Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 805
  • 930
  •   1
Отговори
# 165
Вчера цял ден не ме свърташе и най-накрая направих тест в 17 часа.. реших и тази сутрин да направя, за да е поне със сутрешна урина и да се вижда по-хубаво😄
Разбира се, че много се радвам и вълнувам, но и онова чувсто на страх, не ми дава да се зарадвам на 100%

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 08:21 от Tity_B

# 166
Тити, направо пусни кръвен. Може овулацията да е била по-рано, не знам колко ти е дълъг цикълът и следиш ли овулацията.

# 167
Момичета, помагайте! Дайте мнение или връзка с кадърен доктор, независимо в кой град, където да пратя моята майка. От 6 месеца е с кръвоизливи, да кажа само това лято ще направи живот и здраве 50 г. Явно критиката я е подхванала яко... то не бяха децинони, метергини, на хапчета, на инжекции. Кюртаж й правиха, полипи махаха и пращаха за хистология, всичко е ок. Определено трябва да й се премахне матката, това ни е явно вече на всички. Но... вчера се върна от прехваления Плевен... само за пари са й говорили. Страшно е разочарована и е склонна дори да отиде в частна клиника, да си плати сумата Х, но да й се обърне внимание, а не да я гледат като поредните 3500 лв ... 🤦♀ Съжалявам за въпроса, но ако някоя се е сблъсквала или познава подобен случай, моля да ни насочи, защото и аз само я мисля и се притеснявам за нея...❤

Аз препоръчвам доктор Делчев, работи в Доверие. Много съвестен и не е само заради парите както повечето при които е била. Обадете се и кажете, че е спешен случай, иначе няма да има часове от днес за утре.

Tity направи кръвен. Аз на тези пикливи не им вярвам и те не дават никаква информация. Пусни чхг най- добре. Успех

# 168
Следя я Кактусче, имах два доминантни фоликула и би трябвало да е била някъде на 14 ден от цикъла. Утре пускам ЧХГ, че за мое съжаление днес никоя лаборатория не работи

# 169
Тити, не бързай още със заключенията. 9-10 ден след О чертите са бледи. При мен този път даже нямаше черти тогава, чак на 11 ден излезе първата бледа. При вас откриха ли проблем след изследванията? Успех, дано този път се получи!

# 170
Тити изобщо не стравнявай пикливите на бледност. В кой град си?

# 171
  • гр. София
Момичета, помагайте! Дайте мнение или връзка с кадърен доктор, независимо в кой град, където да пратя моята майка. От 6 месеца е с кръвоизливи, да кажа само това лято ще направи живот и здраве 50 г. Явно критиката я е подхванала яко... то не бяха децинони, метергини, на хапчета, на инжекции. Кюртаж й правиха, полипи махаха и пращаха за хистология, всичко е ок. Определено трябва да й се премахне матката, това ни е явно вече на всички. Но... вчера се върна от прехваления Плевен... само за пари са й говорили. Страшно е разочарована и е склонна дори да отиде в частна клиника, да си плати сумата Х, но да й се обърне внимание, а не да я гледат като поредните 3500 лв ... 🤦♀ Съжалявам за въпроса, но ако някоя се е сблъсквала или познава подобен случай, моля да ни насочи, защото и аз само я мисля и се притеснявам за нея...❤

Аз препоръчвам доктор Делчев, работи в Доверие. Много съвестен и не е само заради парите както повечето при които е била. Обадете се и кажете, че е спешен случай, иначе няма да има часове от днес за утре.

Tity направи кръвен. Аз на тези пикливи не им вярвам и те не дават никаква информация. Пусни чхг най- добре. Успех
+1 за д-р Делчев, махах миома , а след години и полип при него.

# 172
mommy, при мен само тромбофилията, на ММ пускаха само уреаплазма, микоплазма и микробиология и казача, че ако този месец не забременея ще го пратят на спермограма.. надявам се всичко да е наред
Одри, Банско, тук нямаме лаборатории, работещи в неделя, нито пък в околността

# 173
Tity Heart Едно хубаво ЧХГ утре и всичко да върви по план и докрай! Simple Smile

# 174
Дано, anigo, благодаря 🫶🏻🩷

# 175
Тити, тихичко честито! Имаш силно стиснати палци за утре! Flowers Four Leaf Clover

# 176
Благодаря,Файонка🫶🏻

# 177
Le Strange много съжалявам Sad Дано скоро се сбъднат мечтите ти.

Момичета, аз още не работя с репродуктивен специалист, имам нужда малко от почивка на психиката. Но една приятелка ми спомена нещо и понеже тука често има много смислени мнения, синът ми спря да наддава в 37 ма седмица и се наложи спешно секцио,  роди се 2.700. Приятелка ми спомена, че с тромбофилия често децата спират да качват в края. Аз не съм пила аспирин и никога не съм пускала тестове за тромобофилия, като цялото бременността ми беше нормална, като изключим това че качих 30 кг, а тренирах до деня на секциото. И се хранех що годе доста здравословно.

# 178
Believe, и аз бих препоръчала Делчев от Доверие.
Той се води онко-гинеколог, но това да не те притеснява.
Изключителен лекар и човек е.
На мен 2018г ми махна 7см миома и 6см функционална киста от яйчника в една операция.
След това 2019г. забременях и си износих без проблеми, а на секциото ми коментираха, че операцията и разреза са направени много добре.

Тити, палции честито! Flowers Hibiscus

# 179
Believe, и аз бих препоръчала Делчев от Доверие.
Той се води онко-гинеколог, но това да не те притеснява.
Изключителен лекар и човек е.
На мен 2018г ми махна 7см миома и 6см функционална киста от яйчника в една операция.
След това 2019г. забременях и си износих без проблеми, а на секциото ми коментираха, че операцията и разреза са направени много добре.

Тити, палции честито! Flowers Hibiscus

Аз преди да почнем да ходим на репродуктивен ходих при него за прегледи, така че няма проблем, че е онко- гениколог. Аз съм доволна от него- пусна ми микоплазмите и уреаплазмата, разгледа матката за полипи и т.н. Иначе аз знам, че от миомите може да има кървене, така че е хубаво и за това да види жената

Общи условия

Активация на акаунт