Започнах да се съмнявам в себе си, не знам какво се случва

• 4 134
  • 44
  •   1
Отговори
Здравейте, имам нужда от съвет, какъвто и да е той. С годеника ми сме заедно от година и половина, бързо се случиха нещата, бързо се влюбихме и всичко е супер, той е чудесен, държи се перфектно и аз го обичам страино много. Преди няколко дни обаче сънувах бившия ми и от тогава не спирам да мисля за него. Чувствам се направо отвратително, все едно предавам половинката ми така. Моля ви, ако някой е бил в такава ситуация как да спра да мисля за този човек, между нас нещата приключиха понеже аз охладнях към него заради отношението му, сега какво се случи не знам..

# 1
Сериозно, заради един сън Joy

# 2
  • Варна
Спокойно, не се подлудявай сама. Моментна емоция е и ще си направиш услуга ако въобще не мислиш повече по темата. Никого не предаваш и няма защо да си поставяш квалификации сама на себе си, не си направила нищо лошо, вредиш си в момента излишно.

# 3
Може ли да се пусне цяла тема за такава глупост?

# 4
Мани, мани, да не почне за всеки сън да пуска тема Mr. Green

# 5
Чак пък да се чувстваш отвратително..що бе? Нали е само един сън?!

# 6
Моля модератор да изтрие темата.. чувствам се отвратително и потърсих подкрепа и съвет, а какво получих, благодаря..

# 7
  • Варна
Не се коси, трябва си характер за да понесеш обратната връзка тук. След време ще разбереш, че не е лично, просто различни човеци сме всички тук.
Важното е, че нямаш проблем, затова са такива коментарите, не го създавай зорлем от нищото.

# 8
Теми не се трият, само се заключват. Така имаш възможност след няколко години да си я прочетеш и да видиш за какви абсурдни неща си се тормозила.

# 9
  • София
Един сън нищо не значи. Но ако го мислиш толкова, може и да имаш нещо неизживяно.

# 10
Трябва ти малко хигиена на мислите. Не ги подхранвай и не им отдавай чак такова значение, случва се. Смени фокуса - съсредоточи се в работа, задачи някакви. Не подготвяте ли сватба например?

# 11
Мисля, че сънят ти означава нормален страх от бъдещето, от промяната, от брака и не е свързано с чувство към бившия, просто той се е явил символ на нещо познато. Пожелавам ти бързо да се отърсиш от този страх и да се радваш на това, което предстои. Никога не бих се подиграла на нечий сън, защото в него говори подсъзнанието, просто използвай повода да се замислиш.

# 12
  • Обран бостан ;)
Здравейте, имам нужда от съвет, какъвто и да е той. С годеника ми сме заедно от година и половина, бързо се случиха нещата, бързо се влюбихме и всичко е супер, той е чудесен, държи се перфектно и аз го обичам страино много. Преди няколко дни обаче сънувах бившия ми и от тогава не спирам да мисля за него. Чувствам се направо отвратително, все едно предавам половинката ми така. Моля ви, ако някой е бил в такава ситуация как да спра да мисля за този човек, между нас нещата приключиха понеже аз охладнях към него заради отношението му, сега какво се случи не знам..

Няма страшно. Редовно сънувам Кари Байрън. Събуждам се по-щастлив. Wink

# 13
  • София
Сънувала си някакъв сън, който ти е оставил някакви нереални усещания, това се е случило. Аз веднъж сънувах, че спечелих лотарията, после една седмица ми беше супер криво...Спомни си добре защо си охлдняла и си го оставила този човек, спомни се реалността. Някои сънища наистина имат по-силен емоционален ефект, но са просто един сън, пълна фантазия....този бившия ако го срещнеш сега, може да ти се стори даже отблъскващ, така че слез отново на земята виж реалността, другото са 100% фантазии и измишльотини на нашия мозък. Ще ти мине , просто не почвай съзнателно да си фантазираш и да захранваш тези измислици.

# 14
За да се разделиш с някой е имало причина, сега си с този човек, а от един сън такива терзания. Каква е целта? Искаш да се върнеш при бившия ти, нещо ти липсва? Какво те мъчи на подсъзнателно ниво. Човек трябва да слуша интуицията си, но и да е "здраво стъпил на земята" какво иска и да не се набутвам сам, на ниво първични емоции при неподходящи партньор, защото има нужда от други изживявания. Не търси проблем, където такъв няма.

Общи условия

Активация на акаунт