Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 710
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте. Имам позната, която подарява 1 опаковка Lуtiнус и 2 е$троFеM.

# 586
Здравейте! При мен сагата с тсх продължава. Ходих и си пуснах в друга лаборатория изследвания и вместо 7.74 , днес ми е 3,71…. Не мога да разбера какво се случва? Високите ми стойности са в Лина, а ниските в Рамус Бургас …

В Бургас посещавам само Синево.

# 587
А препоръка за гинеколог в Бургас ?

# 588
В Бургас пускам само в Лина и Бодимед. Рамус за съжаление не стават.....В Лината винаги са ми точни изследванията.

# 589

Мисля Кироваков. Само на него имам доверие. Може би, защото последните години се наложи като специалист в града. Познавам го от 12 години.
Посещава форуми и не спира развитието си.

В Синево имам 20% намаление на изследванията с пакета им регистрация при бременност. А както пускам голям пакет изследвания на 3 седмици, освен точност и добра цена ме интересува.

# 590
В Бургас пускам само в Лина и Бодимед. Рамус за съжаление не стават.....В Лината винаги са ми точни изследванията.

За мен е страшно озадачаваща разликата , а и една ендокриноложка, на която ги изпратих  държеше да е лаборатория различна от Лина 🙂

# 591
За ТСХ е важно по кое време е вземана кръвта, дали е консумирано нещо преди това, лекарства също имат значение. Например помня, че витамин биотин може да излъже датчиците и фалшиво да намали резултата. Възможно и други хранителни добавки, както и цигарите също да влияят.

# 592
За ТСХ е важно по кое време е вземана кръвта, дали е консумирано нещо преди това, лекарства също имат значение.

Винаги на гладно и сутрин .. Моето инвитро беше в Турция и се прибрах с една торба с хапчета и инжекции по график.. всеки ден до 12 седмица ще е така, живот и здраве. Утре правя втория тест - ден 13

# 593
Момичета,пиша тук защото ми е трудно да пиша на всички на лично.Абокатът ми се опитва да се запуши и не използвам лявата ръка.Благодаря за подкрепата.С ембриончето ми всичко е наред,но си имам дископатия.Как се появи от нищото,не знам.
Докторката ми снощи до 1ч ми е писала,за да се информира как съм.Сега съм една идея по-добре.Ставам сама,обличам се,ходя изправена.Е,боли,но вчера и това не можех.Ще остана три дена и за 8-ми март съм си вкъщи.Тук също останах очарована.Веднага имах консултация с невролог,нефролог,хематолог.Още при постъпването,доцента ме извика за преглед.Прегледа ме коремно,понеже не искаше да дразни шийката и болките да се увеличат.Пулс не се видя,но каза,че за коремен е рано в 6г.с..

# 594
Лунатичка, стискам палци скоро да си пушка и да се радваш пълноценно на престоящия празник  Hug

# 595
Ох аз да си помрънкам днес ми е 5 ден след трансфер , даже вече ми се появяват ПМС ... направо все едно ще ми идва всеки момент. Буквално надеждата ми е някъде на дъното , изобщо даже не се глася за положителен развой. Следващия път ще е нашия , да се надявам 😑

П.П. Успех , девойки 🤞😇🙏🙏

# 596
Д-р Душепеев и д-р Недялков.
И от двамата съм много доволна. Освен всичко друго са и добри оператори.
За ФМ с две ръце д-р Троянчев.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 19:11 от bubastet

# 597
Ох аз да си помрънкам днес ми е 5 ден след трансфер , даже вече ми се появяват ПМС ... направо все едно ще ми идва всеки момент. Буквално надеждата ми е някъде на дъното , изобщо даже не се глася за положителен развой. Следващия път ще е нашия , да се надявам 😑

Какви симптоми имате? И аз съм след трансфер в събота, днес се чувствам някакси много депресирано, и аз не знам защо... Иначе симптоми не мога да кажа, че имам. Някакви придърпвания, но нищо сериозно. А и от ден-два доста ми се спи, но това го отдавам на високите дози прогестерон. Желая ви успех!

# 598
Симптома ми е , все едно ще ми дойде всеки момент, подут корем, болки и дискомфорт типично за МЦ. Това е...а има още време до теста.
Нормално и аз имам бая моменти на сдухване , редки са тези с позитивни мисли, но каквото такова ...то ще си обади.

# 599

Не се притеснявайте, пети ден е много рано.. на мен ми казаха от болницата да направя кръвен на 11 ден… ние с мъжа ми не издържахме и направихме домашен шуър чек и излезе втора леко бледа черта … спокойствие и почивка … без резки движения и вяра 🍀🍀🍀🙏

Общи условия

Активация на акаунт