Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 721
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Ох, миличката ми, възстановявай се бързо. Аз имах едни болки в гърба и близо до седалищния нерв сякаш съм вдигала много тежко, но това беше еднократно.

# 571
Lunatichka, постъпих в болницата заради доста тежко гадене и повръщане в 6 гс. Бях се дехидратирала тотално и ме приеха по спешност, сама отидох, не ме е пращал лекар. 3 дни бях на системи и всичко се оправи. Хубавото беше, че имах възможност да видя родилното отделение отвътре, както и да се запозная с лекаря, при който се записах на ЖК и при който съм решила да раждам, защото той е част от екипа на "Мама и аз" ("Сърце и мозък").

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 08:59 от Ivchoni

# 572
Аз започнах да се сдухвам..Днес ми е 8-ми ден от трансфера, а гърдите са ми меки и по нищо не личи, че нещо се случва..Отделно от това започвам да се разболявам..

# 573
Аз започнах да се сдухвам..Днес ми е 8-ми ден от трансфера, а гърдите са ми меки и по нищо не личи, че нещо се случва..Отделно от това започвам да се разболявам..
Не се сдухвай. Моите са меки от началото, вече не знам кой ден след трансфера съм, май 19ти, с положителен резултат. Тази нощ за пръв път ме заболяха, и на сутринта - нищо. Не всички имат всички симптоми.

# 574
Lunatichka92 , всичко ще е наред, ще видиш.
Твоята репродуктивно докторка се отнася изключително сериозно, което е мното добра оценка за нея. В сигурни ръце си, убедена съм. За сравнение само ще ти кажа, че аз като имах кафеникаво зацапване и се свързах с репродуктивния, той дори не ме викна на преглед. Защото, според него, нямало смисъл.

# 575
Ами, мисля, че да се размотаваме по кабинетите за малка зацапвания не едобра идея. И аз съм го мислила, но чакането в болниците е само излишен стрес, а и можеш да лепнеш нещо. Тоест, само спешните случаи са с предимство, останалите могат да почакат. Така мисля и аз.

# 576
  • София
Не съм съгласна, Фрида. Това зацапване понякога може да е нещо повече, казвам от опит.

# 577
При мен се оказа отлепяне на плацентата, макар и леко. Затова и сега лежа и се сдухвам. Не съм свикнала нищо да правя.

# 578
Аз също се притеснявам да не би да е започнало да се отлепя, за съжаление се случи на 1-ви слетобяда, когато така или иначе са почивни дни.
NadezhdaML при теб на какво се дължеше зацапването?

# 579
Първият ден не се притесних. Макар да беше червена кръв, като количество беше толкова малко и еднократно. Вчера цял ден - чист. Но снощи като си видях  ежедневната в 18 часа цялата в кафяво течение и в 18:20 вече ме преглеждаха. Буквално хвърлих всичко и потеглихме с мъжа ми към кабинета. Днес течението продължава, но съм спокойна като зная, че всичко със снежинката е наред.
Мислим си, че чакането за резултат от опита е неприятно. А това е само началото...

# 580
anichka.bs, стискам палци бързо да минава и после безпроблемно до края!
При мен беше на 01.03 слетобяда и после на 02.03, за малко сутринта. После нищо не е имало.

# 581
Момичета , вчера пуснах кръвен ,6 ден след ЗЕТ на 2 бластоциста.чхг 13.48....реших днес отново да пусна кръвен(7 ден) ...резултат чхг 26.04. Знам че се е удвоило за 24ч обаче не знам дали не е ниска стойността за 7 ден след трансфер?

# 582
Идеална е за 7 ден, честито!

# 583
Здравейте! При мен сагата с тсх продължава. Ходих и си пуснах в друга лаборатория изследвания и вместо 7.74 , днес ми е 3,71…. Не мога да разбера какво се случва? Високите ми стойности са в Лина, а ниските в Рамус Бургас …

# 584
  • София
The Black Dog, пиша ти на ЛС, за да не спамя тук с моите истории.

Обаче си си забранила опцията за получаване на ЛС. 😁

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 15:17 от NadezhdaML

Общи условия

Активация на акаунт