Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 713
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. На бързичко да се похваля 11 ден-422, днес 13 ден-1202 🙏🙏🙏😇😇😇

# 616
Тихичко честито и спокойна бременност! 🍀🤰 Заваляха едни хубави положителни постове, много се зарадвах! Ох, дано така да продължи тенденцията на положителните тестчета! Днес ми е 6 ден и не мога да направя ранен тест, защото поставих овитрел днес. Имам вече леки придърпвания в матката и болезнени гърди, болки в кръста, дано е за хубаво.
Здравейте. На бързичко да се похваля 11 ден-422, днес 13 ден-1202 🙏🙏🙏😇😇😇

# 617
Mariya според мен е много ниска стойноста и не се удвоява правилно, продължавай да следиш чхгто и стискам палци🫶🏼
Честито на плюсчетата 🫶🏼

# 618
Mariya според мен е много ниска стойноста и не се удвоява правилно, продължавай да следиш чхгто и стискам палци🫶🏼
Честито на плюсчетата 🫶🏼

Здравейте, момичета. Включвам се отново с трети тест от днес.

На 05.03 беше 22.78.
На 03.03. - 6.85

Трансфер на 5дневно ембрионче на 25.02.

Сега не знам да се радвам ли. Преглед и официален тест са насрочени на 13.03.

Може по-късно да се е имплантирали и за това да се бавят стойностите … Стискам палци 🍀🍀🍀

# 619
Бебко, пожелавам този опит да е вашият!!

Мария, за съжаление това нарастване не е особено добро. Следете изкъсо нивата на хормона. Ако продължава да нараства бавно, бъдете наблюдателни за ИБ.

# 620

Мария, за съжаление това нарастване не е особено добро. Следете изкъсо нивата на хормона. Ако продължава да нараства бавно, бъдете наблюдателни за ИБ.

Благодаря Ви, да, не е добро. Но поне е имало опит за имплантация. Ще пускам ЧХГ през 48 часа. Мисля,че не е нужно всеки ден. А какво означава ИБ

# 621

Благодаря Ви, да, не е добро. Но поне е имало опит за имплантация. Ще пускам ЧХГ през 48 часа. Мисля,че не е нужно всеки ден. А какво означава ИБ
ИБ- извънматочна бременност

# 622
Честит празник, бъдещи и настоящи мами! Вярвам, че всяка от нас ще сбъдне своята мечта! Бъдете здрави,  щастливи, нежни и силни ЖЕНИ! 💐

# 623
# 624
Честит празник на всички жени! Flowers Hibiscus
Искам да попитам лукчетата безопасни ли са? В билковите има мащерка.

# 625

Честит празник, момичета! Макар и празникът да е започнал като признаване на правата на жените като равни с тези на мъжете, в едно нещо жената е благословена и уникална - да дарява живот. В днешния ден ви желая именно това - да бъдете проводници на живота, да създадете с любимия поколение (макар и с лекарска помощ), което да ви радва и бъдете щастливи. Прекрасен ден!

# 626
Честит празник,борбени момичета❤️❤️❤️.Аз  имам такова настроение,но уви,още съм в болницата.Утре обаче си тръгвам.Много по-добре съм.Преди малко пак ме гледаха,но пак коремно и пак не се долавят пулсации.Иначе сака и мехурчето нарастват по размер.

# 627
Честит празник, дами Heart
2 дни след хистероскопия съм и преди подготовка за Зет. Дали може полови контакти?

# 628
Честит празник, дами Heart
2 дни след хистероскопия съм и преди подготовка за Зет. Дали може полови контакти?

Не, не ви ли казаха. Някъде 2 седмици трябва да почивате.
Аз след хистеро, всеки ден си цапах. При вас не е ли така?

# 629
Бях 99 процента сигурна, че няма да може. Не ми каза нищо лекарката. А преди Зет може ли? Не, аз нямам никакво кървене или зацапване? Фрида, на теб по каква причина е правена хистеоркопия?

Общи условия

Активация на акаунт