Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната цел на форума?
Какви теми се обсъждат във форума и каква е основната тема на дискусията сред участниците във форума?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени жените в тази тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната цел на форума?
-
Какви теми се обсъждат във форума и каква е основната тема на дискусията сред участниците във форума?
Темите, обсъждани във форума, обхващат различни аспекти на процеса на забременяване, включително бременност, здравословни проблеми с плодовитостта и медицински изследвания. Основната тема е опитът от инвитро оплождане и свързаните с него преживявания. Участниците споделят своите успехи и неуспехи, като предлагат взаимна подкрепа и съпричастност по време на процедурите.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени жените в тази тема?
-
Има ли разлики в подхода на различните участници към забременяването?
-
Как участниците могат да си оказват подкрепа един на друг?

Пожелавам на всички тук да видят така исканите две чертички!
Ето моята история - от 7 месеца правим опити за бебе, като до момента имам само една биохимична бременност още от първия месец. Правили сме спермограма и цветна снимка, проблеми няма и при двамата, към момента. При последните хормонални изследвания имам само завишен пролактин, който контролирам с Достинекс и занижен Vitamin D, за който приемам добавка, както и фолиева киселина + група Б. Консултирала съм се с двама лекари и мнението им е просто да продължаваме да опитваме докато не стане. Знам, че 7 месеца не са много, но въпреки това знаете чувството всеки месец да се надяваш и да завърши с разочарование и търся постоянно начини с какво мога да подпомогна процеса. Решила съм да пробваме и Преферт гел този месец, прочетох доста положителни отзиви, надявам се да помогне или поне да не вреди, ако не помага. Всички казват да не го мислим толкова, но за момента не съм открила тайната към това да спра да го мисля.
Хубав и усмихнат ден на всички!