Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 779
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Може да има успешна имплантация и нито един симптом. При всяка жена е различно.

# 466
Честита баба Марта, момичета! Безкрайно здраве и щастие ви пожелавам! Да сбъднете всичките си мечти! Flowers Four Leaf Clover

# 467
Честита баба Марта на всички пожелавам ви да сте живи и здрави винаги щастливи и другата година за баба марта всички да имаме бебче и да му вземем най хубавата мартеничка 🤍❤️🤍❤️🤍❤️

# 468
Здравейте, момичета,
Вчера ми трансферираха два петдневни ембриона (свеж трансфер). Прогестеронът ми беше >60 ng/mL. Не е ли прекалено висок този прогестерон?
Моят беше същия по време на трансфера преди 2 седмици и сега съм бременна. И терапията ми е подобна на твоята.

# 469
Здравейте,  момичета, и честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави, щастливи,  румени, засмени! Днес мина и моят трансфер на 2 5 дневни снежинки. Сега  търпеливо ще си чакаме теста. Стискам палчета на всички,  които чакат или са в процес, както и на всички с положителни тестчета! 🙏🤞🍀❤️🥰

# 470
Момичета Честита Баба Марта. След снощното прокървяване и яко реване цяла вечер, днес имам леко кафеникаво зацапване само.
Излезе ми резултата ЧхГ - 9ти ден 266.1 🩵🩷🙏🏼 Толкова се успокоих. На 7ми ден беше 101. Повече от удвоено е. Прогестерона ми също не е мръднал седи си на 14ng 🙏🏼  Викат ме на преглед след 10дни. Скоро ще ви пусна и моя Дневник след трансфера само всичко да е наред!
Стискам палци на всички момичета и ви благодаря че винаги се отзовавате! ❤

# 471
Момичета Честита Баба Марта. След снощното прокървяване и яко реване цяла вечер, днес имам леко кафеникаво зацапване само.
Излезе ми резултата ЧхГ - 9ти ден 266.1 🩵🩷🙏🏼 Толкова се успокоих. На 7ми ден беше 101. Повече от удвоено е. Прогестерона ми също не е мръднал седи си на 14ng 🙏🏼  Викат ме на преглед след 10дни. Скоро ще ви пусна и моя Дневник след трансфера само всичко да е наред!
Стискам палци на всички момичета и ви благодаря че винаги се отзовавате! ❤

Диди, много се радвам за теб! Чудесна новина! Другата година на 01.03 ще се съберем на горещ шоколад  да обменим опит в кърмене и други мамини неща 🍀👶🩷

# 472
Диди, много хубави новини Heart . Пожелавам ти без никакви притеснения до финал! 🍀

# 473
Да се включа и аз с кръвен тест, най-накрая, че само уринарни правих. Днес е 14-ти ден (броя и този на трансфера) на свеж 5-дневен, ЧХГ е 933 Smile

# 474
Браво,момичета.Честито и успех до края.

# 475
Еха, браво! Това е като число за близнаци. Знае ли се, случват се и такива "чудеса"  и се появяват от 1 цели 2 🍀 Тихичко честито и до пухкав финал 🤞🍀
Да се включа и аз с кръвен тест, най-накрая, че само уринарни правих. Днес е 14-ти ден (броя и този на трансфера) на свеж 5-дневен, ЧХГ е 933 Smile

# 476
Еха, браво! Това е като число за близнаци. Знае ли се, случват се и такива "чудеса"  и се появяват от 1 цели 2 🍀 Тихичко честито и до пухкав финал 🤞🍀
Много ти благодаря Hug

Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover Ще остана в темата още малко, да помагам с въпроси, ако мога Heart

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 20:54 от Skady

# 477
Skady много се радвам за теб 🩷 Дай боже да пишем вече в темичката Термин Ноември 2024 🩷🩷🩷

# 478
Добро утро момичета. Днес ми е 6ти ден и вече нямам никакви усещания. Нито болка,нито подуване,нито придърпване, нещо. Препишках един тест, сигурно е рано. Не знам. До вчера се чувствах обнадеждена, днес се събудих без никакви симптоми и ми е тъжно на душата!
Даже не знам защо пиша, някак ме успокоява че като го прочете някой , който го е минавал и знам, че ще ме разбере.

# 479
MariyaMS, рано е за кръвен, още по-рано да се види на уринарен. Отиди на 5.03 на кръвен. Има няколко почивни дни, излез, опитай се да се разсееш от мисли за резултата. Аз съм на мнение, че всяка след трансфер е бременна до доказване на противното с кръвен тест.
Хубава събота!

Общи условия

Активация на акаунт