Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 565
  • 930
  •   1
Отговори
# 750
2402, Пълнолуние Силно гуш и за двете! Ще стане сигурна съм, само не губете вяра! Heartpulse

Мами Heartpulse Не пускам палците!

Скоро и аз трябва да правя кръвен, въпреки, че нямам големи очаквания след казаното от доктора. Да видим Simple Smile

# 751
Сенкова е на учебен семинар събота и неделя. Аз съм утре сутринта при нея, започваме фоликуметрия и проследяване на дебелината на лигавицата.

# 752
При мен излязоха резултатите за тромбофилия, оказах се хетерозиготен генотип 677 C/T за MTHFR, хомозигот 4G/4G за PAI-1. Ще пусна Фактор 13 и АСЕ I/D и ще направя консултация със специалист.

# 753
  • Замък сред облаците
Ако има нещо, насреща съм за мутацията, имам ги и двете. Препоръчвам и MTRR да видиш.

# 754
  • Ст Загора
Момичета Аз се замислих ендометрита кога е бил дали след последният аборт . Или преди бременността?  Бях пуснала нк клетки и бяха ок .
Усппех на всички с опити , с инсе. Инвитро

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 15:34 от nasito8988

# 755
Някакви препоръки за добър АГ в София, при който маже да отидеш от днес за утре просто за УЗ ?
Гледам в Токуда има възможност при Антония Герганова и Бойка Живкова. Някой да знае нещо за тях?

# 756
Момичета, ходих сега за микробиология. Малко претупано ми се видя обаче...
Стажантка ме гледа, а главнага АГ дойде за 3 секунди да хвърли един поглед. Абсолютно съм окей да се учат на мен, просто да има и малко повече внимание от завеждащия. Споделям това, което виждам написано на амбулаторния лист, защото нищо не ми обясниха.

Матка в AVF; Предно-заден диаметър: 38мм; Маточна лигавица S1; Дебелина: 13 мм. УЗД десен яйчник; Антрални фоликули (брой): 7; УЗД ляв яйчник: антрални фоликули: 5; Ехонегативна формация (мм): 15; Течност 12 мм.

Как ви се струва за лутеална фаза? Казаха ми, че всичко изглежда нормално и съм имала "прекрасен секрет", но просто толкова набързо ме отпратиха, че не можах да погледна и да си задам въпростите.
Това с броенето на фоликулите не се ли правеше в някакъв конкретен момент от МЦ? Аз съм 4 дни преди М. Виждат ли ви се "достатъчно" тия фоликули Grinning

Горе има поставена диагноза "безплодие при жената", от което ми стана доста криво да го прочета Pensive ясно ми е, че си поставят зададени филтри, ама... за пръв път ми е така да го видя като диагноза за мен.

# 757
  • Замък сред облаците
На мен ми се струват сравнително ок, но нека момичетата с редовни прегледи да кажат. АФ ги записват, за да се изключи и ПКЯ, мисля. Иначе от гледна точка на оценката им за фертилност се гледаха 2-3 ден. Лигавицата не знам дали не е малко тънка за преди М, но реално между 10-16мм е ок за зачеване.

# 758
Точно щях да питам колко е максимума за дебелината на лигавицата за да е ок за имплантация? Моята ден преди М беше 17.5мм и Сенкова каза че е много дебела

# 759
Здравейте с един отрицателен тест от мен. Малко след него почнаха симптомите на МЦ и го очаквам всеки момент.  Sad

# 760
  • Замък сред облаците
Точно щях да питам колко е максимума за дебелината на лигавицата за да е ок за имплантация? Моята ден преди М беше 17.5мм и Сенкова каза че е много дебела

Виж хранене за намаляне на естрогена и моцеш да я нормализираш естествено.

# 761
Здравейте Wink
Понеже съм невежа в тази сфера, ако нямам О, какво се прави? Има ли хапчета, които се пият за предизвикване и какво точно се прави?
Много е странни, защото си усещам фоликула вляво много ясно и постоянно, но нямам никакво зацапване и чертата не се насища. Възможно ли е това да е свързано със зацапванията ми преди цикъла? намалени стойности на хормон?

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 21:01 от Jullliana

# 762
  • София
Здравейте Wink
Понеже съм невежа в тази сфера, ако нямам О, какво се прави? Има ли хапчета, които се пият за предизвикване и какво точно се прави?

За да си сигурна, че имаш проблем с О трябва няколко последователни месеца да правиш проследяване при АГ, не можеш да разчиташ само на домашните тестове.

# 763
Добре, и ако има? Какво се прави?

# 764
  • София
Добре, и ако има? Какво се прави?

Не съм била в такава ситуация и не съм сигурна, че ще дам правилен акъл. Предполагам, че ще се назначат хормонални изследвания и след това някакво лечение.

Общи условия

Активация на акаунт