Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 811
  • 930
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви! Ще обсъдя доктора с нея!

# 196
Тити,2402 стискам палци и на двете ви.

# 197
Тити, тихичко честито. Пускай кръвен за да сме сигурни .

# 198
  • На изток от Ада
2402 успех !

# 199
Тити тихичко честито🍀

Момичета, тези от вас, които са били или са при д-р Станулов, може ли да ми кажете колко време д/г се чака за час и дали трябва да звънна на телефона в клиника Афродита или по някакъв друг начин да запазя час?
На мен трябваше да ми дойде вчера, днес още няма Ц, тестът е отрицателен. Малко ми е странно защо след инсе, където уж Овулацията е точно изчислена, ми закъснява. ЛФ ми е точно 14 дни. И май ми се иска второ мнение, че нещо тук нещата май не са много ок..

# 200
  • София
V_gs,не съм съвсем запозната след инсеминация слага ли се  прогестерон допълнително? Ако се слага може от него да се забви цикъла. Дай боже и да е по-късна мплантация и теста да не го хваща още Simple Smile
Тити, аз те пропуснах по-рано, извинявай! Тихичко честито!

# 201
V-gs, най-добре се обадете на рецепция и те ще ви кажат кога има най-рано час за първичен преглед. Лятото аз чаках около 2 месеца. Успех!

# 202
Шантал, чета, че другите момичета приемат прогестерон и аз затова питах след процедурата, нещо трябва ли да пия, казаха ми само фолиева киселина. Не ме извикаха след няколко дни да видят за ЗФ, непосредствено преди процедурата не съм изследвала хормони.. И така останах с едно неприятно усещане, а преди това на прегледите не бях с такова. И затова ми се иска да посетя друг репро, може да назначи някакви допълнителни изследвания и проблемът, който явно имаме,  да се окаже решим и без процедури.
Senseless_doll благодаря! Още утре ще звънна.

# 203
  • София
Моят опит с контролираните контакти е, че Гогова единият месец беше убедена, че сме уцелили момента, имахме фоликул от правилната страна, абе 99% шанс за положителен тест. Тогава реши за всеки случай да ми даде малко прогестерон и ми закъсня с 2 дена, затова те питах дали приемаш нещо допълнително.

# 204
Тити тихичко честито🍀

Момичета, тези от вас, които са били или са при д-р Станулов, може ли да ми кажете колко време д/г се чака за час и дали трябва да звънна на телефона в клиника Афродита или по някакъв друг начин да запазя час?
На мен трябваше да ми дойде вчера, днес още няма Ц, тестът е отрицателен. Малко ми е странно защо след инсе, където уж Овулацията е точно изчислена, ми закъснява. ЛФ ми е точно 14 дни. И май ми се иска второ мнение, че нещо тук нещата май не са много ок..

Аз чакам 2 месеца за първичен при Станулов. Януари звъннах в началото и  за 29.02 ми дадоха час.

# 205
Тити тихичко честито🍀

Обади се на рецепция. Имай впредвид, че е доста зает и може вече чакането да е над месец за първичен

# 206
Titi, тихичко честито 🍀😍 ще чакаме идната седмица да се похвалиш с растящо чхг и нека всичко е до успешен финал! Прегръдки!
2402, стиснати палци и на теб с трансфера! 🍀🍀🍀
Както и на всички момичета в темата! Хайде, повличайте крак!

# 207
Момичета, отдавна не съм писала тук! Честито на всички, които са видели двете чертички!

Нашият преглед тепърва предстои, в тази връзка, за всички момичета, които тепърва търсят специалист, моят съвет е не отлагайте - за добрите лекари и репродуктивни специалисти се чака месец, а често и повече.
Колкото по скоро направите първата крачка и запазите час, толкова по-добре.

Аз смятам да отида с всички хормонални изследвания на куп, за да може да чете по тях, вкл. и част от витамините.

# 208
Не ми се влиза в подробности, ама май пак ще е БХ при мен. Нямам идея как ще промени това планът ни занапред, ама вече се уморих и мисля да се водя по Калчев и по-малко да чета.

# 209
  • На изток от Ада
За бх трябват 2 кръвни .
Всички сме уморени, едни  от опити без резултат,  други от няколко аборта, тррети от неуспешни трансфери...

Общи условия

Активация на акаунт