Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 785
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
MariyaMS, много е рано. Виж първия пост в темата, за да се ориентираш в кой ден какво се случва с ембриончетата. Още малко търпение, стискам палци! 🍀🙏❤️

# 481
Мими при мен 6ти ден беше критичен направо… чувствах се ужасно и без никаква надежда, цел ден ревах че пак нищо не е станало… тези мисли са от хормоните, гледай да не им обръщаш внимание и да мислиш позитивно. Сега като се гледам дневника, съм писала че на 6ти ден дори гърдите ми са омекнали и нищо не усещам. Това че няма симптоми нищо не значи, от личен опит ти казвам. Аз все още по нищо не мога да разбера че съм бременна, дори гърдите ми са по меки от миналата седмица, но според мен това зависи от прогестерона.

Добро утро момичета. Днес ми е 6ти ден и вече нямам никакви усещания. Нито болка,нито подуване,нито придърпване, нещо. Препишках един тест, сигурно е рано. Не знам. До вчера се чувствах обнадеждена, днес се събудих без никакви симптоми и ми е тъжно на душата!
Даже не знам защо пиша, някак ме успокоява че като го прочете някой , който го е минавал и знам, че ще ме разбере.

# 482
Присъедимявам се към нямащите никакви симптоми, нито след трансфера, нито след положителния тест.
Момичета, да ви питам нещо, аз от снощи се уредих с кафеникаво зацапване, супер малко е и е само по ежадневната превръзка, не съм казала още на АГ-то, но мисля ако продължи до довечера да му се обадя. Ако някой е имал такъв случай как е процедирал?

# 483
Присъедимявам се към нямащите никакви симптоми, нито след трансфера, нито след положителния тест.
Момичета, да ви питам нещо, аз от снощи се уредих с кафеникаво зацапване, супер малко е и е само по ежадневната превръзка, не съм казала още на АГ-то, но мисля ако продължи до довечера да му се обадя. Ако някой е имал такъв случай как е процедирал?
Веднага отидох на лекар. Изписа ми витамин Ц, чай от бял равнец и Дицинон, аз имах червено зацапване. Преди това разбира се репродуктивният си ми беше изписал утрогестан (вагинално и през устата). Около две седмици беше зацапването.

# 484
Беиби, моето не е червено, кафяво е, но червеното зацапване е опасно и при него веднага трябва да се търси лекар, защото това е прясна кръв.
Ще пиша на репродуктивния и ще видя какво ще каже.

# 485
The Black Dog, кой ден след трансфер си? Възможно е да е от имплантацията. Поне съм чувала за такива случаи на кафяво зацапване след положителен резултат и коментар от лекар, че е от имплантацията.

# 486

И аз съм така. Използваш ли вагинален прогестерон. Аз от утре ще съм на ректален.

И аз чела, че при импланционно кървене кръвта да се задържив матката и по-късно да изтече, но аз специлно съм в края на 6 г. с.

# 487
Момичета, мерси за отговорите! Аз също го подозирам този Утрогестан, че дразни нещо, постаям го вагинално.
Иначе аз се водя 5+5 г.с., та не знам дали може да е остатъчно кървенее. Но се чухме с доктора, каза почивка и Но Шпа и да спра кръворазреждащите.

# 488
Здравейте, мили момичета! ❤ Включвам се и аз най-накрая след голямото чакане тихичко по терлички. Днес ми беше кръвният тест, 18-ти ден след трансфер, ЧХГ 1341. Още не смея да се зарадвам, тъй като се притеснявам за прегледа дали всичко ще е наред. Бяха ми трансферирани два 5-дневни ембриончета, но честно казано ме е страх от двуплодна бременност . За протокола - нямам никакви симптоми. Единствено много ми се спи и лежи постоянно и тъй като съм в болничен си почивам основно. Също така спазвам указанията за храна и напитки от доктора.

Стискам палци на всички за много много положителни резултати! ❤❤❤

# 489
Здравейте, мили момичета! ❤ Включвам се и аз най-накрая след голямото чакане тихичко по терлички. Днес ми беше кръвният тест, 18-ти ден след трансфер, ЧХГ 1341. Още не смея да се зарадвам, тъй като се притеснявам за прегледа дали всичко ще е наред. Бяха ми трансферирани два 5-дневни ембриончета, но честно казано ме е страх от двуплодна бременност . За протокола - нямам никакви симптоми. Единствено много ми се спи и лежи постоянно и тъй като съм в болничен си почивам основно. Също така спазвам указанията за храна и напитки от доктора.
Честито Hug
Ще споделиш ли, когато разбереш, дали са се хванали и двете или едно? Може ли да споделиш също указанията на доктора за храни и напитки, и дали е казал, че при теб трябва да е така, или при всички след трансфер е добре да се спазват?

# 490
Честито, Лина Hug защо правиш тест чак на 18 ден? Интересно ми е
На мен след трансфера ми бяха забранили кафе и чай (естествено и алкохол и цигари), което ми се видя малко странно, защото някои от чайовете ги дават, че са подходящи за бременни. Конкретни неща не са ми казвали да ям, а просто здравословно и разнообразно. Имах силна прогестерона терапия, която впоследствие след прокървяване усилиха още повече, клексан и аспирин (нямам тромбофилия), които пък след прокървяването спрях, естрофем до 8 г.с и фолиева киселина....а също и много вода
Моят чхг на 12 ден беше 711. Помислих си, че две са се хванали заради тази стойност (на 14 ден беше 1492). Като се видя едно на видеозон чак се изненадах. Впоследствие обаче си погледнах чхг изследванията с дъщеря ми и се оказа, че по много сходен начин са вървели стойностите

# 491
Честито,Лина🍀.Тестът е правен на 18-ти ден,така че по стойността на чхг-то не може да се определи.Моето на 10-ти ден беше 135,на 12-ти-270,на 14-ти-560.Докторката ми каза,че е едно със сигурност.Аз почти изчаках вече дните до прегледа.Още малко остана,до вторник.На мен кафе ми даваха,но по едно.Аз пия по две,но втора цедка и с много мляко.Пуша по малко,ям каквото ми се яде.

# 492
Честито на всички с положителни тестове! И честит национален празник!
Аз не издържах днес! Пуснах кръвен тест и мисля, че резултата не е добър.

# 493
Честито на всички с положителни тестове! И честит национален празник!
Аз не издържах днес! Пуснах кръвен тест и мисля, че резултата не е добър.

Кой ден си след трансфер?

# 494
Момичета, аз имах ЧХГ на 12-ти ден с близнаци 620 и на 15-ти малко над 2000 и сега е един ембриона и на 10-ти ден беше 545 и на 12-ти ден почти 1500. Реално само по цифрите не може да се определи. Първият път бях убедена, че са близнаци. Сега си знаехме, че е едно.

Общи условия

Активация на акаунт