Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 706
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
Пак съм аз. Имам цикъл, доктора каза, че не пречи закъснението за ЗЕТ. Стискайте ми палци този трети опит да ми е късметлийски. 🍀

# 601
Тъй като имам колеги лаборанти, за Бургас най-точни са Бодимед и Лина. Като резерва е Синево, а в Рамус в никакъв случай.
Препоръчвам доктор Недялков, той има частен кабинет, но работи с НЗОК и изражда в Бургасмед. Доктор Кироваков е готин и ми хареса, че е честен като си призна, че не е компетентен по моите проблеми и каза да отида при колега.
Стискам палци на всички 🍀

# 602
Здравейте, реших най-накрая да се включа. На 34 - и с два неуспешни инвитро опита. Мъжки фактор. По думите на ембриолозите ембрионите са с перфектно качество но не е имало имплантация до сега. Като чета тук не са ми правени един куп изследвания, а уж съм като по учебник. От Бургас сме и тук има една единствена репродуктивна клиника от която вече вдигам ръце. Моля за съвет къде да продължим.

# 603
Здравейте, реших най-накрая да се включа. На 34 - и с два неуспешни инвитро опита. Мъжки фактор. По думите на ембриолозите ембрионите са с перфектно качество но не е имало имплантация до сега. Като чета тук не са ми правени един куп изследвания, а уж съм като по учебник. От Бургас сме и тук има една единствена репродуктивна клиника от която вече вдигам ръце. Моля за съвет къде да продължим.
Изключително съм доволна от ин витро център Стефанов град Стара Загора.
Съжалявам за разочарованието ви.

# 604
Alva-690 Аз също съм от Бургас и ходя в Тутракан. (3 часа и половина път за 240 км.) При д-р Богомил Бойчев. Съдбата ме срещна с него още през 2010-та година и бях се зарекла, че правя ли ново ин витро и той има ли вече опит в него - ще отида. Не съжалявам. Това човешко отношение рядко съм го срещала. Да не те гледат като банкомат. Да искат да ти помогнат и да търсят причина за неуспеха. При доктора имам 2 операции и 1 ин витро.

# 605
Благодаря ви момичета! Колебаех се между Стефанов и Бахчеджи, но ще дам още един шанс на нашите специалисти.

# 606
Здравейте. Да се отчета и аз - 3 инвитро процедури/ неизяснен стерилитет се водим/, две в един МЦ, последният решихме да пробваме в друга клиника от която съм много доволна и срещнах моя доктор! За съжаление винаги има две или едно Е и не остават за ЗЕТ. Първият път биохимична, втори и трети трансфер 0, този месец ми беше трансфера на две 4 дневни/ правени биопсии, прозорец, хетчинг, РВМС/, усещах че нещата са се случили, но...12 ден ЧХГ 23.23, прогестерон 50. Пак биохимична, утре ми е 14 ден, но не залагам надежди за покачване.Наревах се едно хубаво и трябва да продължавам! Успех на всички, които като мен желаят толкова много двете чертички!

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 10:15 от Hristovabs

# 607
Имам много приятелки, които имат успешни бременности в Тутракан, въпреки това по препоръки на наш много близък отидохме в Аджъбадем маслак в Истанбул. Отношението е невероятно, въпреки че съм сложен случай и страшно притеснена от доктори и манипулации, там нямах грам притеснение за  нищо… Професорът ни е Билент Търаш. Имат периодични безплатни консултации в различни големи градове.

# 608
Включвам се отново..Вчера след като се забърсах имаше бледа кръв .Отделно се разболях, симптоми никакви (освен корема, но то от всички хормони въобще не е критерий).Затова реших да не чакам до събота и пуснах кръвен тест днес на 9-ти ден. Резултата ме изуми..Моля се всичко да е наред до финала🙏 За това не спирайте да вярвате!Чудеса се случват !

# 609
Здравейте и от мен,включвам се и аз в поредното чакане.Трансфера ми беше в понеделник на едно 5 дневно ембрионче с много добро качество.Моите ембриончета са от донорски яйцеклетки и много разчитам на тях.Предния трансфер приключи с кръгла 0.След него направихме биопсий от които се оказа че имунитета ми е много висок и предполагат че това е причината да изхвърлям ембриончетата.Тогава получих контракции на третия ден и на 12 ден тест с резултат 0.Сега пия хапчета за подтискане на имунитета още от подготовката,в деня на трансфера ми направиха вливка с 2 ампули на които забравих името,но били против контракции.Сега в терапията ми има включен и магнезиев препарат на който в листовката пише че е подходящ за жени склонни към спонтанен аборт.До тук добре но онази вечер филма се повтори събудих се в 1 през ноща и корема пак стяга,не е нетърпимо като контракция при раждане но си стяга и отпуска и това е.Днес след забърсване съвсем леки кафеникави следи сутринта и на обяд още веднъж.Мисля си че моя филм пак ще е със страшен край а не с Хепи енд.Според вас това кафеникавото дали може да е пък нещо имплантационно.Чета че по късно се появява ама пък защо да е по късно нали точно сега в първите дни се имплантира ембриона.Благодатя ви на всеки който даде мнение по въпроса.Успех на всички

# 610
Бебко, стискам ти палци да е станало вече! Имплантационното може да е кафяво или розово. Не мисля, че има правило кой ден да се появи. Flowers Four Leaf Clover

Какво пиеш за НК клетки? Аз вземам Медрол и всеки 3ти ден Зарзио. Пиеш ли Естрофем?

# 611
Бебко, стискам ти палци да е станало вече! Имплантационното може да е кафяво или розово. Не мисля, че има правило кой ден да се появи. Flowers Four Leaf Clover

Какво пиеш за НК клетки? Аз вземам Медрол и всеки 3ти ден Зарзио. Пиеш ли Естрофем?
Аз съм на Програф от Зарзио съм алергична въпреки че докторката каза че ще бъде най добре с него но за съжаление при мен няма как.Програф,пролутекс,ношпа,преднизолон кортико,диаспорал,зертек и фраксипарин това е моята терапия.Ще изчакам поне 8 дни ще направя кръвен и ще стане ясно какво е положението.Много съм притеснена това ни е 12 опит,от които само 3 трансфера първия с мои яйцеклетки с много зор ембриончета на 3 дни и сега този ми е втори с донорските.Но незнам къде се объркват нещата.Дано се случи чудо моля се но с тея контракции не съм сигурна че ще се получи.

# 612

Здравейте, момичета. Включвам се отново с трети тест от днес.

На 05.03 беше 22.78.
На 03.03. - 6.85

Трансфер на 5дневно ембрионче на 25.02.

Сега не знам да се радвам ли. Преглед и официален тест са насрочени на 13.03.

# 613
MariyaMS Между 3.03 и 5.03 нараства добре, но е много малка разликата между другите две стойности от днес и 5.03. Стискам палци всичко да е наред на прегледа другата седмица.

# 614
Бебко, 12 трансфера ли имаш? Уф, милата ти  Sweat Дано този път у твоят и да ти е последен Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт