Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 746
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Диди,трансфера беше на 11.02,тоест около 22 дена.
Фрида,писах ти и на лично,че моята докторка е уникален човек.
Гледа обстойно,още с влизането ме пита дали имам оплаквания или въпроси.
Обясни ми за температурата,че при бременните 37.5 е нормална,дори и без прием на прогестерон.Имам още течност,но според нея не е проблем нито за мен,нито за бебето.Пита ме дали имам пари при следващото посещение(на 19-ти) да пусна тромбофилия.Каза,че до 12 г.с.ще бъда с всички лекарства.Спирам Иногинола(до свършване на наличност) и Но шпа само при нужда.

Ето листа от прегледа.На една страна е,но се чете😀.Аз защо ви казвам,че доктора е много важен.Искрено се радвам,че се насочих към нея.Имам й пълно доверие и без значение от крайния резултат,пак бих я избрала.
И как да не се вижда.Моята точица мигаше като неработещ светофар.Доста бързо и видимо.

# 556
Здравейте момичета, днес ми е 6 ден от ЗЕТ на 2 бр 5 дневни ембриончета. Днес пуснах кръвен тест . Резултата не е ли много нисък като стойност?

# 557

Трансфер на 25.02, 5 дневен ембрион. Днес ми е 9 ден

Това е от преди 2 нни

# 558
Gulseli като за 6ти ден е добре според мен. Пусни след 48часа пак.
Мими удвоява се което е добре, но ще трябва да го проследиш поне още няколко пъти на 48часа. Стискам палци 🙏🏼

# 559
Включвам се и аз към чакането. Това ми е трети трансфер на 5 дневен след ПИД, но с качество 4АБ.
Малко ми е сдухано за качеството, защото миналия път бях с 6АА и забременях, но се надявам и сега да се получи.
Днес ми е 5 ден и до вчера си бях с всички бодежи, болезнени гърди и т.н., но от днес нищо😞
Старая се да мисля положотелно, но имам нужда малко от споделено мнение.
Кръвен ще правя на 09.03 чак

# 560
Че 6АА не е много по-добре от 4АВ, просто клетките, от които ще се развие плацентата са с по-малка плътност. Дори ембриони с размер 4 е по-добре, вече на 6ти мястото им отдавна е в матката. Цифрите определят качеството, числата са само размер. 😁

# 561
Здравейте момичета днес направих тест 11ти ден но е отрицателен 2ри опит и се чудя на къде всеки път нямат добро качество в мен ли е вината не знам

# 562
Здравейте и от мен! Днес е 11 ден след трансфера на две пет дневни бебчета. Резултатът от кръвния ми е 422 🫠🫠… единственото, което ме притесни доста е повишението на щитовидната, но утре съм на лекар и се надявам всичко да се нормализира 🙏

# 563
Тихичко честито и спокойна бременност! 🍀
Здравейте и от мен! Днес е 11 ден след трансфера на две пет дневни бебчета. Резултатът от кръвния ми е 422 🫠🫠… единственото, което ме притесни доста е повишението на щитовидната, но утре съм на лекар и се надявам всичко да се нормализира 🙏

# 564
Честито, страхотен резултат 🙏🏼 Моето ТСХ скочи на 6.88 и веднага направих онлайн консултация . Вдигна ми го от 50 на 75 и след три-четири седмици пак трябва да го изследвам.

# 565
Честито, страхотен резултат 🙏🏼 Моето ТСХ скочи на 6.88 и веднага направих онлайн консултация . Вдигна ми го от 50 на 75 и след три-четири седмици пак трябва да го изследвам.

Моето много се повлия от подготвителната терапия на естрогефема и от две седмици пия по 75 , а днес на кръвните ни е 7.74… Изпаднах в паника, защото от години не ми е било така.. но бързо от реагирахме и утре сме на преглед..

# 566

Бях с ТSH 3.99 на 10-ти ден след трансфер и колкото бях зарадвана за ЧХГ, толкова притеснена. Днес го изследвах  (3 седмици съм на доза 50 единици) и е 0.8. Доктор Начев ми каза да не променям дозата. Харесаха му стойностите на tsh и ft4.

# 567
Момичета,аз избързах да се радвам.Човечето си е добре,но имам адски болки в кръста.Не мога да ставам и едвам ходя.Чух се с док и тя реши,че не желае да излага бременността на риск.Свърза се със завеждащ отделение в Сърце и мозък и утре ще бъда хоспитализирана.

# 568
Lunatichka, там ще си в изключително добри ръце, изобщо не се притеснявай! Декември месец и аз лежах там, всички са отлични професионалисти. Всичко ще е наред! ❤️

# 569
Lunatichka, там ще си в изключително добри ръце, изобщо не се притеснявай! Декември месец и аз лежах там, всички са отлични професионалисти. Всичко ще е наред! ❤️
Моля те пиши на лс защо беше там.Явно и теб те е вкарала в началото на бременността.

Общи условия

Активация на акаунт