Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 13

• 57 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Не мога да си представя как процедират хората, които дебнат за публикуван в темата код? Започват резервацията, стигат до плащането и чакат неизвестно време някой да публикува ли? В един момент попълненото не се ли анулира? Защото все пак една резервация отнема време, а и трябва да се внимава какво точно правиш. Не става да бързаш в надпревара кой ще употреби кода.
Всичко може да бъде запазено в любими ( ♥️) и когато получиш код отваряш въпросните любими - запазени са датите и мястото за настаняване. Не се анулира нищо, докато не го изтриеш лично от този списък.

# 541
Някой има ли код за Юнона/Junona? Малко поне да смъкна от цената на една рокля...

# 542
Здравейте! Сърдечно моля за Букинг код 🍀

# 543
  • софия
Не мога да си представя как процедират хората, които дебнат за публикуван в темата код? Започват резервацията, стигат до плащането и чакат неизвестно време някой да публикува ли? В един момент попълненото не се ли анулира? Защото все пак една резервация отнема време, а и трябва да се внимава какво точно правиш. Не става да бързаш в надпревара кой ще употреби кода.
Всичко може да бъде запазено в любими ( ♥️) и когато получиш код отваряш въпросните любими - запазени са датите и мястото за настаняване. Не се анулира нищо, докато не го изтриеш лично от този списък.
И докато чакаш е възможно вече да няма места. При резервация за 1 не е толкова вероятно, но при цял апартамент е трики.

Затова съм благодарна, когато помоля и ми изпратят като съобщение.

# 544
Здравейте,някой има ли код на аптека Benu Simple Smile

# 545
  • София
Код за Sinsay?

# 546
  • Бургас
В Нотино могат ли да се комбинират няколко кода?
Освен този PROMO друг към него?🤔

# 547
Привет,
Много назад се загуби при мен, а за жалост бързичко трябва да резервираме - търся код за Booking на лс ❤

# 548
Някой дали може да ми услужи с карта за Спортвижън?

# 549
Предоставям Код за BOOKING на лично съобщение. "Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация."

ПРЕДОСТАВЕН

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 13:23 от Arcadia_20

# 550
Някой дали може да ми услужи с карта за Спортвижън?

https://bg-mam.ma/p/1606194/47223484

karzz, не може да се комбинират.

# 551
Здравейте,
Някой има ли код за booking?

Благодаря

# 552
Код за answear, за Ненамалени..? Благодаряяя! Flowers Four Leaf Clover

# 553
  • Пловдив
Код за answear, за Ненамалени..? Благодаряяя! Flowers Four Leaf Clover
Пиша!

# 554
  • sofia
Здравейте, някой може ли да помогне с код за Нотино ( не намаление, не PROMO)
Благодаря от сърце🌷

Общи условия

Активация на акаунт