Февруарчета 2024 -Тема 13

• 36 852
  • 407
  •   1
Отговори
# 90
Sour Cherry,не си сама!😁
И аз съм от не родилите още!Има още няколко момичета,ако не се е променила в ход ситуацията!Терминът ми е утре!😁
Мерси за съветите,момичета!🙏🏻

# 91
Извеждам я от както беше на 6 дни,на следващия ден след изписването за по 2-3 часа.От тогава е все слънчево и топло времето,така че всеки ден сме навън.

За чай за кърмачки пия Лактеса и Омега 3 пия.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 16:49 от nieves85

# 92
Честито на новите мами Heart

НямаСмисъл, силно ме окуражи със завладяващото майчинство,защото мен още ме вее вятър на бял кон и даже се чудех дали не съм нещо сбъркана... 🤣

Мария1, Sour Cherry, BatMum - и аз съм в "неродилия" кюп. Моя термин до онзи ден варираше от 29/2 до 3/3, като онзи ден АГ каза - 4/3 ще е 🤦‍♀️ таааа, когато и да е, няма да ни се размине, споко 🤣

Анастасия се загуби - няма я ни тук, ни в чата.... 🤔🤔🤔

# 93
Тя трябва да е родила вече,мисля,че онзи ден й беше секциото.Първескините като ги захване майчинството и грижите по бебето не знаят къде се намират особено първите седмици Grinning

# 94
Патриция днес реши да излиза 3200 се оказа пухкава такава😂Пробвах нормално без упойка,но вече по време на напъните тръгна да се върти и ми стана тъпо,но поне минах само със спинална😁За час някъде около 19 се роди тъкмо ме вкараха в реанимация и така...дано я видя пак утре

# 95
Патриция днес реши да излиза 3200 се оказа пухкава такава😂Пробвах нормално без упойка,но вече по време на напъните тръгна да се върти и ми стана тъпо,но поне минах само със спинална😁За час някъде около 19 се роди тъкмо ме вкараха в реанимация и така...дано я видя пак утре

Йони, тамън се зачудих, че всъщност и ти утихна последните ден-два Simple Smile))

Добре е дошла Патриция! Да ви е здравчка и безгрижна Heart
Пиши ни като се поокопитиш Simple Smile)))

# 96
Почна се вода от 2:30 вечерта течеше до обяд и тогава казаха о айде окситоцинче...изкарах за 10 см качих се да напъвам и нищо доста неефективни аз го усетих даже и без болка много странно.Тя почна да си вдига главата нямаше въобще скоро да излезе колкото и да напъвам и казаха айде на секцио и сега си лежа и така😄3300 се оказа де🤣😊

# 97
BilungaM, Ивон и Йонс, ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА💜💙❤! Да са здрави, а на вас бързо да се ошуперкате!

# 98
Да попитам родилите секцио какви мазила ще ползвате?

# 99
мале ти мина през цялото раждане а честито за Патриция Simple Smile

За мазило терезиен

# 100
  • София
Честита да е Патриция! Много неприятно звучи, че е трябвало да минеш през целите мъки на естественото и накрая пак да те срежат Sad Бързо да се възстановиш ти пожелавам!

# 101
Честити нови бебоци! А на майките скорошно възстановяване!

Фрезия, и аз бях така, даже си правех планове как ще си хвърлям детето наляво надясно хахаха, но сега не искам да се отделям от него и миризмата му. Малките му феромони хихихи.

Май съм зависима 🤣

# 102
Добре дошли на новите бебчета! Gift Heart Blue Heart И честито на майките! Flowers Bouquet
Бързо, бързо да се почувствате добре и ви пускат да се прибирате!

Сминдух като билка много препоръчват при кърмене, та чай със сминдух може да опитате.

Аз може и за март да отида вече с последните новини, че ще чакаме нормално. Хич не го мисля за момента кога ще е, само ми е филм как Sweat Smile Joy При това бая филм, чак почвам да се дразня на себе си.

# 103
Момичета и аз съм от неродилите все още. Вчера бях на преглед и се оказах с 5-6 см разкритие и доктора каза че е най- добре да постъпя под наблюдение, така снощи ме приеха. Имах само стягания и никакви болки а днес даже и стягане нямам... В болницата се чувствам като на хотел... Но ми е много скучно, жени идват с по 2 см разкритие, раждат и си тръгват а аз оставам с моите 6см... Не знам какво да направя за да тръгне раждането по- бързо

# 104
  • София
Честити да са новите попълнения! На всички бебчета и мами пожелавам здраве, здраве и пак здраве!

sd.sd, чак толкова не се филмирай, предлагам аз Wink Моето секцио мина и замина като едното нищо! Очаквах много по-кофти болки и безпомощност, но въпреки това бях сигурна, че ще ги преодолея лесно. Пък то даже болеше по-малко от очакваното и се възстанових доста бързо (мислех, че на 39 г няма да ми се размине толкова леко). Два дни венозни обезболяващи, третия ден на Профенид и толкова му беше. Седмица по-късно (като ни пуснаха да си ходим) бях съвсем нормално подвижна, само тежко не си позволявам да вдигам и днес.

Мажа шева с Кело-кот, по препоръка на доки. Ама как да не й вярвам, като жената явно добре си върши работата Simple Smile Иначе съм писала и преди, че съм ползвала Терезиен и свърши уникално добра работа.

Общи условия

Активация на акаунт