Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 13

• 57 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми прави впечатление, че когато някой подарява код за букинг на лично, после си коригира поста и пише, че е даден. Обратното не съм видяла. Т.е. тези, които търсят да го отбележат в първоначалния пост. Два пъти съм писала на лични за кодове, не за букинг, но това не е от значение, и двата пъти отговор нямам.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 11:15 от Minnie.Mouse

# 526
Моля, ако някой разполага с код за отстъпка на Ardes.bg или КОМСЕД   нека ми пише на лично съобщение

# 527
Аз не разбирам защо ги искате на лс тези кодове? Аз от къде да знам дали вече някой не ви е пратил?
Ето код за букинг, който го види пръв ще го ползва и това е HTPNFWC85F

Ами това се прави по простата причина, че човека може да не го използва веднага и така някой друг да го използва. Щом търси код значи иска да си запази, а дали ще е сега или на следващия ден той ще използва кода. Като му пишете и не Ви отговори до час-два примерно просто го качете, не виждам къде е проблема.

# 528
Аз лично винаги съм отговаряла използвала ли съм предоставеният на лично код, или не.
Както направих и току- що.

# 529
  • София
Аз не разбирам защо ги искате на лс тези кодове? Аз от къде да знам дали вече някой не ви е пратил?
Ами това се прави по простата причина, че човека може да не го използва веднага и така някой друг да го използва. Щом търси код значи иска да си запази, а дали ще е сега или на следващия ден той ще използва кода. Като му пишете и не Ви отговори до час-два примерно просто го качете, не виждам къде е проблема.
Не мога да си представя как процедират хората, които дебнат за публикуван в темата код? Започват резервацията, стигат до плащането и чакат неизвестно време някой да публикува ли? В един момент попълненото не се ли анулира? Защото все пак една резервация отнема време, а и трябва да се внимава какво точно правиш. Не става да бързаш в надпревара кой ще употреби кода.

Подарявам кодове само на лично съобщение, но ако видя, че не ми отговарят, а срокът изтича, пускам публично в темата.

# 530
Аз лично винаги съм отговаряла използвала ли съм предоставеният на лично код, или не.
Както направих и току- що.
Малко пресилено се изразих. Много рядко виждам някой, който търси код, да напише, когато го е получил.

# 531
  • софия
Защото не сме в сляпо състезание кой ще бъде пръв.
Обичайно, когато се пусне еднократен код, в повечето случаи този, който го е "докопал", не си прави елементарния труд поне да благодари, камо ли да напише, че го е ползвал.

# 532
Здравейте,
Търся код за Буукинг. Ако е възможно, нека е на лично съобщение, предвид писаното в темата 🤍 Благодаря предварително!

# 533
Когато имам код за букинг, който няма да използвам, влизам в темата и го публикувам. И на мен не ми е “удобно” да “дебна” постове назад кой търси код на лс, кой вече е получил, кой благодарил, и да му го предоставям. И не, нищо не се анулира, когато си правиш редовно резервации в букинг и си запазил данните си, самата резервация плюс написването на кода отнема натискане на три бутона за 10 секунди

# 534
Моля, за код за букинг на лично. Предварително благодаря.

# 535
Здравейте, търся код за Практис. Ще се радвам, ако някой ми предостави такъв на лично съобщение. Благодаря!

# 536
Здравейте !
Търся код за Юск или h&m. Мога да дам код за букинг 10%

# 537
Логиката да се праща на лично е да не се ползва от посетители, външни лица, и неактивни потребители, които изобщо не допринасят в темата. Разбира се, че като ти е по-удобно ще го споделиш така, но е нормално ако на някой му трябва да иска на лично, за да не се налага такова лешоядско дебнене, каквото съм правила веднъж аз и никак не е приятно. Отне ми два дни нон стоп рефрешване, за да успея да взема код, който е публикуван публично и да смогна да го използвам преди някой друг да го е направил...

# 538
Здравейте! Има ли код за store?

# 539
Здравейте, моля за код за Зора, ако някой има и не му е необходим.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт