола - нямам никакви симптоми. Единствено много ми се спи и лежи постоянно и тъй като съм в болничен си почивам основно. Също така спазвам указанията за храна и напитки от доктора.

Стискам палци на всички за много много положителни резултати! ❤❤❤

# 499
Аз от предната бременност си зная и спрях всичкото сладко още като ми дойде МЦ, на който правихме ЗЕТ. С баба диабетичка съм в рискова група и внимавам много. Кафе не пия, цигари не пуша. Спрях чайовете след трансфера и сега съм на вода и пресни сокове. Само грейпфрут ми беше забранен след трансфера.

# 500
Лина, тихичко честито! Flowers Four Leaf Clover не мога да повярвам, че има толкова послушни хора като теб. Аз щях да си направя 2 или 3 теста за този период.

# 501
Момичета, вие виждате ли втора чертичка или аз си я въобразих. Трансфера ми беше на 28.02 на две 5 дневни ембриончета минали ПИД. Тъй като имам 4 бремености преди това(неуспешни, 2 естествени и две от инсеминации) и винаги на 10 ден от овулация съм засичала с уринарен тест, реших днес да направя един, въпреки че знам че е мнооого рано. Не смея да покажа теста на мъжа ми , че ще започне с лекциите...Утре мисля пак да направя и ако има ще пусна кръвен. Пия само естрофем и слагам Пролутекс.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 14:26 от GULSELI

# 502
Момичета, вие виждате ли втора чертичка или аз си я въобразих. Трансфера ми беше на 29.02 на две 5 дневни ембриончета минали ПИД. Тъй като имам 4 бремености преди това(неуспешни, 2 естествени и две от инсеминации) и винаги на 10 ден от овулация съм засичала с уринарен тест, реших днес да направя един, въпреки че знам че е мнооого рано. Не смея да покажа теста на мъжа ми , че ще започне с лекциите...Утре мисля пак да направя и ако има ще пусна кръвен.
Аз не виждам втора черта, но е много рано да покаже тестът. Според информацията в сайта долу едва утре ЧХГ ще започне да навлиза в кръвния поток, а какво остава за навлизане в урината, така че според мен нищо не се знае още.
https://iskambebe.com/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%82 … 1%86%D0%B8%D1%8F/
По него се ориентирах и направихме теста на седми ден с уговорката, че може да не покаже нищо още.

# 503
Gulseli аз виждам някаква сянка 🙏🏼 Имала ли си някакви инжекции като Овитрел? Виж и утре как ще е уринарния и направо върви пусни кръвен, ако се вижда нещо.

# 504
Gulseli аз виждам някаква сянка 🙏🏼 Имала ли си някакви инжекции като Овитрел? Виж и утре как ще е уринарния и направо върви пусни кръвен, ако се вижда нещо.
Нямала съм тъй като бях с подтисната овулация...само с естрофем. От два дена имам придърпвания и горещи вълни. Утре сутрин пак ще направя. Дано е по- видима. На живо розовее...🙏🙏🙏Знам че е рано....5 ден от трансфер, но пуста надежда🫣

# 505
Момичета, след СЕТ (един 5дневен ембрион) на 12ден 210 ЧХГ и резултат от 14ден 145 - започна да пада. Според лекаря бременността е прекъснала развитието си поради хромозомни аномалии.
Имали ли сте такъв случай и какви изследвания би следвало да могат да се направят?
Освен хромозомни аномалии възможно ли  да има друга причина за спиране на бременност?

Не сме правили ПИД.

# 506
Аз виждам някаква сянка 🤞🍀  Дано се насити повече. 🍀
Момичета, вие виждате ли втора чертичка или аз си я въобразих. Трансфера ми беше на 28.02 на две 5 дневни ембриончета минали ПИД. Тъй като имам 4 бремености преди това(неуспешни, 2 естествени и две от инсеминации) и винаги на 10 ден от овулация съм засичала с уринарен тест, реших днес да направя един, въпреки че знам че е мнооого рано. Не смея да покажа теста на мъжа ми , че ще започне с лекциите...Утре мисля пак да направя и ако има ще пусна кръвен. Пия само естрофем и слагам Пролутекс.

# 507
Аз виждам някаква сянка 🤞🍀  Дано се насити повече. 🍀

И аз съм имала такъв тест, с невидима черта и от едната страна сянка. Бях много евтусиазирана  когато отидох на кръвен. Оттогава не правя повече уринни.

Дано, при теб се окаже положителен! Flowers Four Leaf Clover Nature Boom

# 508
З а първи път чувам, че след трансфер на може да се пие чай. За кафе и алкохол ясно, но чай защо? Аз съм имала три трансфера досега, кафето го спирам още ден преди трансфера, но го замествам с чай и си пия с удоволствие всяка сутрин. Никога не съм чувала, че е вредно. Thinking

# 509
Аз знам, че някои билки могат да предизвикат контракции на матката. Така съм чувала. Затова ги избягвам, а ако ще пия ще е само плодов. 
З а първи път чувам, че след трансфер на може да се пие чай. За кафе и алкохол ясно, но чай защо? Аз съм имала три трансфера досега, кафето го спирам още ден преди трансфера, но го замествам с чай и си пия с удоволствие всяка сутрин. Никога не съм чувала, че е вредно. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт