Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 784
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Мария, прави кратки разходки за по 30 минути иначе изолацията ти влияе на психиката. Като излезеш и повървиш, това ще те по-успокои, а и ще намали нивото ти на стрес. Излез, не бъди затворена. Simple Smile
Аз два дена след трансфера не съм излизала, на третия - само до близката аптека и след това по 30 мин. всеки ден до теста. Успех!

# 451
MariyaMS, присъединявам се към Фрида, разходките след трансфер са полезни, така подобряваш кръвоснабдяването на матката, тъй че не е нужно да стоиш само вкъщи. Единствено избягвай места със струпване на много хора, за да намалиш риска от вируси и бацили Simple Smile Ние в деня след трансфера летяхме със самолет до БГ и после пътувахме още 200 км с кола до града, в който живеем, и всичко е ок, тъй че няма страшно Simple Smile
Колкото до теста - устискай поне до 10ти ден направо за кръвен, това е моят съвет Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 17:05 от Ivchoni

# 452
Момичета прокървих и не знам какво става… вчера прогестерна ми беше 14ng… Много съм уплашена и всяка надежда в мен умря 😔

# 453
Диди да не е имплатационно кървене? Звънни в клиниката да видим какво ще кажат. Дано всичко е наред.

# 454
Диди, стискам ти палци. Всичко да е наред с вас двамата! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 455
Момичета това имплантационно зацапване на кой ден може да се появи след трансфер? И кафяво ли е или червено? Извинявам се за въпроса

# 456
  • София
Моето беше мноого бледо кафяво и розово, 6ти ден.
Диди, звънни на АГ задължително.

# 457
Звъннах, продължавам терапията, но то като цяло няма какво много да се направи…. Взимам всички необходими лекарства … утре кръвния ще покаже всичко… вече не искам да ходя…. Толкова съм разстроена…. Уж сега като се забърша е кафяво на цвят … но петното на бельото ми си е червено… изпих още 2но шпа, но усещането ми е все едно съм в цикъл …. Просто не искам да повярвам 😔

# 458
  • София
Успокой се и утре си отиди на преглед и кръвен. Все пак това си е инвазия в матката. Лигавицата реагира. Кафявото е стара кръв. Това е хубаво. Сега почивай повече.

# 459
Момичета, може ли да споделите за цикъла ви след стимулации и трансфери. От 1 година от както съм на въртележката цикъла ми един път на 30, 31 ден един път на 29, по принцип е 28.
Пункцията ми беше януари след това ми дойде и сега отново ми закъснява…
Исках да направя трансфер, но май с това закъснение няма.

# 460
Моето беше мноого бледо кафяво и розово, 6ти ден.
Диди, звънни на АГ задължително.

И на кой ден направи кръвен?

# 461
  • София
На 10ти ден, Станулов така ми беше казал. Изкушавах се заради положителните пикливи преди това и по-рано, но нямаше смисъл. Най-много да ми се беше скарал, че съм избързала.

# 462
AfterShock_2023, само като прочетох поста ти и разпознах доктора Simple Smile Специално влязох в темата на клиниката, да видя дали съм била права Grinning

# 463
Здравейте, момичета,
Вчера ми трансферираха два петдневни ембриона (свеж трансфер). Прогестеронът ми беше >60 ng/mL. Терапията ми е 2х1 пролутекс по 25 mg, стартира от деня на пункцията и ми е указано да продължа с нея до тест за бременност. Не е ли прекалено висок този прогестерон?

# 464

Момичета, честита Баба Марта! Бъдете здрави и имайте вяра!

Имам следния въпрос: симптомите , които описвате при имплантация задължителни ли са? На мен днес ми е 5 ден. Нямам болки, а до вчера имах. И зацапване нямам.

Общи условия

Активация на акаунт