Започнах да се съмнявам в себе си, не знам какво се случва

• 4 136
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Тази тема е за тийн раздела.

# 31
  • Обран бостан ;)
Проблемът не е в съня, не четете между редовете. Проблемът е, че от тогава мисля за него постоянно какво прави къде е и т.н. Сънят го включих, за да кажа от кога е почнало и дали има общо. Благодаря на харата, които ми дадоха съвет и не ми се подиграха.

Скоро ще има тема "Спах с бившия, чувствам вина, какво да правя ?" Wink

# 32
То това ще има малко повече смисъл.

# 33
Купи си рокля и някакво бижу, много помага , ако пак го сънуваш - поне един чифт обувки и всичко е точно

# 34
Мани, мани, да не почне за всеки сън да пуска тема Mr. Green
Аз сънувах, една вечер, че моя ми изневерява с някаква. На другия ден пък бях много щастлива сутринта - сънувах, че му изневерявам с Дамиано от Манескин.  Да се притеснявам ли..

# 35
Няма за какво. 
Той ти изневерил, ти си му го върнала Joy
Ей това се вика сънища с продължение Joy

# 36
Няма за какво. 
Той ти изневерил, ти си му го върнала Joy
Ей това се вика сънища с продължение Joy
Когато си отмъстителен дори в съня си. 😈

# 37
Как ли ще реагира твоя ако му го кажеш.
- Мило, миналата нощ сънувах, че ми изневери. Тази нощ ти го върнах и насън правех секс с Дамиано от Манескин Joy

# 38
  • По света и у нас
Добре че може да се сънува, това не е грях дете, това е водка Финландия!

# 39
Как ли ще реагира твоя ако му го кажеш.
- Мило, миналата нощ сънувах, че ми изневери. Тази нощ ти го върнах и насън правех секс с Дамиано от Манескин Joy
Ама той го знае 😃 ние бяхме на почивка с приятелска двойка и първата сутрин слизам и не съм на кеф и ме питат какво става що така и аз директно казах какво съм сънувала 😃 посмяхме се и на другия ден вече слизам ама съм много весела 😃 и ме питат сега какво съм сънувала, викам върнах му го с Дамиано😂😂😂😂 и така 😃

# 40
Е браво, а пита ли те как беше с Дамиано? Joy

# 41
Е браво, а пита ли те как беше с Дамиано? Joy
Не, знае, че е било хубаво ( все пак отмъщението е сладко) 😂😂😂😂😂😂😂

# 42
Стига де, заради един сън. И аз се нареждам с въпроса за секса с известна личност на сън дали също се брои за изневяра?

# 43
Стига де, заради един сън. И аз се нареждам с въпроса за секса с известна личност на сън дали също се брои за изневяра?
Всичко беше в кръга на шегата 😃 едва ли някой ще се хване за сън със секс с известна личност 😃

# 44
  • Обран бостан ;)
Не, сънувай си спокойно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт